Студенти в чужбина - 3

• 73 372
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
Ужас, да я убиеш -малко и е #2gunfire #2gunfire

# 616
Направо... В момента не мога да си намеря място, толкова към ядосана... Преди малко ми го донесоха писмото...

# 617
Утре я мятай, стресни я малко, да не посмее повече да си присвоява чужди писма.

# 618
Е, то бива простотия, ама това е вече прекалено. Слава Богу, в нашия вход живеят интелигентни хора, доста от тях са бивши преподаватели в университета и нямаме такива проблеми. Обаче това бабе...бой му е малко!

# 619
Направо... В момента не мога да си намеря място, толкова към ядосана... Преди малко ми го донесоха писмото...

Хей, успокой се.  Hug Всичко вече е минало. Да пием по кафе?

# 620
  • София и там където не се пуши
Да не сме съседи  Joy .

Абе ужас с тези писма и тези бабички.

# 621
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,
Получихме място в общежитие към Глазгоу- Cairncross. Прехвърлих и пари в сметката към която извадихме Visa Electron и сега девойката се опитва да преведе депозита от 450 паунда, но нещо удря на камък.
Това което прави е да избере като вид карта VISA, изписва номера на картата /общо 16 цифри слято/, вкарва си името както е по картата , датата до която е валидна 05/2018 и трите цифрички които са на гърба. Като даде PAY и изписва PAYMENT FAILED.
Не мога да разбера къде греши.
Моля майките с опит в плащанията на депозити да помагат!!!!!!!!!  Praynig

# 622
Здравейте,
Получихме място в общежитие към Глазгоу- Cairncross. Прехвърлих и пари в сметката към която извадихме Visa Electron и сега девойката се опитва да преведе депозита от 450 паунда, но нещо удря на камък.
Това което прави е да избере като вид карта VISA, изписва номера на картата /общо 16 цифри слято/, вкарва си името както е по картата , датата до която е валидна 05/2018 и трите цифрички които са на гърба. Като даде PAY и изписва PAYMENT FAILED.
Не мога да разбера къде греши.
Моля майките с опит в плащанията на депозити да помагат!!!!!!!!!  Praynig

Kога си и прехвърлила парите? Може още да не са отразени по нейната сметка и това да е причината.

# 623
Ми това ми беше първата мисъл, но девойката провери, че се виждат по сметката.
Сега се опитва с някакви прокси сървъри, но нещо ми се струва, че не би трябвало да е толкова сложно?!  Thinking

# 624
  • София
Възможна грешка сайтът да изисква кредитна Виза, а не дебитна Електрон.  Thinking
Най-добре звъннете в банката, там ще ви кажат къде точно е проблемът.

# 625
  • Там, където ме обичат
Възможна грешка сайтът да изисква кредитна Виза, а не дебитна Електрон.  Thinking
Най-добре звъннете в банката, там ще ви кажат къде точно е проблемът.

И аз това си помислих.  Peace

# 626
  • България
 Момичета, купували ли сте автобусни билети през този сайт: https://uk.megabus.com/Default.aspx ?
Имам проблем с плащането - не мога да платя нито с дебитната, нито с кредитната ми карта. Имате ли идея на какво се дължи?

# 627
Девойката се е справила с помощта на някакъв прокси сървър, така са я посъветвали в групата на фрешърите във Фейсбук. От другите майки глазгоуки знам, че са плащали с Виза Електрон. Затова и избрахме този начин, но явно има разлики между картите на отделните банки.
Важното е че отхвърлихме тази задача.
Благодаря за подкрепата!  bouquet

# 628
Момичета, купували ли сте автобусни билети през този сайт: https://uk.megabus.com/Default.aspx ?
Имам проблем с плащането - не мога да платя нито с дебитната, нито с кредитната ми карта. Имате ли идея на какво се дължи?

Ми аз възнамерявам тези дни да правя същото за автобус между Единбург и Глазгоу.
Явно и там ще има борба с плащането.  Whistling
София, ако успееш да се пребориш, ще споделиш ли тактиката?
Аз довечера ще опитам и ако има резултат ще споделя! Peace

# 629

Е с теб не знам, струва ми се далечко си от морето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт