Време ни е за промяна №71

• 13 964
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз като бях бременна с дъщеря ми преди 100 години, на ЖК само ми мереха кръвното и ми задаваха въпроси и накрая ми слушаха със слушалка корема, да чуят тонове явно Laughing Намазах и един ехограф бонус към края на деветия месец, на който даже не ми казаха пола на бебето, та до края не знаех какво ще е Mr. Green Mr. Green

Сега си е направо модерна работа, ехеееейй.

# 571
  • София
Шарки, направо си била за орден ти. То и аз все казвах: веднъж да забременея, вземам си болничен и хич няма и да помисля за работа.... Ама ей на, сега си ходя на работа и даже си ми е добре. Че то иначе в къщи човек изкуква...

# 572
  • София
Шарки, направо си била за орден ти. То и аз все казвах: веднъж да забременея, вземам си болничен и хич няма и да помисля за работа.... Ама ей на, сега си ходя на работа и даже си ми е добре. Че то иначе в къщи човек изкуква...
Ооо, ако имаше начин да се пенсионирам сега, като американците...имам толкова гадни моменти и   Cry Cry Cry,  свързани с неспазване на договори - и от служители, и от клиенти, че ми иде да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire от мъка и обида...и че като нямаме работещо правосъдие, не мога да се защитя...

# 573
Зази newsm10 аз ако бях с едно, щях да си работя до края. Сега дори ми е криво, че ще седя в къщи и ще изперкулясвам, ама се налага вече да си седна на дупето Crossing Arms

# 574
  • София
Леле, Шарки.....все едно говориш за друг човек, а не за теб Shocked Shocked
направо не е за вярване Shocked
Ами бяхме 11 човека фирмата, имахме страшно много работа, бачкала съм до последно, до 3 дена преди раждането...а докато родя, от 11 станахме 19 души...после се върнах на рабата на пълен работен ден на 20тия ден след раждането, дето в БГ е табу да излезеш навън преди 40тия ден...
ихааа, ти направо си била фурия.
Да бе- 40 дена да седиш дома, не сам ще си говориш ми незнам....

# 575
  • София
Зази newsm10 аз ако бях с едно, щях да си работя до края. Сега дори ми е криво, че ще седя в къщи и ще изперкулясвам Crossing Arms
О, ще готвя на ММ и ще си чета книги на Киндъла по цял ден, колко хиляди книги има непрочетени ....

# 576
  • София
Ако си питаш бабата, ще ти каже, че до 40тия  ден и гости не трябва да ти влизат в къщата...и е имало резон, да не ти носят болести (едно време, ротавируси = диария, че да ти уморят бебето).

# 577
Шарки,ММ не ми дава нищо да правя вкъщи и сърце ми не дава да му противореча за това, та остава нета, книгите и ТВ Mr. Green Mr. Green

# 578
  • София
Ако си питаш бабата, ще ти каже, че до 40тия  ден и гости не трябва да ти влизат в къщата...и е имало резон, да не ти носят болести (едно време, ротавируси = диария, че да ти уморят бебето).
ми няма да я питам. За гостите нормално да е така, ама това пречи ли на майката да излиза Shocked
Моя позната ми спомена, че сега слагали на новородените ваксина точно за рота- вирус или бъркам newsm78 newsm78

# 579
  • Sofia
Шарки, като каза зарази, сега се ядосах на една колежка. Болна е с грип, който сама казва, че много тежко и трудно кара, че никога не се е чуствала толкова зле. И цъфна в офиса преди малко, след като 5 пъти й казахме да не идва. Защото имала среща с някакъв за сайта на един от клиентите ни. Ще каже човек, че е супер спешно  ooooh! Сега, ако ме зарази точно преди ЗЕТ-а, ще я убия  #2gunfire

# 580
  • София
Сега толкова да го искам това бебе ( а то да не става...), решила си бях, че родя ли го, ще си изкарам цялото майчинство...т.е. сама ще си го гледам, ни свекърви, ни бавачки ...ама Ония "без вазелина" не дава...

# 581
  • София
Макси, такива натегачи най-мразя...
аз в такива случаи ги заплашвам, че ако не си тръгнат те- аз ще си тръгна, и даже съм го правила Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 582
  • София
Шарки, като каза зарази, сега се ядосах на една колежка. Болна е с грип, който сама казва, че много тежко и трудно кара, че никога не се е чуствала толкова зле. И цъфна в офиса преди малко, след като 5 пъти й казахме да не идва. Защото имала среща с някакъв за сайта на един от клиентите ни. Ще каже човек, че е супер спешно  ooooh! Сега, ако ме зарази точно преди ЗЕТ-а, ще я убия  #2gunfire
Ами ти напрво си кажи на шефката и си дигай парцалките и дим да те няма - тя като се не сеща. Аз, моите, като кашлят, и ги гоня от офиса. После аз ще им плащам първите 3 дена болнични на сума ти народ от персонала, като ми ги изпозарази.

# 583
  • Пловдив
Шарки е права, хич не се полудява вкъщи като си имаш хубави книжки, по - скоро се затъпява на работа, заобиколен от посредствени хора  Mr. Green

# 584
То зависи от работата, аз на работа няма как да затъпея, по-скоро се очаква това да се случи с рутината вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт