Студенти в чужбина - 3

• 73 350
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Момичета, купували ли сте автобусни билети през този сайт: https://uk.megabus.com/Default.aspx ?
Имам проблем с плащането - не мога да платя нито с дебитната, нито с кредитната ми карта. Имате ли идея на какво се дължи?

Аз съм купувала билети с кредитна Виза , никакъв проблем нямах. Имат такса от 50 пенса за плащане , само това  newsm78 . Имайте предвид , че автобусите им за дълги разстояния са доста мизерни, за по-кратки пътувания са ОК . 

# 631
  • България
 Опитвах с кредитна Виза и с дебитна Виза, но нищо!
А имате ли впечатления от http://www.nationalexpress.com/ ?

# 632
  • Варна

От къде до къде ще пътувате ? Синът ми ги ползва от Хийтроу до Глазгоу и беше по- доволен от тях , отколкото от Мегабъс. С Мегабъс пътува в обратната посока Глазгоу - Лондон и не беше доволен - мръсен автобус, мръсна тоалетна и надут климатик на минус 15 градуса през целия път + много хора. С Нешънъл експрес е имало по-малко пътници , можел е да поспи ,бил е сам на двойна седалка, по-чести спирания, по - чисто и т.н . И още нещо ,което се сещам  - и двете фирми не си спазват разписанията, закъснения от около час са нормални , това за дългите пътувания. За по-кратките разстояния не е имал проблем, автобусите са тръгвали навреме . 

Незнам защо не можете да платите , пробвайте след 1-2 дни пак .

# 633

За дебитна Виза Електрон мога да кажа,че дъщеря ми си е плащала и депозита и вноска за общежитие в Англия,но се наложи в единият случай да повишим лимита за плащане от самата банка,защото имаше някакво ограничение за сумата,която може да се плати.

За Нешънъл Експрес какво те интересува?
Пътувах с тях като ходих преди година и нещо,лесно,удобно,билета си бях взела предварително по нета,дъщеря ми пътува по-често с тях до летището най-вече,мога да я питам за подробности.
Да поясня,че става въпрос за Ковънтри-Лутън .По този маршрут рядко има закъснения.

# 634
  • България
Девойките мислят да пътуват от Единбург за Оксфорд през нощта. а аз намерих самолетни билети Единбург - Лондон, които са 10 лири по-скъпи и се опитвам да ги убедя да пътуват със самолет.

# 635
  • Варна
Девойките мислят да пътуват от Единбург за Оксфорд през нощта. а аз намерих самолетни билети Единбург - Лондон, които са 10 лири по-скъпи и се опитвам да ги убедя да пътуват със самолет.

Ако автобуса отива директно до Оксфорд по-добре да ползват него. Иначе от летището в Лондон пак ще трябва да ползват автобус , който няма да е много евтин  newsm78

# 636
  • България
Ок. Благодаря!   bouquet

# 637
Имаме голям проблем - не можем да платим общежитието нито с дебитна нито с кредитна Виза  #Cussing out Не става нито с прокси сървъри ,нито със смяна на IP, никак!!!
Някой имал ли е такъв проблем ?

# 638
Търсете Мастер кард или Виза на друга банка.

# 639
Имаме голям проблем - не можем да платим общежитието нито с дебитна нито с кредитна Виза  #Cussing out Не става нито с прокси сървъри ,нито със смяна на IP, никак!!!
Проверихте ли си лимитите? Обикновено в тях е проблемът, плащала съм с дебитна Виза и нямаше никакъв проблем, но след като увеличихме лимитите в банката.

# 640
Извинете, сигурно сте го разисквали многократно този въпрос, но за новобранците моля пак да споделите. Какви са правата за здравни услуги на студентите в Англия. Четох много сайтове, видях че като те запишат студент отидаш и се записваш при gp, и после си осигурен като местен, но пак не ми стана ясно при нужда от преглед примерно очен лекар или операция, да не се налага, какво се случва? Ако се опира до българската елекронна здравна карта, там ми е ясно процедурата. Благодаря!

# 641
Имаме голям проблем - не можем да платим общежитието нито с дебитна нито с кредитна Виза  #Cussing out Не става нито с прокси сървъри ,нито със смяна на IP, никак!!!
Проверихте ли си лимитите? Обикновено в тях е проблемът, плащала съм с дебитна Виза и нямаше никакъв проблем, но след като увеличихме лимитите в банката.

И при нас първоначално се появи проблем, заради лимита на банката. Говоря за Райфайзен и за Виза електрон.

# 642
В последно време съм все в банката-провериха всичко: да няма някакви блокировки и т.н.,преведохме и допълнително пари в кредитната та да има достатъчно....
Системата дори не регистрира опит за плащане от картата,както от дебитната ,така и от кредитната!
ВЕЧЕ НЯМАМ НЕКАКВА ИДЕЯ! ОТЧАЙВАЩО!

# 643
Данните от картата ли изпращате или в някакъв сайт директно плащате?

# 644
в сайта на университета

Общи условия

Активация на акаунт