Нашите second hand находки- част 16!

• 71 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Аз да ви кажа, че днес ходих до 33 на Пиротска. Обикнах го този магазин  Heart Eyes Огромен, просторен, чист, с пролетно зареждане и много нови и запазени неща Heart Eyes Цената наистина са я намалили, 24лв. е на зареждане. Надявах се да има повече шалове, но само с един си тръгнах  Mr. Green Купих си и една много шантава пола и дънкова рокля. Снимки- утре  Mr. Green

# 466
И аз търсех кожено яке. Казаха ми, че само есенно време зареждали  newsm78
Днес имаше още едно, което ставаше - черно с ластици, малко ластиците трябва да се почистят с машинка, но изглеждаше добре. Оценявам го като размер 38-40-42 може би newsm78, не заглеждах номера, т.к. за мен беше малко, за сестра ми голямо и дори и не търсих етикета да видя с точност кой номер е. За ЗЗ Дружба говоря Peace

Аз се редактирам за да споделя - изпрах якето и май го съсипах, боядиса ми ръцете като го вдигах на закачалка, обливах го. Едно по-тъмно петно се появи на гърба... На ръка го прах, водата хладка с прах за пране. Яд ме е защото много хубаво стоеше  Sad

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 11:03 от blackcat6

# 467
Аз обикалям в търсене на спортно сако синьо или червено, но разбира се трудно е- или нищо не ми харесва , или не е моя размер  Grinning

# 468
  • Пловдив
Как е положението в ЗЗ Пловдив?

# 469
Вчера ходихме до ЗЗ на Пиротска и останахме много доволни / особено половинката Laughing /. Ето и новите продобивки:
тениска Jack&Jones
тениска Jack&Jones 2
тениска Nike
риза  Blush
тениска
тениска 2 малко ми е широчка, ама тъкмо няма да ме задушава лятото  Laughing
тениска 3 комбинация между органичен памук и памук Grinning

И при новата цена всичко ни излезе на крупната сума от 25,05лв.

# 470
Аз да ви кажа, че днес ходих до 33 на Пиротска. Обикнах го този магазин  Heart Eyes Огромен, просторен, чист, с пролетно зареждане и много нови и запазени неща Heart Eyes Цената наистина са я намалили, 24лв. е на зареждане.
А къде се намира магазина на Пиротска? Май не съм го виждала досега?

# 471
Всъщност е на княз Борис 135/ веднага след пресечната й с Пиротска/.

# 472
Аз изобщо не съм доволна от придобивките си този месец.На детето купих едно тънко яке за пролетта/без качулка, явно някъде се е погубила, но няма проблем/ и един чифт дънки тип шалвар на Нейм ит.Аз си купих едни дънки, които отдолу бяха разръвани на ръбовете, но не е проблем това, защото са ми дълги и ще ги режа и подгъвам, но като пуснах да ги пера гледам отпред на едно място има една дупка.Явно е била някаква малка, защото хич не съм я забелязала като ги купувах.Дано това от дефект стане ефект.Но за 2.50 лв толкова, нищо друго не ми хареса.А хората купуваха ли купуваха, само на мен ли нищо не ми грабна окото..Нека другите пловдивчанки споделят какво са си взели, а аз тепърва ще чета темата и ще гледам придобивките ви.Вече зареждането ще е на нова цена, знаете ли каква ще е тя, уж ще е по-ниска, та ще видим.

# 473
  • София, България
Здравейте,
аз изпуснах съботата в Хумана, защото бях извън София, но в петък успях да мина буквално за 20 минути през Хуманата на Алабин и си взех блуза с дълъг ръкав, полар на Queshua и къса поличка. Направо можех да си изляза облечена от глава до пети за 3 лева.  Mr. Green Днес ще снимам придобивките, не защото са кой знае какво, а защото са ми първите покупки сигурно от месец и половина - два - и аз като gitadam само гледах и нищичко не ми грабваше окото, а хората си пълнеха кошниците, явно проблемът си е бил в мен. Оказа се, че поларчето си е находка, защoто в сайта на Queshua струва 50 евро.

# 474
  • София
Аз пък не изпуснах съботата в Хумана  Grinning и се сдобих ето с какво:

http://prikachi.com/images.php?images/57/6008057L.jpg - Малкият манекен с ризка и панталонче Бенетон Simple Smile И двете изглеждат нови

-тениска за сина ми и панталонки
-лилава спортна рокля
-червена пола, която си купих без изобщо да знам с какво ще я комбинирам
-бели панталонки за лятото
-бял тънък пуловер с ръкав тип "прилеп"-много мекичък и приятен за носене.

Ризката и тениската са от Мъпет Маг. Много съм доволна от покупките си Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:18 от МирaМира

# 475
  • София
Да ти е жив и здрав малкия манекен, МираМира. Дрешките му са страхотни.

Другите не ги отворям...

# 476
Другите не ги отворям...
Това е защото линковете са се слели с тиренцето към поясненията. Като цъкнеш на линка от адресната лента изтрий тирето в края след big и ще се отворят снимките.

Много готини работи, особено рокличката много ми хареса. Simple Smile

# 477
  • София, България
Мира, супер са ти нещата! Голяма оферта са намаленията в Хуманата, но преди тях изобщо не влизам, защото всичко е много скъпо.

# 478
Къде се изгубиха пловдивските майка и девойки в темата?Та въпросните дънки за които споменах са ми втория избор, купих преди това едни други, но като ги показах на приятелка видях, че горе над джоба бяха целите разпорени от едната страна и се вбесих, хубаво, че се навиха да ми ги сменят и купих другите.Не погледнах просто, защото ми се видяха като нови направо и не се сетих да гледам точно там, тъй че отваряйте си очите на 4 на разпродажби, моя приятелка все ми вика, че гледа нещата в магазина по няколко пъти, а като се прибере у дома открива я петно, я скъсано.

# 479
  • Пловдив
От петък - една чудна бяла тениска с якичка за малкия мъж, от събота - суитчър за баткото. Да не обещавам снимки, че само се каня. В Мъпет-маг видях много хубави неща в петък. Имаше все още стока с етикетите. Много ми хареса магазина, девойката на касата беше супер-любезна. Купих за себе си потник в цвят каки с тънки презрамки - много удобно, от много тънък памук. Гледах бельото - разните потници нямаха следа от носене, тоест предполагам, че са нови  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт