Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Каквато и да е ценовата политика в "Мания" - не води към по-добро.
Не може дрехи ВУ да са по-скъпи от тези в магазин на редовна цена !
В последната година "Мания" значително влошиха качеството на предлаганите дрехи -
дрехите от "А" сектор - минаваха във "Б" след една седмица : не мога да си обясня как
може дрехи с петна,дупки,протрити и раздърпани да са в сектор "А"????
Нека апчих да отговори на този въпрос и как се сортират дрехите по качество
в двата сектора . "Мания" загуби  - ние не ,защото има стока,но няма кой да купува !

# 151
Мда, didiela и аз там ходя, но обикновено в събота, защото през седмицата съм на работа.
Преди с кеф отделях час- два за ровене, но първо взеха да пускат само боклуци, после взеха че смениха деня на зареждане, а сега и вдигнаха цените...еми май няма вече да си губя времето там
Иначе персонала е страхотен и много любезен, няма спор,

# 152
А мен Манията изобщо не ме е печелила като клиент  Mr. Green
Дадох и шанс три пъти и на последния си затвърдих мнението. Няма нищо купувано от там.
Не знам за другите, но в пловдивската имам чувството, че всичко неизкупено от останалите градовете го ностят тук.
Това е лично мнение!  Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
А мен Манията изобщо не ме е печелила като клиент  Mr. Green
Дадох и шанс три пъти и на последния си затвърдих мнението. Няма нищо купувано от там.
Не знам за другите, но в пловдивската имам чувството, че всичко неизкупено от останалите градовете го ностят тук.
Това е лично мнение!  Heart Eyes

Подкрепям  Peace Казвала съм го 1000 пъти,че тук сме най-зле откъм стока и м-ни ВУ!

# 154
Подкрепям двете момичета преди мен, верно в Пловдив само май в ЗЗ си залужава.Сега ще го видим този Мъпет маг (нали така беше), ама като съм ходила в Манията и само един панталон съм си взела, никога нищо не харесвам, не че съм супер претенциозна.Може само в Пловдив да са така

# 155
  • София, България
Такава шматка съм, не съм се записала в новата тема и се чудя защо не съм ви чела от сума време  Mr. Green

Аз нищо не купувам, дори никъде не ходя, забила съм се в работа и чакам като феникс за възкръсна за ВУ като се запролети. Чакам и Хуманата да стане на 3-2-1,50, за да си купя нещо. В Хуманата цените толкова са ги вдигнали, че направо да им се чуди човек. Дънки без намаленията има и по 25 лева.  
Сега ще се върна да ви прочета и да се информирам за цените на ЗЗ на Пиротска.

# 156
Дънки без намаленията има и по 25 лева.  

Shocked

# 157
  • варна
Каквато и да е ценовата политика в "Мания" - не води към по-добро.
Не може дрехи ВУ да са по-скъпи от тези в магазин на редовна цена !
В последната година "Мания" значително влошиха качеството на предлаганите дрехи -
дрехите от "А" сектор - минаваха във "Б" след една седмица : не мога да си обясня как
може дрехи с петна,дупки,протрити и раздърпани да са в сектор "А"????
Нека апчих да отговори на този въпрос и как се сортират дрехите по качество
в двата сектора . "Мания" загуби  - ние не ,защото има стока,но няма кой да купува !
Здравейте, включвам се пак, защото към мен има въпрос, на който трябва да отговоря. Ако някой сметне поста ми за натрисане, ако искате спирам да пиша и ще отговарям само на лични.
Първо, да изясня, не съм от ръководството, а съм франчайз партньор и имам магазини от веригата.
Следя постоянно темата и съм в "храсталака" именно за да не се натрапвам.
А и находки не искам да показвам, че ще ме разкъсате ( шегувам се, опитвам се да стопя ледовете ) Wink
 Така, обяснявам схемата: Дрехите при нас пристигат на чували, сортират се ( накачат се на закачалки) през седмицата и ден преди зареждане стоката от зала " Б" се прибира в черни чували и се изпраща за депо от където заминава за преработка и бракуване. в зала "б" се мести стоката останала от зала "А", зала "а" се зарежда с накачената стока за новото зареждане. Ние в магазините нищо не сортираме, нареждаме по артикул и накачаме на щендери. В зала "А" влиза цялата стока пристигнала от чувалите. Като дрехите, които са пропуснати още в сортировъчната база се бракуват.
Няма как в един магазин да се праща кофти стока( споменахте пловдив) а в друг не, защото ние сме франчайз верига и всеки франчайз е вложил във собствения си магазин точно толкова, колкото и колегата му. Въртене на стоката няма как да има, никога няма да допусна в мой магазин да се продава нещо, което не се е продало в друг.
В момента в световен мащаб дрехите втора употреба са кът, цената на стоката се вдига, а истината е че хората износват повече дрехите си, което се отразява на качеството не само при нас.
Русия изкупува почти цялото количество дрехи.
Мисля, че отговорих на въпроса. За да не спамя повече ( нямам и находки;)) спирам, ако някой иска да обясня още нещо, с радост ще му отговоря на лични.

# 158
апчих, коментирано е тук че в световен мащаб хората взеха повече да си износват дрехите, като причина да пада качеството на стоката, и аз съм съгласна с това.
Но щом и вие виждате и признавате че качеството пада, не мисля че е обосновано да се вдига цената
Така само ни губите като клиенти

# 159
  • София-в сърцата на моите деца
А защо спряхте да продавате обувки? newsm78То ,не че бяха прекрасни ,ама питам!

# 160
  • София, България
апчих, коментирано е тук че в световен мащаб хората взеха повече да си износват дрехите, като причина да пада качеството на стоката, и аз съм съгласна с това.
Но щом и вие виждате и признавате че качеството пада, не мисля че е обосновано да се вдига цената
Така само ни губите като клиенти

Или поне зареждайте от по-качествените бали. Сигурно Манията се е полакомила да внася контейнери с бали по-ниско качество и после съответно това дава и на франчайзите си. В крайна сметка и в Хуманата дрехите са ВУ, но са като чисто нови (друг е въпросът, че са много скъпи преди намаленията). Но да ми продавате дрехи на над 20 лева килото като са останали само боклуци с дупки, петна и разпорени, да бе да! Най-скапаната Мания за мен е тази, която отвориха точно до нас, на Борово. 3 пъти ходя и искам да си купя нещо и не и не, ще дам още 1 шанс като заредят летните неща и това ще е, ако са същите боклуци. 

# 161
  • София-в сърцата на моите деца
Забелязах,че обикновено в деня на зареждането има много хора,но този път се въртяха 10-тина човека,повечето в зала Б, а там ..дума нямам скъсани,лекьосани, разпорени...и да ми ги бяха подарили щях да ги върна PeaceТова е  за Манията на Коперник!!А иначе прекрасен персонал,ама като продават парцали-все тая!!

# 162
  • варна
Да продължавам ли да отговарям( питам, за да не излезе като спам или реклама)? Не се притеснявам от въпроси и никога не съм се притеснявала.

# 163
  • София
Да продължавам ли да отговарям( питам, за да не излезе като спам или реклама)? Не се притеснявам от въпроси и никога не съм се притеснявала.

Продължавайте, интересно е Peace

# 164

Ми аз лично нямам против, нали затова питам, и без това тъкмо стугнахме до същината на въпроса- скъсани дрехи на все по-висока цена. Уточнихем се и че персонала е супер, и магазините- приятни, притеснява ни само високата цена и падащото качество.
Ако модератор прецени че си правите реклама, ще се намеси и без това.

Общи условия

Активация на акаунт