Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 57 479
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Той Е с 2GB RAM Simple Smile Според мен няма по-добро за тези пари, батерията малко му куца, дам, при мен е дори 2800mAh, но поръчах една 5000mАh и ще се пробвам да я набутам вътре  Laughing (с Т7 модела съм аз, ама мисля да взема Т7s и този да го шитна)

При тест - 4ч. и 20мин.

Нямам идея колко е при другите китайски таблети при подобен тест, но според мен не е толкова зле.
Ще се радвам да споделиш дали си успял да напъхаш по-голямата батерия Hug.

# 676
  • ES
Привет отново!
Тъкмо реших да поръчвам от Али-то, но за съжаление разбрах че няма Пейпал,което ме обезпокои до известна степен...Ако някой може да ми даде сигурен продавач (за гореописания Newman N2 телефон) ще съм много благодарен.Видях преди, че ЕТОТАЛК са сложили SG Post като опция за доставка,естествено срещу 25$.. Просто не знам какво да правя,както казах по-рано първа поръчка ще ми е и не съм сигурен в това начинание.Благодаря предварително!  Simple Smile  Simple Smile
няма проблем при плащането, не плащаш директно на продавача а на алиекспрес

# 677
Привет отново!
Тъкмо реших да поръчвам от Али-то, но за съжаление разбрах че няма Пейпал,което ме обезпокои до известна степен...Ако някой може да ми даде сигурен продавач (за гореописания Newman N2 телефон) ще съм много благодарен.Видях преди, че ЕТОТАЛК са сложили SG Post като опция за доставка,естествено срещу 25$.. Просто не знам какво да правя,както казах по-рано първа поръчка ще ми е и не съм сигурен в това начинание.Благодаря предварително!  Simple Smile  Simple Smile

Бих ти препоръчал Минидийл ако те устройва цената - приятел си е поръчвал два телефона оттам, единият дойде за 9 дни, другият за 13 дни. Имат PayPal.

http://www.minideal.net/newman-n2-quad-core-1-4ghz-1gb-ram-8gb-r … -smart-phone.html

# 678
# 679

Ainol Novo 7 Elf e със по добра батерия иначе като марка и двата са добри а останалите параметри са еднакви  Peace

# 680
Момичета някой имал ли е проблеми с плащането към поръчки от AliExpress?
Сега погледнах в банковата си сметка и видях, че сумата по пратката е дръпната ДВА пъти  Shocked един път от AliExpress , а втория път от Alibaba!!!
Моля дайте съвет!

# 681
Здравейте. Използвам китайски сайт за онлайн пазаруване-tinydeal.com. Искам само да ви споделя моето впечатление. Попаднах на темата случайно и прочетох. Много от вас използват онлайн търговията. Аз съм я използвала само от tinydeal, защото съм начинаеща в тази сфера. МНого съм доволна от сайта. Изпращат си джаджите без проблеми. Най-много съм чакала около 10-тина дена за да ми шипнат поръчка, и около 50 да ми доставят такава. А най-интересното е,че за 2 седмици ми пристигна един термометър за стая. Много ме изненадаха.Simple Smile Мога само да препоръчам този сайт, но както казах-начинаеща съм в тази сфера все още и нямам кой знае какъв опит и знания. Дано съм била полезна. Лек ден на всички.

# 682
  • София
VIVIQN1980 Не съм правила много поръчки от AliExpress, но досега такова нещо не ми се е случвало. Провери и двете суми ли са изтеглени или едната е само блокирана. Ако и двете са изтеглени - пиши на сайта, също оспорвай едната транзакция в банката си.
Пиши как са се развили нещата!

# 683
VIVIQN1980 Не съм правила много поръчки от AliExpress, но досега такова нещо не ми се е случвало. Провери и двете суми ли са изтеглени или едната е само блокирана. Ако и двете са изтеглени - пиши на сайта, също оспорвай едната транзакция в банката си.
Пиши как са се развили нещата!

Vanian много ти благодаря. Аз се свързах с продавача той каза, че не е от него и не знае нищо по въпроса! Писах в сайта където има чат в момента и там ми казаха че също не могат да отговорят, да търся другаде да задам въпроса си! Сега писах във фейса и форума им дано има развитие! А самата сума я виждам от нета имам интернет банкиране и не виждам да е блокирана, а просто си е дръпната! Cry
Много ми е "Х" защо се е получило така един път теглена от Алито, а втория път от Алибаба!??! Cry

# 684
  • София
Допуснали са някаква грешка. Незнам точно, но двата сайта имат нещо общо. Да, грешно съм се изразила-със сайта трябва да комуникираш, не с продавача.

# 685

VIVIQN1980 най добре се обади във банката,попитай ги и за двете суми и ако и двете са дръпнати оспорвай едната Peace

# 686
Има ли някой,който поръчва от taobao.com,аз нищо не разбрах изнервих се и не ми се занимава,така че ако има някой който си поръчва от този сайт искам да си дам поръчката.Пишете ми на ЛС,или на ashal.1981@abv.bg.

# 687

VIVIQN1980 най добре се обади във банката,попитай ги и за двете суми и ако и двете са дръпнати оспорвай едната Peace

Благодаря. Днес ще пратя съпруга да провери и дано му дадът инфо на него и дано да е блокирана, че не ми се занимава!

# 688
Има ли някой,който поръчва от taobao.com,аз нищо не разбрах изнервих се и не ми се занимава,така че ако има някой който си поръчва от този сайт искам да си дам поръчката.Пишете ми на ЛС,или на ashal.1981@abv.bg.

има тема за таобао http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527824.0
поръчва се чрез посредник Peace
аз ползвам http://www.mistertao.com/
но Графиня Вишенка предложи този посредник http://www.engtaobao.com/ тук се плаща и със пейпал и мисля следващия път него да пробвам
а иначе ето и един посредник който ти дава крайна цена до БГ,плаща се и със пейпал,но цените са доста високи http://www.alsotao.com/

# 689

Благодаря. Днес ще пратя съпруга да провери и дано му дадът инфо на него и дано да е блокирана, че не ми се занимава!

не е нужно да ходи,просто се обади на телефона който е даден на гърба на картата Peace

Общи условия

Активация на акаунт