Време ни е за промяна №71

• 13 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
аз отивам до баба ми да ми подпише командировъчните и да даде някой лев да си имам hahaha

# 541
  • Sofia
Що бе, Вико, ние ще сме в различни, несвързани ресори  hahaha hahaha А нали всички ще работим все пак за общото благо на народа и партията майка

Ванче, има го тоя момент в Надежда, че прекъсват тръби и без хидросалпингс. Те мойта тръба за малко да я клампират (защото на ЦС уж беше запушена), ама аз взех та забременях спонтанно точно преди хистерото и ми се размина. После след аборта правих хистеро, но вожда не посмя да ми пипне тръбата.

# 542
и бисквитки

максче и мойте тръби са запушени без хидро. за всеки случай

# 543
  • Пловдив
Ванче, въпрос на гледна точка и практика на клиниката, на други места не процедират така  Peace

# 544
моля ви се без разговори за храна, че ако стана тесен ще ми се види стола  Mr. Green

# 545
баси пак изпуснах назначенията  ooooh! като чистачка некой да ме назначава Whistling Whistling Whistling поне

ако има спа министерство са включвам с всички ръце и кррака hahaha hahaha hahaha hahaha

а добър ден Mr. Green

# 546
баси пак изпуснах назначенията

Ето и за теб едно столе   -  Министерство на извънредните ситуации

# 547
  • СОФИЯ
А така Светко дайте на нашата дружка едно столче  Joy Joy Joy
Ивенце и по заслуги една митница за пълнене на джопчетата  Joy Joy Joy

# 548
Светки, тя каза че е по спато, никой май няма за туризма, айде Иви уредена си  Joy Joy Joy

# 549
  • София
Ванче, има го тоя момент в Надежда, че прекъсват тръби и без хидросалпингс. Те мойта тръба за малко да я клампират (защото на ЦС уж беше запушена), ама аз взех та забременях спонтанно точно преди хистерото и ми се размина. После след аборта правих хистеро, но вожда не посмя да ми пипне тръбата.
абсолютно, аз затова умирах от страх преди ЦС.
Иначе има доста примери за това.

Ванче, въпрос на гледна точка и практика на клиниката, на други места не процедират така  Peace

да, така е. Но Елла нали каза, че ще се мести в Надежда, та затова й казвам.

# 550
а тъй да не съм на земята  hahaha hahaha hahaha друго си е на сушинкъ

Светки, тя каза че е по спато, никой май няма за туризма, айде Иви уредена си  Joy Joy Joy

newsm44 newsm44 newsm44

кой кат мен сега с 2 стола hahaha hahaha hahaha hahaha

# 551
  • София
еее, Иве, направо ти завидях за Туризма Laughing Laughing

# 552
Бе то туй министерство що пише че са го закрили-ма нищо ти Иве ша го откриеш наново  Mr. Green

# 553
Бе ако трябва ще го отворим наново, важното е пара да се лапа  Whistling

# 554
Офффф,отивам да са глася за работа
Утре сутрин ша ви дочитам или пък издирвам в новата тема  Mr. Green

Фели ти ходи ли на ЖК вече ?

Общи условия

Активация на акаунт