Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 839
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • Тук някъде.....
ОК. Това си е ваше мнение, моето обаче е съвсем различно. На вкус и цвет товарищ нет.
Това са стари работи, важното е какво ще се случва отсега нататък.

И моето е същото, Фенче!   bouquet Ако Джемре чакаше, нещата никога нямаше да се случат, а когато обичаш, това не е опция Simple Smile

# 691
ОК. Това си е ваше мнение, моето обаче е съвсем различно. На вкус и цвет товарищ нет.
Стари са, така е! Но, като плюеш по Зейнеп, не е лошо да си ги припомниш.  И  преди З, да стане злодей, Джемрето беше такава за нея.И  за да не се чудиш, че  разбирам Зейнеп и я оправдавам.

# 692

Разбира се, аз не искам да те убеждавам, само споделям фактите . Пък всеки си ги тълкува, според собствените си разбирания, пречупени през неговата призма !
Стари са фактите, но са факти ! Важното е от тук нататък какво става - да, но за мен не по- малко важно е, как се стигна до тук ! Та затова си говорим . Peace

Пожелавам ви приятна вечер, момичета , аз отивам да потропкам малко ! Hug

# 693
  • Тук някъде.....
Джемре категорично не е разбила живота на Зейнеп  Laughing Зейнеп сама си го докара дотам, нужда от никаква помощ нямаше в това отношение. И продължава да затъва все по-навътре, толкова, че вече диамантеният блясък не се вижда  hahaha

# 694
Джемре категорично не е разбила живота на Зейнеп  Laughing Зейнеп сама си го докара дотам, нужда от никаква помощ нямаше в това отношение. И продължава да затъва все по-навътре, толкова, че вече диамантеният блясък не се вижда  hahaha
Кой докъде ще затъне, предстои да видим. Засега сигурното е, че Зейнеп ще е жива и здрава на финала, само Джемрето ще е в затвора. Или това може да е поредната й саможертва. На която не е способна Зейнеп.

# 695
# 696
Много добре се движим, синхронизираме темата с излъчените епизоди. Това говори добре за филма.

Демет помоли Шереф да й даде малко време. Тоест, момичето чака решението на съдбата й от Кузей.  Peace

# 697

newsm51 newsm51 newsm51

Радвам се като малко дете на възторжения, радушен прием, който се оказва на Къванч и на колегите му, на предизвикващите истерия появи на любимеца ми и в Турция, и в Берлин, и в Лондон! Явно филма е страхотен, ако съдим от отзивите за него и от интереса, който провокира. Очаквам да го видя с изключително голямо нетърпение.  Heart Eyes Да ни е живо и здраво момчето! Praynig

# 698
Дафне, мисля, че по-рано ги изложих добрите и качества, заради които я харесвам, но заради теб ще ги повторя: верен приятел, не е лицемерка, смела е, последователна в чувствата си, също си мисля, че е готова и на саможертва, в името на тези, които обича. Това е достатъчно. Който не е съгласен с мен, ок. да обжалва hahaha
И koи са приятелите на Джемре, та да им е вярна. Може би защити Демет от гнева на Кузей или предпочете удобно да си замълчи.
Саможертвите на Джемре. Може би имаш в предвид брака й с един от най-желаните ергени на Истанбул. Видя се колко беше саможертва и колко емоционален шантаж на Кузей. Затова дадоха, че са минали 20 дни,   но тя пак се ожени за Баръш.И до последно го чакаше. Тогава нещо заплашваше ли Кузей, та да има саможертва. И сигурно беше измъчвана и малтретирана в дома му, та да й повярваме на саможертвата.
За смелостта и лицемерието се писа. Смелостта й е безсрамие, лицемерието си е лицемерие.

# 699
Айде, Зейнепки! Number one!

# 700
Това със саможертвите най- много ме развеселява. Изумително е просто, колко различно възприемаме нещата. Интересно е обаче. В този смисъл на мен двете дами сценаристки ми допадат.

