Време ни е за промяна №71

• 13 936
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
# 616
вече не подбирам ,,,мъжки ,мъжки ,уфф Слънчо ме изпреварила

# 617
ми де ти е прахосмука тогаз hahaha

# 618
Бамби,браво на Дебелан.
Ама що му викаме Дебелан на човека-той не ми се вижда дебел 2,700.

# 619
има време. до 3- 3  и нещо ще ги докара детето.

# 620
неща ма Слънчо ...мързелива съм ,и ся и много ядосана ,ко ша ми чуе главата утре у село,ма той вълка не е виновен ...имам два метра ограда ,кокошките Фърчат у нашия двор..ма пак е гадно Mr. Green

# 621
  • Пловдив
значи само дето се ослушвах за вести като глуха свиня като се забави днес Бамба  Laughing
това на ББ за мен е един хитър ход, човекът няма намерение да си ходи, просто умело отблъсна ударите и спечели още симпатии Mr. Green а групата във фейсбук продължава да се множи и да го харесва, все съм мислила, че си пада по него народа, ама чак пък толкоз  Crazy

# 622
Цитат
Публикувана от: pepapet1968
да се оплача чака ме скаддал със комший ,...моят вълк ми донесе една кокошка

hahaha hahaha hahaha пепино, браво на твоя кокошкар  hahaha hahaha hahaha прибирай сега и се праи, че нищо не се е случило  Whistling Whistling Whistling

ама виж го как снабдява семейството с месце от щастливи кокошки  hahaha hahaha hahaha

# 623
ми бабе, сготви един бройлер и им го дай в знак на примирие. ко е виновно добичето- то природа, да си прибират пилетата дома и там да ги гледат. ееее Crossing Arms

# 624
  • Sofia
Бамби, честита ви количка. Важното, че Дебелан е добре. Пък за секциото има време да решиш какво да правиш.

Пепи, какво да го правиш твоя вълк, хищник е все пак. Тия пък да си пазят кокошките  Naughty

# 625
  • Пловдив
ама Бабче, как я хвана тая кокошка Рексчето, опасен е  hahaha hahaha hahaha

# 626
  • София
Бамба, много се радвам, че нещата при теб са ОК. Въпреки днешната лекция, аз пък смятам, че ще си родиш нормално. Още малко да поседи Дебелан на топличко и след 3-4 март сам ще напъне да излиза.  Hug А каква количка взехте?

Пепи, дано не е много злобна комшийката и се размине разправията.

# 627
бабе,хвърляй я в тенджерата и хич да не ти пука

# 628
  • Пловдив
само да провери олио има ли  hahaha hahaha hahaha

# 629
  • София
Zazzy, Mutsy Evo, само рамка и кош за кола, който с адаптери се слага на рамката, вместо 825 лв ще платим 640, скъпичка е , ама ми покрива всички капризи, а и си е заслужил човека, такъв ни е послушен засега  Mr. Green
И вече наистина не е дебелан, ама така е като е на диета  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт