Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 57 665
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички-искам да Ви попитам дали сте срещали по китайските сайтове гримове на марката KRYOLAN и ако някой е поръчвал да си даде мнението и линкове,благодаря ви:))

# 631
  • ES
Здравейте на всички-искам да Ви попитам дали сте срещали по китайските сайтове гримове на марката KRYOLAN и ако някой е поръчвал да си даде мнението и линкове,благодаря ви:))
виж тук и тук
не са много но дават и други предложения за продукти за професионален грим

# 632
виж тук и тук
не са много но дават и други предложения за продукти за професионален грим
Благодаря   bouquet
ако някой знае и други сайтове нека пише:))

# 633
  • София
Привет, моля дайте ми съвет как да действам!  Praynig
Получих две мъжки блузки от алиекспрес. Едната няма проблем, всичко е точно, на другата има две дупки, една отпред и една отзад. Дупките са малки, но много видни, като проядени от нещо, имам чувството че ги е имало още на плата, преди да се ушие блузата  Laughing. Не че това има значение.
Отворих диспут, продавача започна да ми обяснява упорито, че много съжалява и че стоката е проверена преди да се изпрати, така че явно са се получили при транспортирането, и той няма никаква вина. Аз няколко пъти им оябсних,че пакета е бил в нормално състояние, не е имало следи от отваряне, и няма как да се получат при транспортирането!
В крайна сметка с малко по-твърд тон им писах за какво има диспут изобщо, след като продавача винаги може да каже че е проверил стоката и няма никаква вина, но аз получавам дефектна блуза!
И че искам или refund или да ми пратят друга блуза. Сега са ми написали, че ако затворя диспута, ще ми пратят друга блуза. Как трябва да постъпя? Диспута има ли някакъв срок, не виждам да има никъде. Може ли да седи отворен дълго време? И да си чакам блузата, когато я получа да го затворя. И не мога да разбера Алиекспрес кога се намесват, изобщо взимат ли отношение по въпроса? АКо някой е водил диспут до край, моля да сподели!   bouquet

# 634
В никой случай не затваряй диспута, докато не си получиш стоката или рефънда.
Затвориш ли го, нямаш друго средство за "управление", а продавачите в голямата си част не са коректни и няма да има ни стока, ни рефънд, ни дявол... Кажи му, че ще затвориш рефънда, само ако и когато ти прати блузата... и чакай да си я получиш.
Принципно ето затова се правят снимки при получаване, ама... кой да ти се сети... то и аз забравям, макар че уж се пиша голям поддръжник на тая практика.
Поне доколкото аз чета по форумите, Алиекспрес избягват да се намесват изобщо, чакат си да си уредите отношенията. В крайна сметка, при непотвърдена стока, парите седят у ТЯХ, така че те имат полза, колкото и малка да е, случаите да се точат. Обратното, търговците не би трябвало да имат такава полза, плюс че отворени диспути и кофти рейтинги им се отчитат в характеристиката.
Тук следва дълго и неясно размишление как ВСЪЩНОСТ работи на Алито системата; предполагам, че търговците плащат някакъв процент, за да търгуват през тази платформа и отделно броим и лихвите по сметката, в която се "държат" парите до потвърждаване на получаването (ако всъщност, реално, това е истинската система, а не е просто за парлама пред купувачите). Много вероятно е процентът да зависи от рейтинга на търговеца, т.е. колкото по-малко диспути и по-добри отзиви - толкова по-нисък процент.
Отделно, разбира се, има огромен процент - като навсякъде - измами и шашмалогии; било за набиране на брой поръчки (супер-евтините маратонки, дрехи, чанти и т.н.), за задържане на пари (голямо време за обработка и изпращане) и какво ли още не, включително пращане на скъпи и по-евтини стоки "в насипен вид", неправилен модел, т.н. Все пак и търговците са хора, която е една от причините примерно аз да предпочитам за всичко, което може да се купи оттам, BIC - те се явяват един вид генерален представител, не се общува с разни отделни търговци като много други магазини в Китай. Поне има арменски поп, на който да се оплаче човек Laughing
Отделно има и бъгове в самата платформа на Алито, включително този с нереално-дългото време за изпращане, които явно по някакъв начин се използват от търговците и има и бъгове, които се получават при, примерно, неналични стоки...
Чудеса всякакви, накратко. Просто разликата с българските онлайн магазини е, че българските са тук на една плюнка, а тези продавачи са в Китай. Иначе неразбирателствата, когато ги има, са същите. Разликата е само, че общуването е по-трудно. Иначе... пробвайте, дето се вика, да спорите като получите дефектна стока оттука, няма да е много по-лесно, ако продавачът не е добросъвестен. И обратното, като е свестен...

# 635
  • ES
Аз бих направила следното, или искаш да ти върне парите, тогава заваряш диспута и ти ще поръчаш наново нова блуза или оставяш диспута до максималното възможно време и ескалираш в клайм да печелиш време, а те през това време са ти пратили новия тракинг номер. Тези блузи бързо ли дойдоха и каква е цената им долу горе?

# 636
  • София
Здравейте мили дами  Hug
Някой има ли наблюдения върху този сутиен
http://www.aliexpress.com/item/Strapless-Gathered-Bra-Thickening … le/748965200.html
Интересува ме като номерация как е, отговаря ли си..и как е като изпълнение
Дали ще ми доставят само него- за 8 долара  newsm78
Благодаря предварително    bouquet

# 637
  • Ямбол
Maria D на мен също ми е бил любопитен,дали ще се задържа,мисля,че е за дами с малък бюст само подходящ.
Относно доставката,да независимо от сумата,ще ти го пратят.
Ако се решиш да го поръчаш,ще се радвам на отзиви да споделиш.

# 638
  • Бургас
Имам нужда от помощ - търся спортен сутиен с подплънки, като този http://www.everbuying.com/product378609.html , но със събрани на гърба презрамки и естествено, по евтин. Купих си такъв от тук за 4,20лв , но не мога да намеря със събрани презрамки. Намират ли се евтини единични бройки в китайските сайтова или само от 1000бр. нагоре са по 1-2 долара?

# 639
  • София
Офф, сложно е наистина пазаруването от Китай, особено от Алито, с тези толкова много и различни продавачи! Не знаеш какво може да очакваш!  Laughing Мен най ме дразни бавното изпращане на нещата, но пак си зависи от продавача, някои са ми изпращали и до ден два, но много пъти ми се е случвало голямо забавяне, дори и месец след плащането!  Crazy Отделно не знам защо нещата изпратени ми от Алито идват страшно бавно - поне месец, за разлика от Байинкоинс, ужким с една и съща поща се движат!  Thinking
Иначе става дума за мъжка блуза за 8$, нищо особено и сумата не е голяма, но все пак или да ми върнат парите или да ми пратят нова! Ще продължа да настоявам, за сега няма да ги прежалвам тези 8$.  Wink Ще пиша за окончателното развитие все пак!  Peace

# 640
  • София
Maria D на мен също ми е бил любопитен,дали ще се задържа,мисля,че е за дами с малък бюст само подходящ.
Относно доставката,да независимо от сумата,ще ти го пратят.
Ако се решиш да го поръчаш,ще се радвам на отзиви да споделиш.
Аз съм с малък бюст  Blush..мисля, че ще се задържи
Странно ми е , защото има много от този модел с едни и същи снимки и описание, но на различни цени... newsm78
Та много се чудя цената ли определя качеството? Всички са еднакви
Ще поръчам един..мислех два, ама няма да рискувам
Поръчвам
И като дойде..акодойде...ще пиша обезателно. Оставам тук да ви изчета   bouquet

# 641
  • София
Aууу, защо няма плащане с ПейПал?
Признавам, не съм ви чела от - до  Blush .
Моля някой да каже не е ли опасно да платя с кредитната карта?

# 642
  • Ямбол
sunny-n какво ще рече със събрани презрамки,кръстосани ли?
Maria D Еднакви стоки при различните търговци,всеки си е сложил неговата.
Няма пейпал,но не е опасно,плащането е към сайта,а след потвърждаване на получена пратка,се разплащат на търговците,а винаги можеш да отвориш диспут,дори срока е по-голям,отколкото в Пейпал.

# 643
Здравейте, мамчета!

Посъветвайте ме какъв фотоапарат да закупя  за цена около 100$. 8-10пиксела, HD, стабилизатор на картината, разпознаване на лица и зареждаща се батерия.
На 01/03 поръчах от тинито блейдове за синчето, още не сме ги получили. Нямат тракинг номер - рано ли е диспут?

Получих този телефон за синчето: http://www.everbuying.com/product254596.html - за тези пари просто е страхотен.  Вие ме посъветвахте.   И снимките, когато са правени на слънце са хубави. Баща му се запали и си поръча този :
http://www.everbuying.com/product346381.html - не сме го получили още. 
А аз чакам да заредят TOOKY T 83.
  Помагайте сега за фотоапарат, моля!

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 00:14 от riv1990

# 644
  • Ямбол
riv1990 Аз фото не бих купила от тия сайтове,тук има доста изгодни оферти по Техно- магазините,бих предпочела дори 2-ра употреба,на китайския,ни гаранции,ни качество,пари на вятъра само.
За тинито,изчакай и др.седмица,ако не пристигнат им отваряй диспута.

Общи условия

Активация на акаунт