Здравейте, баша ми си счупи крака на около педя над глезена преди ден. Закарахме го в спешното с линейка и го приеха в МБАЛ–Бс, така наречената "Нова " болница  Както я знаят бургазлии.  Лекаря видя снимката и каза че е за пирон който ще струва около 1800 лв и да му се обадим на сутринта кога ще дадем парите, за да оперира. На другия ден каза че е направил нова снимка и че ще трябва да се купят 2 неща, едното за 600лв от дрогерия и другото около 1800, 1900 лв които да преведем по банков път.Не казва какво точно ще му поставя, не само че не казва точния медицински термин а и дори не уточнява пирон ли ще е, винт или планка. На майка ми само повтарял че трябва да занесем парите  веднага, за да може да оперира. Казал и че не знаел откъде е паднал баща ми, но толкова лошо счупване не е виждал, а човека просто се подхлъзна и падна на на мокра пръст. Майка ми попитала има ли други варианти, защото е почти невъзможно да съберем такава сума за 2 дни, отговорил че може нещо за 1600, 1700 лв но няма да може да ходи. И сега не знаем какво да правим, от доста хора чух че в болницата са корумпирани и некадърни и че това са баснословни суми за такова счупване и което е по-лошо, и да ги платим най-верочтно ще му бъде поставен некачествен имплант и операцията ще е несполучлива, а може и въобще да няма нужда от операция. Мислехме да го преместим в друга болница, но той е на екстензия и ми казаха  че може да е опасно. Какво се прави когато не можеш да преместиш човека и не вярваш на лекаря Cry