Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Как вървят цените в момента във варненските Хумани?

# 46
Здравейте момичета. Мерси за темата.
По въпроса със снимките няма как да ги кача, че не ми бачка компютъра. Иначе напоследък си взех доста интересни неща. Преди седмица ходих до Мъпет Маг на Одрин - бяха заредили пролетното, беше пълно с ризи и туники, но такава блъсканица беше, че нищо не можеше да се види. Пробвах една риза, ама ми беше доста широка и се отказах да я взимам.Харесах си и един шал (доста диви цветове), ама ми досвидя 3.50 да дам за него.  Mr. Green Днес пак ще мина да видя какво има.

# 47
Снощи забърсах две сака по 2лв от Ла Фиестата на Д.Петков. Още 2 си харесах, но не се побрах в тях  Crossing Arms ... не правят ли сака за едрогърди... ако ми пасват там, на раменете ми висят  Tired
От панталоните нищо не си харесах...
Дънките побутнах тук-там... харесах едни ... за 26лв  Shocked ... дори и с -70% ми се видя много... при положение, че не са ми спешни.

# 48
Да се запиша с мека блузка на HM- наситено червена, за 2.50.

# 49
# 50
Честито Laughing Страхотни находки Peace

# 51
  • Карлово
Ето ме и мене. Hug
http://chanoir.snimka.bg/other/vy.173157.29744333
от 35 нататък, не са отскоро, но не съм ги показвала. И понеже напоследък рядко показвате...
Да идва пролетното зареждане, да има повече материал в темата, че и нея гледам я обхванала кризата.

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 14:43 от chatNoir

# 52
  • гр. София
Все пак някой знае ли какви ще са цените уикенда в ЗЗ Младост и Мусагеница? Днес си купих от Хуманата в щастливия час пролетни джинси/панталон, но тънки за 10 лв.......... Simple Smile

# 53
Здравейте, тъкмо се разписах във Фреята- една страхотна тениска на Quiksilver за ММ- 3,99.Имаше много приятни пролетни неща, това във тази новата Фрея, до Тримонциум

# 54
Coma, панталонът ти много ми хареса.
chatNoir, май ти разгледах всички снимки, всичките ти тениски са страааа'отни !

# 55
  • Карлово
Благодаря, но повечето са на манекена от последните снимки. Моя 1 номер по-голям не намирам често.

# 56
Все пак някой знае ли какви ще са цените уикенда в ЗЗ Младост и Мусагеница?

ЗЗ в Мусагеница е затворен. Даже надписа от фасадата е махнат.
Персонала е на работа в центъра.

# 57
Ето ме и мене. Hug
http://chanoir.snimka.bg/other/vy.173157.29744333
от 35 нататък, не са отскоро, но не съм ги показвала. И понеже напоследък рядко показвате...
Да идва пролетното зареждане, да има повече материал в темата, че и нея гледам я обхванала кризата.

Това яке е страхотно.
Белите дънки също.
Клинчетата са си находка, аз толкова запазени втора употреба, не съм виждала.
Това пола ли е?

# 58
Днес минах през Мъпета на Одрин и си взех страхотна риза на Tally Weijl (имам същата, купувана от техен магазин, но в друг десен и много си я харесвам) и едно дънково елече на Fishbone - чисто ново. Излезнаха ми 7.50лв.
Днес май бяха преди зареждане, нямаше кой знае какви хубавини, но не се и застоях дълго време. Важното е, че не беше тъпкан магазина и разгледах на спокойствие. Ще се опитам да поснимам придобивките си и да кача.

# 59
  • Карлово

Клинчетата са си находка, аз толкова запазени втора употреба, не съм виждала.

Случайно в хипермаркета на Владиславово ни хвана порой и се застояхме, сигурно са ги заредили по това време, понеже специално търсих, преди дъжда и ги нямаше . Всъщност и тениските са от там. По нашите тук такива неща не съм случвала.
А това накрая е пола. Интересно, че и продавачката ме попита какво е това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт