Безсъние-помогнете

• 1 889
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мами,искам да споделя 4е от известно време не спя,ве4е 5-6 но6ти,както лягам тъй и ставам,без сън,само стискам о4ите.бях на Транксен далги години,но го спрях и ве4е 4 дни 20 дни не го пия,но явно е от отнемането не мога да спя.уморена съм и ме боли сърцето,пия антидепресанти понейе имам и депресия-Деанксит и Лудиомил по 1т.Пробвам с билки и хомеопатия,но не се полу4ава,за мелатонина има много отрицателни оценки ,а л-теанина уж пи6е 4е няма страни4ни действия,но не се пие с антидепресанти/4етох коментар/моля помогнете!

# 1
Иглотерапия.

# 2
Мисля, че всичко това трябва да го споделите с лекар за да ви предпише подходяща терапия. Явно има някакъв ефект от отнемането на Транксена, но все пак не можете да започнете лечение без да се консултирате с лекар.

# 3
Blagodarq za otgovorite,da lekar me lekuva i za 10 dni sprqhme tranksena,ima6e nepriqtni simptomi no minaha,ostana gadeneto i ne moga da spq,sega ne sam pila trankvilant nqkolko dni i ne moga da zaspq,probvah homeopatiq i bilki no ne stava...

# 4
Явно при вас в резултат от спирането на лекарството се е проявил Синдрома на отнемането. Трябва да имате търпение, докато симптомите отшумят от само себе си. Може би трябва да вземете нещо по-безобидно за сън... нещо на билкова основа, но все пак се консултирайте с лекар.

# 5
  • София
Аз също пиех Транксен и след като го спрях, имах чувството, че изобщо не спя, в сравнение с периода, когато го пиех. След това започнах да пия Диазепам, но резултатът не беше кой знае какъв.
 Пробвай с различни билки. Все нещо ще те накара да се почувстваш по-добре. Не бързай да се тровиш с други подобни лекарства. Пробвай с мента, глог и валериан; маточина; преди да легнеш изпивай чаша прясно мляко или зелен чай с мед. Магнезият също може да помогне в комбинация с калций и витамин В8. Лецитинът действа много добре на мозъчните функции и има успокоителен ефект. Обръщай внимание на храненето. Опитавай да си лягаш по едно и също време и по възможност по-рано.

# 6
Blagodarq Vanja77,kak se opravi ot bezsanieto sled trankvilantite,kak spi6 sega?Simple Smile

# 7
  • София
Ами, общо взето всичко изброено по-горе съм го пробвала. Първо започнах с мента, глог и валериан на таблетки и сънят ми беше задоволителен. В момента пия само лецитин + калций и магнезий. Сънят ми е сравнително добър. Според мен постепенно се регулираха нещата от само себе си. На теб просто ще ти трябва време, докато всичко отшуми, но трябва и ти да си помогнеш. Успех!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт