С тия урл много сложно, няма ли директно бутонче горе, май не?
Първо цъкаш него, после слагаш = и пейтваш адреса, както ти е писала Айръни и пишеш думата или израза
[ url = link ] дума/израз [ / url ]
без спейсовете.
.За питането-естествено,че ще питаш,нали за това сме тук.Аз винаги слагам АМ в пюрето,разредено в зеленчуковото,сухо в плодовото.Слагам,защото Велито недолюбва млякото,откакто я захраних,пие не повече от 450-500 гр на ден.

нямаше успокояване, рев, рев, рев, нещя и да яде, тая сутрин също не си изпи млякото..явно и той бие бойкот тука

малката сладуранка скоро няма да можеш да я оставяш без надзор
Даа, в черно да отива на пандите
не че ми е смешно де, аз дето отричам породените деца, баш на мене да се падне по закона на Мърфи

ама съм намерила в Пловдив малко по-изгодно, за 19 лв
а знам за хъркащи мъже да им дръпнеш възглавницата
че и свекито видя и сигурно си начеша душицата
аз нали от 2 месеца не съм ползвала нормален памперс и вчера поисках един от съседката, че бяхме свалили наште в колата, пък той се насраа...ии слагам го аз ивикам баси смотания памперс..дойдохме на село, преобуваме го и ММ ми вика: ми ти си го сложила наобратно бе мило
и аз
а свекито: уу, че не знаеш ли как се слага памперс, не знам си кво
, а аз бях

В 10:30 имахме друг изпит, там имам 5, а на другия още не си знам оценката. Прибрахме се в 19:30ч.
Ина пак не е искала мляко от шишето, от чашата е пила, но за цял ден 260 мл. Изяла си е пюрето - 1 малко бурканче тиква и 70-80гр. ябълка.

)
питах педи,ама тя нали е по съветите,каза че нищо му няма да не се притеснявам.Знам,че няколко майки,коментирахте това,но ваще деца толкова много ли се потят или по малко?
мерси.