Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 57 506
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой поръчвали ли е от miniinthebox.com? Съпругът ми иска да си вземе часовник, щерката и тя си харесала някакъв. Надежден ли е сайта? За колко време се получава поръчката?
Благодаря предварително/

# 706
  • София
Някой поръчвали ли е от miniinthebox.com? Съпругът ми иска да си вземе часовник, щерката и тя си харесала някакъв. Надежден ли е сайта? За колко време се получава поръчката?
Благодаря предварително/
Поръчвала съм. Доста отдавна. Само дребни неща. Коректни са. Според мен от всички китайски сайтове пратките пътуват все около месец.  Simple Smile Е случва се и да те изненадат китайците... с бързо пристигнала пратка.

# 707
  • София
Благодаря за отговора. Ще му кажа да поръчват... пък когато тогава Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 708
  • софия
Моля за помощ за проследяване: FHCYW00167855
  bouquet

# 709
VIVIQN1980 Алибаба и Алиекспрес са взаимни сайтове,да не продавача да ти има данните и да е изтеглил отново,Пиши на пейпал и на Алиекспрес,не на продавача.
Аз както правя десетки плащания ежедневно,и да ми се случи такова нещо,не бих се усетила,че не си и следя транзакциите.
Пиши после развитието.

Вчера писах отново на продавача и той каза че днес ще се опита да помогне! А що се отнася до Пейпал те нямат касателство, защото заплатих нещата с картата си! Ще видим днес какво ще стане!

# 710
zvanche това не е тракинг номер- те са с две букви отпред и две отзад , това е просто номер на поръчка  - няма проследяване  Wink  чакаш три седмици и това е   bouquet

# 711
  • софия
zvanche това не е тракинг номер- те са с две букви отпред и две отзад , това е просто номер на поръчка  - няма проследяване  Wink  чакаш три седмици и това е   bouquet
  bouquet
Уффф, и аз така знам, но в сайта ми го дава като номер за проследяване и реших да пробвам.
Цитат
Shipped out
Tracking Number: FHCYW00167855   By Update date: 01/04/2013 22:46:18 PM PST
Иначе номерът на поръчката е друг Thinking

# 712
Някой да е срещал памучно бельо- мъжко, детско? Търся съвсем обикновени потници, фланелки, но не откривам.

# 713
В момента в Padawill - http://www.pandawill.com/ има пуснат купон за отстъпки до 40% в различни категории по случай Деня на Майката  newsm10
Coupon code: URMSHINE

# 714
  • ES
Някой да е срещал памучно бельо- мъжко, детско? Търся съвсем обикновени потници, фланелки, но не откривам.

ВИЖ ТУК

# 715
Момичета, имам тези обувки от 1-2 месеца, но ми стискат отпред и така и не ги носих никъде, освен вкъщи с чорап Laughing

В отлично състояние са и са много сладки, но просто вече предпочитам да си поръчам следващия номер.

Та -- тези са 37, но според мен отговарят на 36, и са наистина за фино краче и малки пръстчета. Сториха ми се удобни, поне докато ги разтъпквах вкъщи. Grinning

Ако някой с малко краче проявява интерес може да ми пише Hug (дано не е в разрез с правилата на форума; мислех така или иначе довечера да ги снимам и да ги сложа и в Продавалника, но после ми хрумна да питам и тук в темата).

# 716

ВИЖ ТУК
Благодаря, набелязах си няколко неща засега.
А тези фланелки да разбирам ли че 10,99$ е за една?

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 13:48 от кака_сийка

# 717
Получих трета поръчка от тийнито, направена е на 11 март, пристигна днес. Досега не съм имала проблем

# 718
  • ES

ВИЖ ТУК
Благодаря, набелязах си няколко неща засега.
А тези фланелки да разбирам ли че 10,99$ е за една?

Мисля, че са 3 в комплект, но най-добре питай продавача.

# 719
Момичета искам да поръчам таблет от focalprice, коректен ли е сайта?

Общи условия

Активация на акаунт