Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 745
  • 740
  •   4
Отговори
# 540
Това свиждане го проведох преди 1.5 г.Шармантна, голяма жена с червена коса.Не е класическата за жанра простакеса.Нещата, които каза за мен не се сбъднаха,но пък ми разказа своята история и поне беше интересно.

Знаех си, че е прекалено хубаво, за да е истина  Cry Но пък беше хубаво близо месец да съм в "Страната на чудесата". Благодаря ти ryannn! Ако все пак се случи нещо, от казаното ще ви споделя  Hug
Година и половина след твоето посещение, жената си е все така червенокоса, убедителна в твърдяното от нея и подробна в събитията около собствения си живот.

# 541
Това свиждане го проведох преди 1.5 г.Шармантна, голяма жена с червена коса.Не е класическата за жанра простакеса.Нещата, които каза за мен не се сбъднаха,но пък ми разказа своята история и поне беше интересно.

Знаех си, че е прекалено хубаво, за да е истина  Cry Но пък беше хубаво близо месец да съм в "Страната на чудесата". Благодаря ти ryannn! Ако все пак се случи нещо, от казаното ще ви споделя  Hug
Жената си е все така червенокоса, убедителна в твърдяното от нея и подробна в събитията около собствения си живот.
Щом ти е казала радващи те неща, пожелавам ти да се случат.Понякога има промоции, знае ли човек..Simple Smile
За мен няма никакъв смисъл да я питам, ама би ми било забавно , почти 2 г по-късно, да чуя  докъде са стигнали при нея нещата, как върви любовния й  живот, на обсъждането на който силно наблегнахме при платената ми визита, но съм ужасно зле с парите след целия врачка- маратон вече, а тя  пък без 30тина лева  няма да иска да разкаже  и за себе си сигурно:(.
Оставам с надеждата от това, което  е разказала на теб за себе си да е станало ясно, че тя е добре!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 22:08 от ryannn

# 542
Щом ти е казала радващи те неща, пожелавам ти да се случат.Понякога има промоции, знае ли човек..Simple Smile
За мен няма никакъв смисъл да я питам, ама би ми било забавно , почти 2 г по-късно, да чуя  докъде са стигнали при нея нещата, как върви любовния й  живот, на обсъждането на който силно наблегнахме при платената ми визита, но съм ужасно зле с парите след целия врачка- маратон вече, а тя  пък без 30тина лева  няма да иска да разкаже  и за себе си сигурно:(.
Оставам с надеждата от това, което  е разказала на теб за себе си да е станало ясно, че тя е добре!

Промоции едва ли има точно при нея. Naughty
За нея не се притеснявай. Тя все така си червенее и богатее за сметка на хорското нещастие. В рамките на 30 левовия сеанс ми отдели не повече от 10 минути за тълкуване на картите, 5 минути  в психологически съвет как да си живея живота, който тя описа изключително НЕточно и останалото време мина в хвалби колко е красив нейния живот и видиш ли не мога аз да мисля толкова негативно за живота. Но пък такова розово бъдеще "видя" и толкова усилия положи да ме убеди в това, че чак аз се замислих дали да не й сваля розовите очила, но .... се замислих, че мечтите са безплатни и реших да се оставя в света на илюзиите поне за малко  Simple Smile
Все пак да не пренебрегваме надписа на табелката на вратата й "Психолог".

още една
майстор-чудодейка, която разваляла "магиЙ".О, свещена простота!Този  неграмотен ужас с "й", използвано вместо "и" за множествено число става толкова разпространен, колкото са и  самите врачкини далаверки!

Един истински маг никога не би допуснал такива правописни грешки. Само по обявата човек може да си направи извода колко може и знае човека , рекламиран в съответния сайт. Как ще развали магия, ако в едно име от 6 букви допусне 10 грешки!!?? Как точно ще изпрати енергията към съответния човек щом дори името му е грешно!!!?? Например не може да напише вместо Йоанна - Иоанъ или Мария - Мърийа. Така, че мили съфорумки четете между редовете преди да се доверите на някого  Hug

# 543
Айде и аз да напиша за червената дама Вергиния.
Хммм ами като се има предвид че й разказах как седят нещата незнам какво ми гледа и какво не но през цялото време ме поучаваше и видиш ли толкова съм била стресирана че съм й пречела да гледа по нататък и съм й блокирала прилива на информация. Добре айде случват се такива неща ама пък 30те лева си ги взе! Та така да се рече си платих за да си остана не информирана и да слушам съчинения и поучения . И видиш ли картите й показаха и момче с очила и как ги пипал с ръце да види там ли са  Thinking брех че чудодейни карти таро щом и се движат  newsm78
Поне кафе да ни беше черпила за тези пари. Можех да си взема любимата торта от сладкарницата   Mr. Green

# 544
Марчела благодаря ти, вече със сигурност съм на земята. Беше ми хубаво да летя в облаците, но крилата ми изгоряха  Mr. Green и съм отново в реалността.

Момичета, а  какво стана с Надя? Никой нищо не казва за нея  newsm78 Хайде тези, които ходиха или се консултираха с нея по телефона да споделят впечатления

# 545
Странно защото аз вече ходя за 3-ти път при Вергиния в разстояние по една година от всяко ходене, общо взето всяка година в началото и при мен протича по съвсем различен начин от този който описвате т.е. въобще не ме е  занимавала с личния си живот или поне не толкова, както и има някаква сбъдваемост на нещата които ми каза, но НЕ 100%. Мога само да кажа че на моменти изпада в суперлативност, всичко е цветя и рози, ех някой от нещата се случват, но не така главозамайващо както тя го описва. Дано стане и това което ми каза последния път!!! Praynig

# 546
Liliya13, пожелавам ти да стане това, което ти е казала последния път, щом е толкова хубаво Praynig
Не знам за другите, но при мен посещението  при нея протече точно по този начин. Отдели ми 10 мин., които включват  нареждането на картите и тълкуването им, а през останалото време, въпреки че виждаше колко е тежко положението при мен ме убеждаваше, че трябвало да мисля по-позитивно, защото бил красив живота.  Даде ми пример как някакъв мъж долетял от не знам си къде, само за да й подари роза. Ами хубаво, но при мен нещата не са по този начин и дори и да искам да мисля положително, то не мога да се съглася, че трябва да пренебрегна хората до мен.

Забравих да се похваля - след едномесечно чакане на отговор от Пиналски, най-накрая го получих....

# 547
Здравейте, в по-стари теми четох за баба Дана от Пловдив. Някой може ли да сподели по-скорошни впечатления и съоответно някакви координати.

Поздрави.

# 548
Здравейте!

Ето статия,която според мен ще полезна за всички:

http://www.blitz.bg/article/8961

# 549
Има ли някой, при когото са се сбъднали конкретни  предсказани събития ( не попадения при описване на характери) от Марина на Графа?

# 550
  • София
Има ли някой, при когото са се сбъднали конкретни  предсказани събития ( не попадения при описване на характери) от Марина на Графа?

При мен 0-ва познаваемост и сбъдваемост!!!

# 551
  • София

Сестра ми ходи при нея преди 10 години , тогава сравнително от скоро беше започнала връзка с мъж , за него Марина каза , че ще я води на много почивки и ще обикалят по чужбина - това е факт вече - всяка година ходят поне веднъж , а много пъти и два пъти на почивка в различна страна , НО  и беше казала , че ще е с него 2-3 години и ще се разделят , а те след 10 години още са заедно .

# 552
Има ли някой, при когото са се сбъднали конкретни  предсказани събития ( не попадения при описване на характери) от Марина на Графа?

ryannn, аз съм я посетила три пъти до момента. Първия път позна дори с точна дата събитие за моя близка. Втория път позна събитие, което беше неочаквано и касаеше снаха ми и се случи едно към едно. При последното ми посещение ме предупреди за смъртта на мой близък, която вече е факт...споделила съм го по-напред в темата.

По основния ми проблем, все още чакам да дойде срокът, който ми е определила за сбъдване. Направи ми изключително добро впечатление, че по време и на трите ми консултации, прогнозите ѝ занапред си оставаха същите...единствено един срок ми изтегли с месец напред, но все пак...нямаше разминавания, както ми се е случвало при други- един път казват едно, а на следващия път обратното.

А това, че за описване на характери е ненадмината е отдавна известно...Това, разбира се не е тясно свързване с прогнозите за бъдеще...Но благодарение на разговорите с нея, мога да кажа, че разбрах много неща за хората около мен, които преди са ми убягвали.

Има и още нещо, заради, което особено адмирирам Марина...Отделя по час и повече на човек, което никак не е малко. Споменавано е и преди, че при нея организацията е на ниво. Няма струпване на хора и всичко върви по план.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 14:50 от allforone

# 553
При мен две конкретни неща се сбъднаха! Сега чакам да видя другите дали ще се сбъднат - но още сроковете не са дошли!

# 554
Филм който на мен ми беше много интересен:
https://www.youtube.com/watch?v=0SVSJJtt6fE

Общи условия

Активация на акаунт