Дафне, за поздрава!  Hug  bouquet

# 701
# 702
Първо, Зейнеп никога не е била съперница на Джемре.
Второ, Не Джемре и разби живота, разби си го самата тя, от глупост. Знаеше, че Кузей обича Джемре, но се надяваше това, че е била годеница на брат му да го спре, както и стана, но не за дълго. От страх да не го загуби го завлече в леглото, пък дали постигна нещо? Нищо! Аз дори не съм сигурна дали успяха нещо да свършат, тя затова и беше толкова бясна на Джемре. Пък и Кузей щеше да се чувства по-гузен. А и непременно щеше да прихване и с това да го манипулира.
Джемре имаше трима много добри приятели, но загуби двама от тях, остана и само Кузей. И Демет. И мисля, че точно тя ще е тази, която ще накара Кузей да прости на Демет и Шереф. За теб може и да не е саможертва това, че остана женена за Баръш Дафне, но за мен е. Нищо, че вие я обвинявахте, че е меркантилна и и харесал лукса, в който живее. Дори Симай май се учуди, че е зарязала този начин на живот заради Кузей. Няма да се учудя ако и за в бъдеще и се наложи да се жертва за Кузей да го направи.
Хайде сега пък ти ми отговори - кои са приятелите на Зейнеп? Тя дори с колегите си не е близка, мисли се за много важна. Нали Бану и беше приятелка, защо не се интересува от състоянието и, за което и тя има не малко вина? Тя е безсрамна, не Джемре.
А колкото до лицемерието...няма равна! Била добра, ама я провокирали да стане такава, да бе!
И аз се изумявам- за какви нейни качества все още я харесвате, ама ваша работа. Веселете се на воля, и аз така.
Сигурно нещо съм забравила, ама нейсе. Толкова от мен.

# 703
Фенче,  Джемре няма да може да накара Кузей да "прости" на Демет и Шереф. Просто няма какво да им прощава. Ако иска да му помогне да не попада в други подобни ситуации, то трябва да го накара да разбере, че всеки има право на щастие. И всеки има своя собствена съвест. Няма нужда Кузей да се грижи и за това. Трябва да му помогне да вижда нещата не само от неговата гледна точка , а и от тази на другите. Сигурно ще успее като негова любима жена и като човек, в когото Кузей единствено се вслушва.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 20:38 от sinq laguna

# 704
Ясно е, че гледаме различни филми, пишем на различни езици, не се четем и не се разбираме. И ако постоянно се връщаме назад,  се откъсваме от случващото се в момента във филма.Много неща се промениха.
Към 62 еп:1.Кузей е разведен 2.Зейнеп официално се раздели с него. 3.Джемрето напусна Баръш и се развежда. Не ме е грижа за парите. Има си наследство, да си плаща. Само да не запишете, че и това било пречка.4.Гюней не мисли да напуска Бану, та да е съперник на брат си. 5. Кузей откри чувствата си към Джемре.6.Джемре ще го подкрепи, ако му липсва достатъчно смелост. Нали се писа, че от нейната любов черпел сили в затвора. Няма да е по/страшно от затвора. Тя е смела и за лудите. 7.Олмазът падна.Фрагманът го потвърждава. Олмаз е ''не бива''.За мен, в техните отношения се случиха невъзможни  неща, затова смятам,че е паднал.8.Остават още 18 серии.И какво предстои занапред.
 Винаги съм писала, че не могат да ни оставят без романтика, вече чакам такава между Дж и Кузей. Трудно, болезнено, но трябва да се случва нещо.Иначе, както пишат някои, какъв е смисъла от това,което гледаме.
Има и друг вариант. К.да осъзнае колко погрешно  е разбиран от Джемре, какви надежди й е давал, и така, както заряза Зейнеп, така да зареже и Джемрето. Защото,олмазът може да е паднал, може да си я обича, но 62 серии не дадоха и един факт, че той е готов да прекара живота си с тази жена. И това вече няма да е Олмаз, а ще е отсвирване. Защото ще е необратимо.И това отсвирване може да го  да го провокира само жена.Т.е.помощ отвън.Щото с   падането на Олмаза, Кузейката позагуби от блясъка си на мъж на честта. Какъв беше на летището и каква гъба е сега.

Общи условия

Активация на акаунт