ОКТОМВРИйче иска да играе, а майка му за сън мечтае!

• 24 341
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Късметче, мерси  Hug Аз смених реда, сега е тиква-пащърнак-броколи-морков, че тръгнаха само моркови един след друг  Crazy Това за кашите и пълните деца ще помоля да го добави stefi_sv , тя прави табличката каша-зеленчук-плод-месо, аз в моята съм включила само това, което ми трябва за моята - зеленчук-каша-плод-месо-риба  Hug

Ivality, да идва и да заминава, чакането сигурно е убийствено  Tired

За шушлявите кошарки: аз мисля веднага щом започне да сяда, абсолютно е способен да се хване за ръба, да се набере, да се претърколи и да се изръси на земята.

# 91
Лудите на стадиона се прибраха  Mr. Green Да ви кажа изглежда по-страшно навън отколкото е Simple Smile Е студено е, ама за мама Wink Бузан с космонавт и 2 одеяла откара 2 часа сън. Жал ми е за детето като си стоим у дома и днес не ми се видя толкова страшно, утре го дават май по-зле Sad

Иначе коя е другата със ЗВБ? Simple Smile Ние ще имаме малко по-други проблеми със захранването, та да си говорим и обсъждаме без да досаждаме на мнозинството Simple Smile

# 92
Благодаря ви за отговорите dion и Just a Dreamer  Hug
Деси, сещам се още нещо (ако не ти досаждам разбира се) - ябълката бих я сложила преди круша и сини сливи, най-малко няма да е сезонът им тогава, а и много разхлабват, а ябълката регулира. Както и където е 36-40 ден да се комбинира зелен боб/грах с круши също ми се вижда не много добре.
Птиците ... направо ти завиждам при нас в Младост цял ден вали сняг и духа силен вятър, та пропуснах разходка, съответно и съня  Sad

# 93
Здравейте пак, включвам се пак, докато спи малката бубка Simple Smile

За родилните белези: Ели се роди с белег на челцето по средата и малко на клепачетата, но с времето избледняват. Иначе има и на вратлето отзад, но и аз и баща и имаме, та не ме учудва.
Сок от арония и аз ще си купя, дано да има резултат.

И се сетих да ви питам: Променят ли се с нещо отношенията с татковците покрай бебетата? Моят мъж напоследък като че ли по-рядко ми обръща внимание. Определено правим секс по-рядко. Мисля си тези дни да си поговорим и да го попитам дали не го притеснява нещо

# 94
момичета, не ми е ясно как след зеленчуковото пюре се въвежда плодово? Захранва се със зеленчук(примерно) на обяд, като постепенно се увеличава количеството и разнообразието със зеленчуците. Как обаче по някое време и след обяд се започва с плодово. Колко време след въвеждане на първото??? Голяма обърквация ми е всичко. #Crazy  Най накрая каквото направя на момента.
Тези които имат активна гимнастика, пускате ли я в пералнята. Не ми се ще да пера на ръка, дали не мога да се измързеля? wash
за ММ той милия все иска да ни гушка и да ни се радва,ама аз такава съм крива. По цял ден вкъщи, недоспала, само дудна и недоволствам, че съм сама и няма кой да ми помага.
 Angry Махай се , остави ме да си почина, не целувай детето, да не се обрине, пази тишина.... и т.н.....

# 95
Тези които имат активна гимнастика, пускате ли я в пералнята. Не ми се ще да пера на ръка, дали не мога да се измързеля? wash

Аз пускам нашата активна гимнастика в пералнята на кратка програма на 30 градуса и нищо и няма Simple Smile

# 96
Туй моето чаве, какво го прихвана - вися да суче повече от час сигурно... Умрях от глад...
Гласувах след 6ти месец, но е силно вероятно да размисля; гласувах и за педиатрично, но със сигурност ще пробвам и другите.
Намерих това: Рецепти за домашни пюрета и каши... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0 може да сте го виждали вече...
По магазините има тази Арония: http://bio.kasida.bg/koncentriran-sirop-ot-aroniq-300-ml-vitanea-ood-5-9798.html . Едно време доста я пиехме, а иначе тази сигурно е по-читава: http://alturl.com/mfrt7
Ох иска внимание... дребчо, вече приплаква, после ще пробвам да пиша пак...

# 97
Птиците ... направо ти завиждам при нас в Младост цял ден вали сняг и духа силен вятър, та пропуснах разходка, съответно и съня  Sad

Бе то и тук повалява и подухва, ама като вдигна всички прегради на количката и вътре става тихо като в хралупа Simple Smile Само аз страдам от валежа и вятъра  Mr. Green

Иначе за мъжа ми - ми по-рядко правим секс определено, но пък много се гушкаме, целуваме, радваме се на Малчо ... слава богу не се чувстваме отдалечени, което си беше напълно възможно предвид, че бяхме силно привързани преди детето.

