Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Да се оправя малкото момиченце  Hug
Янче, кога купихте плейстейшъна? И Дели иска, но му казах в 1-ви клас.
Вчера  Hugги водих на цирк. Хареса им.
От тичането без да намалявам храната съм отслабнала 2кг. Просто увеличих натоварването. На тези кг се чувствам най- най- добре- 50кг

# 481
Ох, милата душичка. Бързо да се оправя малкото Ивче! 
На мен пък Пепи ми е в Русе  Sad Този път успя само 4 дена да ходи на ясла, пак спазъм.  Доктора каза ако може някоя баба да го гледа колкото се може повече, за да не направи астма. Та до Великден ще е там. От друга страна имам повече време да обърна внимание на Мимко и на кино ходихме и вечер успявам да му чета , сега сме на Пипи Simple Smile
Играчки мнооого рядко им купувам, те почти не играят с тях. Намислила съм за РД на МИмко да му купя волан за компа, има -няма 4 месеца останаха  Laughing
На работа вече нямам нет, та само вечер ще успявам да ви следя  Hug

# 482
  • София
Мими, какво гледахте? И ние не сме ходили на детски филми скоро.

# 483
Таласъми ООД, не е лош, не бяхме го гледали Simple Smile

# 484
Милата Ива,дано се оправи бързо!Аз го изживях същото,Ни. от 40 тия си ден започна да прихваща от кака си и да боледува,а тя беше и малка нямаше три години и тъкмо тръгна на ясла.Толкова и ходеше,спомням си таксата беше тогава 30лв. на месец,аз плащах 9лв. макс.Май платих цяла такса неможех да повярвам.
Бубе,плейстейшъна е на брат ми не е новия плейстейшън 3,неговия е с кабели на джойстиците.Това много го дразни Ни. дори изкърти единия джойстик.Искам този новия обаче не и лятото,защото и сега едва го изкарвам от нас.Вчера ги държах 3 часа в парка,после два часа на площадката.Ни трупяса,но трябва да свикне-вече повече навън,с колело,трутинетка,федербал,топка и така.

# 485
  • Бургас
Бубе, а колко си висока? Ако не е тайна де  Hug

Това с пренасянето на болестите е гадно. И в къщи въпреки голямата им разлика си ги менкат. Но пък учителките не са виновни. Те няма как да преценят децата сутрин, че и до ставането им от следобедния сън. Те порядъчно са натъпкани с температуро понижаващи. Скоро чух че дете тук е получило темп. гърч с всички екстри - познайте причината  ooooh! Щото майката решила че ще му мине и без да отсъства от работа.  Confused

# 486
Да така е,сутри ги наблъскват с лекарства и към обяд като отслабне действието става страшо,много пъти нашата учителка ми го е казвала.А при учениците пък е съвсем зле,там как ги пускат.Незнам дали и разбират родителите колко са болни.Ако има разтройство му казва,че е вече голямо да ходи често до тоалет.,ако има хрема е вече голямо да се секне и бърше само,ако му има друго му дава лекарство само да се обслужва,На ми е казвала как си носят лекарства,капки за нос примерно,айде смучещи за гърло как да е.Тази година Ни. два пъти боледува и двата пъти кака му го заразява.
За мойта височина 1.75,аз изглеждам най-добре на 60-62кл. но не съм била толкова от 8 год. с Ни. забременях на 65кл.,сега съм вече 72кл. и най-зле са ми ръцете,не спадат и грам.

# 487
  • sf
оууу колко сте разписали  Joy

Тая седмица съм развейпрах, кат нещете вечерна среща, айде на кафе поне,деееее през деня, че имам и рд скоро  Flutter  да почерпя  Joy

тва ядене ме побърка  Whistling  от събота ще  съм на диета  Mr. Green

# 488
Верно ли ще черпиш Вики?  Joy Joy Joy Може по едно плетено яйце да черпиш тематично!
Аз съм с двамата по цял ден тази седмица няма как да се измъкна,няма на кой да ги дам,а и все пак съм с майсторите,а вечер вечер съм труп.Другата седмица през деня по ще мога да се класирам.Инъче имам голяма нужда да изляза и да се видим,но как да го направя.Майка почива веднъж в седмицата днес и ще дойде за три часа защото трябва да освободя една стая и да изчистя тази на На.Просто тази седмица съм зле и буквално стискам зъби и броя дните.

# 489
  • Асеновград
И аз се чувствам най-добре като съм 50 кг , 49 даже , ама сега съм 58.
Температурата спадна , сега е много спокойна , даже се усмихва , но тръгнаха сополи.Капки в ушите слагам , сега и в носа и всеки ден сме на контрола при лекаря.
Учителките на Тедо са много мили , когато бях бременна ни предупреждаваха , ако има някой по-сериозно болен , те явно децата вече са си свикнали един с друг и си кашлят и смъркат перманентно.Ето Тедо се разкашля , зарази мен , дори Гошо се опита да го хване и накрая и Ива я удари , а той дори не е пил лекарства , нищо му няма.Да мине април с гадните вируси , май ще се успокоя.
Аз се ядосвам , защото Асеновград не е София , тука всички имат баби и дядовци , могат да си позволят да задържат детето няколко дена вкъщи , както могат да ги взимат още в 4 следобед повечето , обаче не - да ходи.Сигурно Тедо е единствения , който за кошлица и сопол го спираме от градина.
Мими и Пепи така , Тедо преди ми правеше пристъпи все април , като се постопли го пусни.
На Тедо му платихме пълна такса някъде в средата на втората  година  Laughing.

# 490
  • Бургас
ПРез пролетта пристъпите се изострят, причини много.  Tired

Ако е за пълна такса, ние едва през изминалото лято започнахме да плащаме, та до сега. Дано така да продължава.  Praynig До тогава имаше ходене по не повече от седмица на месец.  ooooh!

# 491
  • София
Само юли мин.година платих пълна такса,но за това на последния ден го взех с Т единия ooooh!

# 492
  • София
Аз най се харесвам на 48 кг., но последните години съм си все 50-51. Били, ти пък точно откъде се взе в момента за килограми да говориш?! Много си си добре значи, аз като родих К. имах точно така 10 отгоре и до края на първата година без никакви ограничения и допълнителни усилия си се стопиха.

Уф, не  е истина колко нямам енергия и колко съм мързелива. От цялата ми седмица уж да освободя стаята, съм сортирала само документите по папки, вярно, 3-4 чувала се изхвърлиха с хартии, но още колко работа има...Я кажете - колко са ви дълги детските единични легла? Знам, че минимумът е 1.90, а при нас стаята не позволява ако не са на два етажа и май ще са по 1.80. Поне се знае, че са момичета и като се има предвид, че аз нямам 1.60, едва ли ще са много височки, но пък е почти сигурно, че ще са по-високи от мен. Чудя се и защото понякога ще се ползват от гости, а и матраците ще трябва да са по поръчка...

И още едно питане - някой ползвал ли е Peg Perego Uno, да сподели впечатления? Още от времето на К я бяхме харесали, беше ни много скъпа тогава. Сега има една нова в продавалника и умувам. На точки е и затова ми е много симпатична (Там-там -  Wink ), но пък основата е черна, не проумявам тази мода всички нови колички да са черни, в най-добрия случай - тъмно кафяви или други някакви, но едноцветни. Бебето като е новородено и лежи, една чернилка да вижда... ooooh!

Айде, пишете, че аз съм в състояние само с бебешки истории да ви занимавам  Laughing

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 13:33 от ayka

# 493
ayka аз имах пег перего чентро. За мен са страхотни колички. Сега с Йосиф мислех да купя нова, но не си харесах, тази си имаше всичко. На фона на макларъна е малко тежка и трудно подвижна де. После за седящо бебе ползвах макларън. Перегото беше черно, не знам защо те притеснява цвета.

# 494
  • София
ами мисля си, че за едно бебче е хубаво да е заобиколено от цветове и шарки Simple Smile Предишната ни количка беше в патешко жълто на оранжеви и светлосиви райета, някакси си представям детската количка светла и цветна Simple Smile А и си мисля, че на черното всяка солетка или бисквитка размазани много ще си личат, не че няма да я пера  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт