Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 57 474
  • 745
  •   1
Отговори
# 690

VIVIQN1980 най добре се обади във банката,попитай ги и за двете суми и ако и двете са дръпнати оспорвай едната Peace

Благодаря. Днес ще пратя съпруга да провери и дано му дадът инфо на него и дано да е блокирана, че не ми се занимава!

...не бях се сетила за това Laughing БЛАОДАРЯ ТИ  Hug

не е нужно да ходи,просто се обади на телефона който е даден на гърба на картата Peace

# 691
нямам нерви да се занимавам с това  Simple Smile нито пък мога да плащам с пейпал ,избрала съм си някои неща и направи искам някой да ми ги поръча а аз да платя на него,така че чакам посредници които могат да ми свършат тази услуга
 Wink

# 692
нямам нерви да се занимавам с това  Simple Smile нито пък мога да плащам с пейпал ,избрала съм си някои неща и направи искам някой да ми ги поръча а аз да платя на него,така че чакам посредници които могат да ми свършат тази услуга
 Wink

еми тогава пиши на този бг агент https://www.facebook.com/taobaotrade

# 693
благодаря  newsm10 ,ще пробвам
чакам и други предложения

# 694
Ще се радвам да споделиш дали си успял да напъхаш по-голямата батерия Hug.
Вчера се пробвах, но не стана работата  Grinning Прекалено "дебела" се оказа (5000mAh)... разгледах из нета за други батерии (по-слаби), но сложно го виждам с размерите, така че май с каквато е вътре - с такава ще си остане.

# 695

VIVIQN1980 най добре се обади във банката,попитай ги и за двете суми и ако и двете са дръпнати оспорвай едната Peace

Благодаря. Днес ще пратя съпруга да провери и дано му дадът инфо на него и дано да е блокирана, че не ми се занимава!

не е нужно да ходи,просто се обади на телефона който е даден на гърба на картата Peace

Обадих се и от банката казаха, каквото виждам при банкирането на екрана това е! Сумата е дръпната и щом не е върната обратно значи трябва да се свържа с тях по някакъв начин.
Но едно не мого да разбера, защо и двете суми не са дръпнати от Aliexpres?

# 696
Момичета да сте засичали четец за книги? Търсих, но не намерих Confused

# 697
  • ES
Момичета да сте засичали четец за книги? Търсих, но не намерих Confused

виж тук

# 698
  • ES

Обадих се и от банката казаха, каквото виждам при банкирането на екрана това е! Сумата е дръпната и щом не е върната обратно значи трябва да се свържа с тях по някакъв начин.
Но едно не мого да разбера, защо и двете суми не са дръпнати от Aliexpres?
И на мен не ми се е случвало. Миналата година, наистина, че парите се дъпаха от алибаба, а сега от алиекспрес, но защо не знам. Направи рекламация на сайта, а банката ти не може ли да анулира едното плащане?

# 699
  • Ямбол
ashal ако не е от таобао,мога да съдействам за поръчка,или ако артикула го има и в др.сайт да ти поръчам.
VIVIQN1980 Алибаба и Алиекспрес са взаимни сайтове,да не продавача да ти има данните и да е изтеглил отново,Пиши на пейпал и на Алиекспрес,не на продавача.
Аз както правя десетки плащания ежедневно,и да ми се случи такова нещо,не бих се усетила,че не си и следя транзакциите.
Пиши после развитието.

# 700
писах ти на Лс и пратих линк на артикула

# 701
Момичета, някоя поръчвала ли е сватбена рокля от този сайт http://www.pweddingdresses.com Не излиза на нито една търсачка от посочените на първа страница сайтове и не мога да проверя доколко е надежден Tired

# 702
Момичета имам голяяяма нужда от помощ ... Simple Smile
http://www.wed.bg/public/whmedia_media/99/5e/02/25a3d_eade.jpg?c=75c8
 Срещали ли сте тези обувки някъде из сайтовете ? Малко е нахално но наистина не откривам такива или подобни  #Crazy ... Моооооля ви Simple Smile)

# 703
Заповядай: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Star-rhineston … al/743847115.html

С rhinestone wedding shoes изкарва мнооого резултати, може би ще ги има и на по-ниска цена. Simple Smile

# 704
 Hug Heart Eyes Мерсииииииииии :*

Общи условия

Активация на акаунт