Аз пускам нашата активна гимнастика в пералнята на кратка програма на 30 градуса и нищо и няма Simple Smile

Същата работа съм и аз Simple Smile

Доволна съм, че намерих и био червено цвекло да замразя, че е богато на желязо, а се избягва заради нитратите. Не, че не мога да го покисна 30 мин във вода и пак да стане, ама така ми е по на сърце - да е произведено малко по-чисто Laughing

# 98
  • София
Деси, сещам се още нещо (ако не ти досаждам разбира се) - ябълката бих я сложила преди круша и сини сливи, най-малко няма да е сезонът им тогава, а и много разхлабват, а ябълката регулира. Както и където е 36-40 ден да се комбинира зелен боб/грах с круши също ми се вижда не много добре.

Ти кое четеш?  newsm78 По табличката в моя пост (655) в скрития текст http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700789.645 започнах да правя схемата, но още не съм я довършила. Там зелената ябълка е първа  Simple Smile

момичета, не ми е ясно как след зеленчуковото пюре се въвежда плодово? Захранва се със зеленчук(примерно) на обяд, като постепенно се увеличава количеството и разнообразието със зеленчуците. Как обаче по някое време и след обяд се започва с плодово. Колко време след въвеждане на първото???

Ти искаш да прескочиш кашата или да я включиш? Ако ще я включваш, тогава така: 3 седмици след захранването със зеленчуци се дава каша, още 2-3 седмици по-късно се започват плодовите пюрета.

Ако ще прескачаш кашата, тогава въвеждаш зеленчуковото по схема, даваш 4-5 седмици само зеленчукови пюрета на обяд (по-точно, на второто хранене, броено от сутрешното). След това избираш едното пюре, което ще даваш по-дълго време, за да може по същото време да въведеш плодовото и да ти се падне само 1 нов продукт.

Т.е., в рамките на четири седмици в 11 на обяд въвеждаш тиква, пащърнак, броколи, морков. След това продължаваш моркова поне 5 дни, като на третия в 14-15 часа въвеждаш първия плод - най-добре ябълка  по схема.

Ако се притесняваш от алергии, дай плодовото по-рано. Примерно: в 11 часа даваш зеленчуковото, в 12 - 1/2 ч.л. от плодовото. На втория ден - 11 ч. - зеленчуково, 12 ч. - 1 ч.л. плодово. Ако няма алергична реакция: 11 часа зеленчуково, 15 часа плодово по схема.

Уфф, дали го обясних като хората?  newsm78

# 99
Птиците ... аз съм за ЗВБ! Simple Smile

# 100
Аз също съм си направила екселска табличка, подобна на тази, която вече беше публикувана тук. Мога да я споделя, ако някой иска да я види, но не знам как да я кача като файл и може ли въобще да се публикуват такива файлове  Embarassed

# 101
Птиците ... аз съм за ЗВБ! Simple Smile

Яхууу супер, много се радвам, че няма да съм сама в темата  newsm68 Има и тема в подфорум кърмене за ЗВБ Wink

# 102
  • София
Аз също съм си направила екселска табличка, подобна на тази, която вече беше публикувана тук. Мога да я споделя, ако някой иска да я види, но не знам как да я кача като файл и може ли въобще да се публикуват такива файлове  Embarassed

Качи тук и после дай линк http://dox.abv.bg/files/share  Peace

# 103
  • София
Нахлувам, за да ви се похваля Simple Smile Отглеждам си хипопотамче! На 4 месеца и 6 дни Божидар тежи 8550 гр. и е дълъг 67 см. (наддал е 1200гр и 2 см по-висок).... Да се радвам ли...да плача ли ? Трудно ми е да го нося вече  Laughing

# 104
Здравейте от Бургас! Студеничко си беше днес, но Кристиана не беше излизала от 3 дни и направихме 3 часа раазходка/сън  Laughing
Dion, благодаря, че попита...и аз като теб с един отрицателен тест и цикъл на 38-я ден  Shocked явно тепърва ще се регулира. Аз дохранвам с НАН, понеже от болницата така ни тръгна. Кристи и тя има родилни петна - едно на кръста (големичко си е) и на вратлето като пъпчици тръгват нагоре към главата. И аз обаче забелязвам, че избеляват. Педито каза, че ще изчезнат до годинка. А нито аз/баща и или в рода имаме такива. Гледам, че горе в дясно нашето момиче се мъчи със зъбки. Не са пробили още....някакси като ''напъпили'' ми изглеждат (изброих три такива пъпки). И ние по-рядко правим секс...
ще търся и аз аронията
спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт