Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Много неприятно, Майче, това е поредният случай на повтаряне при този вирус  Confused

Там-там, все си мисля, че е по-добре да си си вкъщи с първокласник. Аз пък ще трябва живот и здраве тъкмо да съм се върнала на работа К. като тръгва...Още не съм се заинтересувала конкретно от критериите на нашите училища, май си е време наистина.

Ние днес сме на работа/на градина - дано се опазим от нови вируси.

# 241
  • Бургас
Аз пък предпочитам в първи клас да е на занималня, ама с това моето работно време само лятна смяна не виждам как ще го обоснова.  Joy Ще го дам на бавачката му от бебе да го учи. И без това на две години го беше научила да брои, и буквара беше докарала че и първите три букви беше сварила да му предаде hahaha

# 242
ayka, ти колко време ще си по майчинство?
Хубаво е да си си вкъщи с първокласник, но зависи и от много други неща /финанси основно /, пък и предпочитам Симче да си тръгне на ясла. Като са по-малки по-бързо и лесно свикват ЛМ де Wink
И аз искам със занималня да е училището. То нали 1 -ви клас щяха да го правят целодневен  newsm78
Идея си нямам за тези неща, ще трябва да се ограмотя малко  Embarassed
VERANO AZUL®, усеща се, че не си споделила амбицията за ранно обучение на бавачка  Laughing

# 243
  • Бургас
VERANO AZUL®, усеща се, че не си споделила амбицията за ранно обучение на бавачка  Laughing
Щооо, споделях я разбира се.  Joy Ама те го взеха за едно малко зубърче. Бавачката учителка, баба му учителка, сестрата на баба му учителка, дъщеря й учителка, снахата учителка. Еми много станаха, то тва дете направо за университета го подготвяха. На две години се конкурираше с четири годишните.  hahaha
(между другото бавачката ми беше супер)

# 244
  • София,
И аз се надявах, че след операцията всичко ще ни е наред и ще забравим за болестите, ама Уви, само съм се надявала. Днес ходихме на контролен преглед и направо щях да припадна в кабинета, доктора ни изписа АБ. Дъгите на сливиците и били силно зачервени, приличало му на вирусна инфекция  Shocked, дрън, дрън - че тя не е мърдала от вкъщи от както я изписаха от болницата, и никой не е идвал у дома, всички сме здрави. Twisted Evil Вече съм тотално отчаяна, добре че Ками и Викторчо ни бяха на гости следобяда та се разведрихме малко. Иначе на външен вид, няма индикации да е болна, яде, играе, весела е, нищо не я боли, няма сополи, не кашля, абе нищо и няма! От къде дойде това сега идея си нямам! Tired Много ми е сдухано!
Донси, дано сте се видели и вие с Ками и да си получила пратката, обади се на скайпа да ти предам разяснения за ползване, поддържане и почистване на уреда! Вероника ще ти демонстрира лично как се ползва Mr. Green!
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 245
  • USA
Оо, Дани, много съжалявам! Дано бързо да се оправи Вероничка! Край нямат тези вируси...

Иве, за това ти говорех. Различни са съставките, много е подобен ефекта. И двете са пълни със силикони и дават този кадифено-гладък ефект.
Преди време открих една тема за българска козметика Phytocode и си взех да пробвам серията 35+. Лосионът е супер, кремът нещо не ми хареса в началото, но сега го измазах за нощен и много добре ми се отрази. Четох в темата, че кремът 20+ много стеснявал порите. Те самите кремове са като серуми - леки и попивни. Напълно естествени са, нямат силикони и го няма този ефект на мазане, но кожата става много хубава. Пак ще си взема от тях като отида в Бг. Ето линк към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628876.0. там пише създателката на кремовете и е много информативно.

За моя ученик само мога да кажа, че като тръгна на занималня 3 пъти в седмицата много ни се вдигна качеството на живот и на двамата.  Mr. Green

# 246
  • София
Уинкс купувала съм ,форума го следя,не работи при мен.чакам сега шисейдо бб той е за пори,при вас го има.
Ааа не е на олай.....в тубичка беше 10долара ..

# 247
  • София
Дани, дано нищо да й няма! Hug

Там-там, повече от една година няма как да остана, така че, живот и здраве догодина налято ще се връщам, точно преди 1ви клас. Кофти, ама не ми се чакаше още една година с второто детенце заради това  Laughing.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 22:55 от ayka

# 248
  • USA
Н, това е другото, за което се сещам. Много го харесвам. Също е много силиконово и хубво като усещане и визуално смалява. Подарявала съм от него и всички останаха много доволни.
Кажи, на Фитокод какво си пробвала?
Кое точно на Шисейдо чакаш? Направи си списък какво да ти взема като си заидваме в началото на юни. Simple Smile

Айка, ще видиш, че отлично ще се справи К. с училището. Не я мисли от сега.

# 249
Здравейте,не влизам много ама ви чета редовно,че нещо не ми остава ред да пиша.Сашо за сега е добре да  не чува онзи с рогата. Twisted Evil,но Пешо не удържа на вируса и сега е в къщи с бронхит и е на АБ което е необичайно за него ,но много кашля и прави спазми през нощта.

# 250
  • Бургас
 Hug Кирова да се оправяте.
Дани, дано не е сериозно. И вие да се оправяте. Аз пък да си кажа - подобрението/пълната промяна няма да дойде веднага, но ще видиш как малко по малко все по-рядко се разболява, как все по бързо и лесно минава. Имай още малко търпение. Давай много витамини.  Hug
Между другото да похваля витамин С 1000 мг, който взех от iherb - докато усетя че нещо не ми е комфортно на гърлото и взема и на следващия ден съм супер. На баткото в най-грипавото давах сутрин и вечер - слава богу мина само с подсмърчане.  Peace

# 251
  • sf
ДУ
Викам да драсна некой ред, да позапълним редовете  Joy
Дани  Hug
Кирова, забравяш ни ти, забравяш нииии  Joy

Вчера Д ме хвана да чистим мазето, то основно той го чистеше,де,аз само се мотах и правех,че работя, та накрая си ме изпрати горе  Joy ама много боклуци долу  Sick и мишки  Crazy
Вчера си платихме един уикенд през юни за Истанбул, този път с Роки, нямам търпение  Rolling Eyes
Нищо не казахте за Великден, ние сме на изчакване, според времето и парите.
Някой готвил ли е елда?  Thinking
айде бегам да будя Вико,че пак ще се тътрим половин час до градината  Rolling Eyes

Лек ден и пак ще намина, да сте писали  Mr. Green

# 252
Вики не ви забравям,ама в къщи не ме пускат до компютъра Whistling,а тук не винаги имам време. ooooh!

# 253
  • София
Уинксче,мерси.помня че беше тубичка някаква....ще видя това на ревюта.
От българската съм ползвала околоочния и дневен за мазна кожа.
До нас имат магазин,ако си харесаш нещо ще ти пратя,хич не ми пречи.Но за пори не ми работеше.
Чакам бб крема на шисейдо. и едно специално за пори в черна тубичка,него го има в магазина но го проучвам,че ми писна да купувам и да изхвърлям или подарявам.
Кирова да минава бързо на П
Вико колко пари и ние искаме да ходим да вземем да дойдем с вас?

# 254
  • sf
Иве, http://btour.eu/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7%D0%B8 … %85%D0%BE%D0%B4-1 
85лв на човек. Но по-добре без деца. Едва намерихме свободни дати, на тая цена ги грабят като топъл хляб. Ние всъщност ги ползваме само за превоз и спане, сами си обикаляме там.

Общи условия

Активация на акаунт