Време ни е за промяна №71

• 13 955
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
 Crazy

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 16:50 от слънце

# 601
  • София
ако ще вдигат цените на замразяването да пращам аз някой познат да го плаща Mr. Green
пращай спешно Peace

# 602
ихааа Вико се уреди ...доволна ша да еее Joy Joy Joy

# 603
А какво означава ММ? Thinking

# 604
  • софия
мамка му  Mr. Green

# 605
  • София
rotfImbo rotfImao rotfImao
ooooh! ooooh! ooooh!
как 500лв бе
Вико, запрятай ръкавите да овладеете и пунктирането
не това е само оплождането, пунктирането е отделно Mr. Green Mr. Green

# 606
 Joy Joy Joy Joy Joy  Шътки
в някой случай ММ =моят мъж

# 607
  • Sofia
Е, Слънце, много добро това с вазелина  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Па може галено вместо моят мъж да си му викаш мамка му

# 608
  • Пловдив
ох, ма мноо съм проста - тръгнах да правя кашкавал пане, а то всичкото олио и зехтин у нас свършили Crazy

# 609
Гуге,то с олио или захтин всеки може да направи паниран кашкавал,майсторлъка е без тях Mr. Green

ще пращам каке,само да видя дали мама ще ходи скоро до София-няма да е очарована ама.....

# 610
  • София
добър деееен  Mr. Green
аз махах гащи махах, ама и колко работа свърших  Mr. Green
поръчахме количка, с 200лв по-евтино излиза, в хиполенд има намаления.
и през болницата минах, намазах всякакви прегледи, и при Михова и при един от родилното, нямаме индикации да тръгва скоро човека, шийката била някаква си/изобщо не запомних думата, ама май не е мръднала/, разкритие никакво, води в норма, тонове също, посмъкнал се  е надолу човека, ама само малко. само че изслушах лекция колко е страшно на 39 да се ражда нормално, колко е рисковано и изобщо давай да определяме дата  Close
Михова обаче каза че може да се пробваме, та пак чакаме началото на март и явно пак ще слушам същото  ooooh!
човека е 2700 вече, и физиономията му заснеха, пак не беше в настроение, сбръчкал устата и се сърди нещо, после за по-лесно и ръцете сложи там, да не го безпокоим  Joy Joy
можело ако искам да ме   приемат в болницата 10 дни по-рано, да ме наблюдавали като патологична бременност, ама то ще платя за още едно раждане  Shocked
та такива работи при нас  Mr. Green
неприятно съм изненадана от оставката на ББ, не че го харесвам, ама няклко месеца преди избори не виждам смисъл, дори ми е притеснено, че съвсем ще се затаковат нещата  Confused

# 611
браво на човека Бамби ,аз мисля че и той ще да е с характера на мама
по повеод на ББ аз съм на същото мнение ,че ий ся си е...ло майката Mr. Green

# 612
Бравос на Дебелан! лелите му се гордеят с него Heart Eyes
за ББ и аз съм на това мнение. Не е на добре работата Confused

Бамбе, ръсни молим те малко, че се разчувствах пак, ко ми става не мога да разбера вече  Tired

# 613
да се оплача чака ме скаддал със комший ,...моят вълк ми донесе една кокошка Mr. Green

# 614
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

ръсвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт