Време ни е за промяна №71

• 13 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Ох, 40 минути не мога да ви изчета, щото се спуках от смях, а и ям едновременно  Laughing
гледам намазала съм и пост  Whistling Whistling

# 586
  • Пловдив
да, зависи си от работата, но имам предвид, че си е до човек и не самото седяне вкъщи е предпоставка за затъпяване Rolling Eyes

# 587
  • Sofia
Ами казах им й на двете още вчера. Колежката ми вика, че вече не била заразна, защото нямала температура и пиела трети ден Реленца  Crossing Arms Абе какво да ви кажа, не знам вече как пък може да си мислиш само за собствения си гъз

Аре бе, министър Шъти, къде одиш. Отсрамвам аз нашто семейство  Laughing

# 588
  • София
ами аз и двата грипа тоя януари ги изкарах без температура - и поради това не се усетих, че са грип - но пък втория как си ме тресна в дробовете, още пия Геломиртол да оправям поразиите...

# 589
Гуге, ний сме от тез, дето се развиват и в къщи и на работа- не всеки е кат нас hahaha

Мен баба ми освен бисквитки друго не ми даде Crossing Arms утре пак ме вика ooooh!

Ко стана с Бамбето newsm78 То голямо обикаляне ooooh!

# 590
Шътки, не се смей, ми са залавяй с новите си отговорности, щото народа чака резултати Naughty

# 591
  • Пловдив
нямам вести от Бамба, така че предполагам - маха гащи нейде  Simple Smile
Слънчо, ма ние сме си всестранно развити личности бее  Laughing

# 592
Само не ми става ясно как тези които забременяват спотанно се оставят само на 2 ехографски прегледа.
аз не познавам такива дето да разчитат на 2 прегледа.
Всички ходят и си плащат допълнително.
ванче и аз не познавам, ама от вчера се запознх. Момичето до мен е от некво село и вчера е родила в 35 седмица мъртъв плод- бебе със спина бифида и хидроцефалия. И то щото е ходила само на ЖК. Добре че в нашата стая няма бебе, щото сигурно да се е хвърлила досега от прозореца.
Много е тежко  Tired

# 593
  • Пловдив
Вико, тоя виц ме подсети за теб  Laughing нали и ти се изявяваше в стриптийза  Joy Joy Joy
Три двойки решили да разнообразят сексуалния си живот. Жените си купили черни латексови костюми с камшици и всички екстри. След няколко дена се събрали на кафе и започнали да си разказват. Първа заговорила най-младата, която била с гаджето си от скоро. - Моят приятел като ме видя с този костюм и направо полудя. Каза, че вече иска да живеем заедно. Беше просто невероятно! Втора се обадила жената, която имала дългогодишна връзка. - Ох, моят приятел като ме видя с костюма и откачи. Правихме секс, а после ми предложи брак. Страхотно беше! Накрая проговорила третата, която била омъжена от 20 години. - Ами аз си облякох костюма и зачаках мъжа ми да се върне от работа. Той като се прибра, погледна ме и ми каза "Ооо, Батман, какво има за вечеря?"!

# 594
  • v. turnovo
Оле мацки, ей сега прочетох една жена й правили пункция при вожда на 2 фоликула, без упойка и платила 500лв #Crazy, за всяка яйцеклетка поотделно...Какво става с тия цени в новата болница??? И цените на замразяването мислели да вдигат ,но не било решено с колко.По мое време и такса оплождане нямаше Rolling Eyes

# 595
 Joy Joy Joy Joy Joy
какво ще кажете за лого на партията

# 596
  • софия
 ooooh! ooooh! ooooh!
как 500лв бе
Вико, запрятай ръкавите да овладеете и пунктирането

# 597
  • Пловдив
Слънчо, страшно е   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
  • София
Слънчо hahaha hahaha hahaha hahaha

# 599
слънчо,супер е  Joy Joy Joy

ако ще вдигат цените на замразяването да пращам аз някой познат да го плаща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт