Време ни е за промяна №71

• 13 960
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ванче, аз като видях положителния тест и си изкарах акъла, че е извънматочна. Викам си с тая запушена тръба - няма начин да не е. Но се изненадахме всички. И от тогава винаги имам едно наум за достоверността на всяко изследване и манипулация

# 556
  • София
Транспорта бил към енергетиката Mr. Green
Иве, стегай се душо, че там е напечено Mr. Green Mr. Green

Макси, аз 8 години живях с диагноза запушени тръби- па накрая се оказаха отпушени, даже и естествено забременяване имам, та за достоверност на изследвания ич не ми говори Whistling Whistling

# 557
Светки ходих, ти да не мислиш че ми правиха кой знае какво. Претеглиха ме, измериха ми корема и кръвното и толкова. Показах на доктора параметрите от София и дори на видеозона не пожела да ме види. Добре, че идвам до София защото е пълна скръб тая ЖК. За целия период се полагат 2 ехографски прегледа  ooooh! Иде ми да отида да взривя това здравно министерство, дето все реват че нямат пари, а какво правят особенно за бременните. За мен всички болници трябва да станат частни иначе оправия няма да има.

# 558
  • София
Фели май вече не си притеснена, че си качила само 2 кила Whistling Whistling Whistling
па то вече навсякъде се плаща, няма държавни, няма частни болници.
Цакаш си навсякъде.

# 559
  • Sofia

Макси, аз 8 години живях с диагноза запушени тръби- па накрая се оказаха отпушени, даже и естествено забременяване имам, та за достоверност на изследвания ич не ми говори Whistling Whistling

Да, аз ти четох дневника в зачатието, ужасно е така. Поне мисля, че си ти, макар и с друго име.

# 560
апнах 2 банана. до довечера ще оживея

# 561
Ванче, там ма изкараха 3 кила повече, щото ма теглят с цялото облекло и ботушите барабар.
Само не ми става ясно как тези които забременяват спотанно се оставят само на 2 ехографски прегледа.

# 562
ми щото се предполага че са нормални ма фърки. а не недоклатени кат нас

# 563
  • София
И щото на никой не му пука...естествен отбор...

# 564
Не знам клатени ли сме или не, обаче след такива срещи направо не мога да се побера в кожата си  Twisted Evil
Сега се сетих и за друго, на всичкото отгоре тоя доктор с цялата си наглост ме пита дали имам направени генетични за да му дам копие от тях. На това вече му се вика супер нахалство, как не ми поиска и протоколите от инвитрото и снимки на ембрионите  ooooh!

# 565
  • София
Само не ми става ясно как тези които забременяват спотанно се оставят само на 2 ехографски прегледа.
аз не познавам такива дето да разчитат на 2 прегледа.
Всички ходят и си плащат допълнително.

# 566
  • София
Ванче, аз с третото, преди 11 години, бях още по-безотговорна...отидох на АГ в 22 седмица (подминала всякакви седмици на БХС, ФМ, амнио и т.н.) ...дотогава си бях на пикливия тест вкъщи...

# 567
  • София
Леле, Шарки.....все едно говориш за друг човек, а не за теб Shocked Shocked
направо не е за вярване Shocked

# 568
  • София
Леле, Шарки.....все едно говориш за друг човек, а не за теб Shocked Shocked
направо не е за вярване Shocked
Ами бяхме 11 човека фирмата, имахме страшно много работа, бачкала съм до последно, до 3 дена преди раждането...а докато родя, от 11 станахме 19 души...после се върнах на рабата на пълен работен ден на 20тия ден след раждането, дето в БГ е табу да излезеш навън преди 40тия ден...после като ми каже някой, че работодателите били експлоататори, и мен отвътре ми се обръща, то повече отколкото експлоатираш себе си, едва ли...

# 569
  • София
 wavey  box  newsm39  jump  running  football Как така нямате кандидат за спортното министерстов? кандидатирам се веднага  newsm03  Нищо, че в предстоящите месеци ще съм ей така   261uu

Сигме, браво за 40-те грама, расте детето!

Вико,
поздравления, че си приключила с чистенето. Ама и аз да кажа - рано ти е още да се презорваш.

Общи условия

Активация на акаунт