Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
Във фейса  Mr. Green

# 541
  • Бургас
От кое филмче са тези? Не са ми познати Simple Smile.
Ами как да са ти познати като по вашите ширини картуннетуърк евентуално не е в ТВ листата ви. Тука само глупости дават. Че и преведени и един език вкарват  ooooh! Изобщо някой модерира ли ги тези канали?  Sick

# 542
И ние кодирахме Картуна...напрво се зомбираше пред тези изродени анимации  ooooh!

# 543
  • Бургас
Как го кодира. Кривчо борави много умело с дистанционното, пренарежда програмите, няма спирачка.  ooooh! За това пък съм забранила на телевизора в хола да вървят детски програми. За децата само в спалнята  Naughty

# 544
  • Sofia
Шуши, заключване с пин код имате ли? Ако да - слагаш някакъв дето и ти ще го забравиш Grinning

# 545
  • Бургас
Има, ама в спалнята не е цифрова  и няма как. А аз съм задала че само там вървят детските програми. Тюх, пак се прецаках.  Outta Joint

# 546
Вкъщи Картун не се гледа, но Супер 7 и по -точно Уинкс, Ина може да гледа 24 часа  Tired Иска и аз да гледам с нея, че и било по -интересно  Laughing пък аз едва ги понасям тези филмчета  ooooh! Скоро заяви на баща си че за детска искала голям телевизор, че на малък нямало да вижда добре  Mr. Green пък аз за момента упорито отказвам да сложим в детска телевизор - възрастна съм и все забравям  Wink

# 547
  • sf
Аз отсега съм им казала,че телевизори в стаите си няма да имат поне до пълнолетие  Joy
Картуна съм го махнала от каналите. Гледат Супер 7 , Дисни и Дискавъри, напоследък и TLC.
В последно време гледам да наложа идеята,че телевизора не трябва да се пуска постоянно, само за да се зяпа нещо, а  да се пуска само ако ще се гледа нещо определено, ама трудно ми се получава  Rolling Eyes

Много мързелив ден е днес  Rolling Eyes  ама трябва да изляза за хляб, няма кой да пратя  Joy

# 548
  • София
и у нас събота и неделя са дни за Уинкс Simple Smile

# 549
  • sf
Предадох се и Angry Birds завзеха дома ни  Rolling Eyes

# 550
  • Бургас
Предадох се и Angry Birds завзеха дома ни  Rolling Eyes
Честито  ooooh!

# 551
  • София
Как точно го завзеха,Вико?

# 552
  • sf
с албум за лепенки и игри на компютъра  Joy

# 553
  • София,
Ние сме още на стикерите от Била ....
У нас всеки ден е ден за Уинкс - и лошото е, че и батко и го гледа - като малко бебе. Като е на ДГ иска да съм я взела до 16,30 че да си го гледа. А като е в къщи и сутрин и вечер го гледа по сто пъти, а за събота и неделя да не говорим. В събота пък ни е вдигнала още в 7 за да гледя за някакви русалки ooooh!, ако е за ДГ няма да стане, но нали е за филм - извади ни душите, че и татко и гледаше с нея, беше му окупирала телевизора в кухнята Joy.
Иначе ние сме в къщи - и пак сме болни - тя е на АБ, аз се мъча с хомеопатия, явно е вирус, всичките и приятелки от ДГ също са болни, че и мен естествено ме прихвана! Sick

# 554
  • София
Днес се навършва една година откакто Етко си отиде. Да почива в мир смелото момче.  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт