Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
sonusfaber, чрез личен опит и две посещения. Все пак и аз чета този форум и реших да опитам Wink Първото ми посещение беше леко разочароващо, защото се сблъсках с налучкване и билки. Но приех, че може би не й е, или не ми е ден Wink При второто, картината се обърна на 180 градуса Simple Smile)) Сбъдваемостта на думите й засяга маловажни битовизми, които и аз успешно бих уцелила при вероятност 50:50.
Уважавам добронамереността й и желанието да помага, но явно имам по-високи очаквания от една ясновидка. За това личното ми мнение за нея е: за забавление.
Когато изпаднем в тежък период, можем да се възползваме да израстнем емоционално и духовно. Важно е картината, която ни описват да е значима. Решението на къде да поемем е в наши ръце.

Ами моето мнение за Цеца е точно обратното на вашето! Нищо от това което споменавате, нямаше при моето посещение при нея. Освен това не отидох при нея от зор, а просто защото ясновидството ми е интересно като явление. Жената гледа на карти и кафе, и въпреки това останах силно изненадан от информацията която извлече от картите. Не знам какво имате предвид под "налучкване", но колебливостта и по-отношение на тълкуването на символите е добре. Очевидно е че става въпрос за тълкуване на абстрактни символи, така че т.нар. подпиване вероятно и помага да върже нещата. Други на нейно място не биха си правили труда да доуточняват, и вероятността да ви подведат е голяма. Мен лично ме попита за доуточняване точно един път, а това което ми разказа ви гарантирам че няма от къде да го знае! Що се отнася до букви, цифри и т.н. символи, не мога да кажа че са самоцелни, поне при мен. Зад всяка буква стоеше реална личност, която има отношение към моето битие, и Цеца уточняваше това. Същото е и с цифрите, които излязоха от картите и кафето! Жената според мен, има способности, и добре аргументира това което казва. Иначе за бъдещи събития, не мога да кажа до каква степен ги вижда. Реално при мен, нещата би следвало да се развият твърде бързо, така че до месец два вече мога да се изкажа и по-този въпрос. Всичко което ми каза Цеца обаче, съвпада 100% с думите на Пепа!

Що се отнася до Пепа, мога да кажа че има способности! Да, всички знаем какво е докато се добереш до нея, но явно тя така си е преценила! Пепа също като Цеца, не налучква и не разпитва. Всъщност двете много си приличат като маниер на гледане, въпреки че Пепа бидейки юрист умее да се изразява по-добре. Това което ми направи впечатление при Пепа, е че гледа основно на мен т.е. рядко говори за други хора свързани с мен. Цеца сама ми говори за тях, без да я питам! Пепа ми описа всичко свързано с други хора, междудругото едно към едно с Цеца, но при Пепа показвах снимки, при Цеца просто си забравих фоторамката от бързане. Понеже и при двете посещения си направих записи на диктофон, можах да сравня какво са ми казали двете, и по същество няма никаква разлика. Все едно "четат" от едно и също място. При Пепа пратих и мои познати, които потвърдиха че наистина я бива. Но държа да отбележа, че има и хора които са разочаровани от нея, вероятно поради умора или бог знае какво! Понеже предсказанията на Пепа и Цеца реално се припокриват, само времето ще покаже дали и двете стават или и двете не стават.

Що се отнася до "решението на къде да поемете" че е във ваши ръце, също мисля че не е вярно! Според вас Бог, или там каквото е, би ли си позволил лукса да даде свобода на такова несъвършенно нещо, каквото е Човека? Според мен в природата, случайни неща няма, което е съотносимо и със съдбата на всеки един от нас! Това че имаме проблеми, болни сме или умираме си има своята причина на общия фон, и природата е дълбоко безразлична към това. Според мен, ясновидството е метод за познание, и опознаване на нещата такива каквито са, а не за даване на насоки. Но това си е личното ми убеждение.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 16:47 от sonusfaber

# 571
 Simple Smile благодаря ти за изчерпателния отговор, sonusfaber. За това сме в този форум и всеки споделя своя опит и възприятие. Радвам се, че при теб Цеца е показала възможностите си.
Отн:"решението на къде да поемете" - да, не сме съвършени и може би има сила, която предопределя нашия път. Но все пак трябва да сме адекватни към заобикалящия ни свят и към себе си. Когато ни се поднася многопластова картина, от нас се очаква да предприемем коригиращи действия (или поне аз действам така), а не да се оставяме на течението и да очакваме нещо да се случи от самосебе си, или пък да си бием главата в отчаяние и безпомощност. Животът е изпълнен с ups & downs Wink
Фактът, че съм потърсила помощта на ясновидци показва, че вярвам в съществуването на надарени хора, които имат възможността да се докоднат до невидимото. Именно защото природата е безразлична към нас, полагам усилия, за да израсна като човек в този ми живот. (за жалост не съм търсила услугите им от любопитство, а от житейски зор). В случая, изброих хората, които ми помогнаха. Ако навлизаме във квантови и философски категории, то рязговора трябва да го пренесем на друго място. Пречупвам всичко през призмата на неопределеността, т.е. колкото и точно да се измерват место­положението спрямо моментът, толкова по-неопределена ста­ват енергията спрямо времето и обратно Wink или една затворена врата отваря друга.
Защото спомена, че се интересуаш от ясновидството като явление, опитът ти би бил много ценен за нас. Благодаря ти предварително, ако споделиш преживяното и  с други (все още живи) даровити хора.
Пит, явно трябва да опиташ. Различни сме и по различен начин ни се случва всичко Simple Smile
zuzuuu, би ли споделила по-детайлно как протича консултацията със Симона? Какви медиуми използва за ясновидство? Нейните контакти само на ЛС ли можем да получим? Все пак много от нас към момента няма да имаме нужда от нейната помощ, но ако разполагаме с телефон и е включена в анкетата, би било полезно за всички интересуващи се.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:53 от observer

# 572
За мен, най-добрата ясновидка с която съм имал контакт е Диди от Банишора! За съжаление, тя почина миналата година. Срещнах я случайно, без въобще да се интересувам или да вярвам на подобни хора. Но начина по-който протичаха сеансите при нея, никъде другаде не съм го видял! На нея не и трябваха дати, снимки, и прочее. Тя знаеше за какво отиваш при нея, и сама ти го казваше. Хубавото е, че при нея се пишеше, защото както знаете "писаното остава" Това което ме изумяваше при нея, е че нямаше въпрос на който да не даде отговор, и то точно отговора който трябва да бъде даден, а не нещо произволно. Доста често си служеше с метафори, и поучителни слова, които бяха изключително точни. При нея, не се налагаше да уточняваш. Питал съм за хора които не познавам лично, които не съм виждал, на които дори имената не съм знаел, и това което ми е казвала винаги е било безупречно точно. Така че това с четенето на мислите, дето тука се дискутира ми е малко елементарно като обяснение. Нещо повече - питал съм я за болни хора, винаги казваше какво им е, и ги пращаше при съответните лекари. Времето потвърди че е била права, без изключение! Що се отнася до бъдещето, тя не се ограничаваше в конкретен период, а казваше от-до. Това което ми е казала в предишните три години - стана на 100%, за по-натам ще видим. Интересното е, че на моя приятелка не позна почти нищо за бъдещето! Когато я попитах защо, ми отговори "сама си е виновна" Много съм размишлявал по-този въпрос, и си мисля че вероятно когато човек има наистина нужда, му се дава малко да "надникне изпод завесата". Разбира се, може много да се спори кой има нужда и кой няма. Но не забравяйте, че неизбежна е единствено смъртта! Просто всеки от нас, е потънал в собствените си заблуди, и си мисли че неговите проблеми са най-големи, и той е най в нужда. Въпреки че не като цяло не вярвам в подобни неща, си мисля че Диди контактуваше с извънсетивна същност. Тя самата каваше че си говори с някой. Слава Севрюкова казва, че това са духове на починали хора, пребиваващи в отвъдното, които по неясни причини се свързват с подобни хора. Някои от тези духове са нисши, и нямат достъп до информацията за бъдещето, но по-висшите духове могат да видят донякъде в бъдещето, и да дадат яснота на хората които имат нужда. Но пак повтарям - яснота, нещо малко което да мотивира човек да върви напред, а не да му се дава тон в живота, и постоянно да ходи по врачки. Вероятно тази същност с която е контактувала, е преценявала на кой какво да се каже. Но моята приятелка с която ходехме заедно, беше от хората които поради липса на емоции си измисляше сама такива, и вероятно поради тази причина на нея не и се казваше нищо. Което ако се замисли човек, също има някаква логика, защото ако не си размърдаш задника сам, няма кой да го направи вместо теб  Simple Smile

# 573
Simple Smile благодаря ти за изчерпателния отговор, sonusfaber. За това сме в този форум и всеки споделя своя опит и възприятие. Радвам се, че при теб Цеца е показала възможностите си.
Отн:"решението на къде да поемете" - да, не сме съвършени и може би има сила, която предопределя нашия път. Но все пак трябва да сме адекватни към заобикалящия ни свят и към себе си. Когато ни се поднася многопластова картина, от нас се очаква да предприемем коригиращи действия (или поне аз действам така), а не да се оставяме на течението и да очакваме нещо да се случи от самосебе си, или пък да си бием главата в отчаяние и безпомощност. Животът е изпълнен с ups & downs Wink
Фактът, че съм потърсила помощта на ясновидци показва, че вярвам в съществуването на надарени хора, които имат възможността да се докоднат до невидимото. Именно защото природата е безразлична към нас, полагам усилия, за да израсна като човек в този ми живот. (за жалост не съм търсила услугите им от любопитство, а от житейски зор). В случая, изброих хората, които ми помогнаха. Ако навлизаме във квантови и философски категории, то рязговора трябва да го пренесем на друго място. Пречупвам всичко през призмата на неопределеността, т.е. колкото и точно да се измерват место­положението спрямо моментът, толкова по-неопределена ста­ват енергията спрямо времето и обратно Wink или една затворена врата отваря друга.
Защото спомена, че се интересуаш от ясновидството като явление, опитът ти би бил много ценен за нас. Благодаря ти предварително, ако споделиш преживяното и  с други (все още живи) даровити хора.
Пит, явно трябва да опиташ. Различни сме и по различен начин ни се случва всичко Simple Smile
zuzuuu, би ли споделила по-детайлно как протича консултацията със Симона? Какви медиуми използва за ясновидство? Нейните контакти само на ЛС ли можем да получим? Все пак много от нас към момента няма да имаме нужда от нейната помощ, но ако разполагаме с телефон и е включена в анкетата, би било полезно за всички интересуващи се.

обадих се на Симона по телефона и се поинтересувах как се извършват консултациите при нея.тя обясни , че може да обсъдим проблема ми по телефона , може и да се видим.макар да разполагах с малко време тогава , предпочетох среща наживо.тя ме чакаше пред един хотел.седнахме в едно кафе срещу хотела.направи ми впечатление , че има нещо странно в нея.отдели ми може би около час , понеже аз исках възможно най-подробен анализ Grinning за миналото позна , за настоящето също.имаше две неща , за които не й повярвах напълно.но се оказа , че и за тях е била права.относно бъдещето не мога да съм категорична дали познава , защото има още време до сроковете , които ми каза.но ако се сбъдне , непременно ще напиша и за това.честно казано , и аз не знам как гледа Grinning казах й имената и датите на раждане на мен и на човека , за когото питах , и й обясних с едно изречение проблема , без да подсказвам с нещо или да издам някаква подробност , която да я насочи какво да започне да ми говори.контактите ги давах досега само на ЛС , защото разпространявам телефона й без нейното знание.и все пак , мисля , че ще е интересно да включим и нея към анкетата.ще ми бъде любопитно да чуя отзиви и от други хора , ако някой я потърси.телефоният й номер е 0896582911

# 574
Цитат на: observer link=topic=704714.msg24599049#msg24599049 date=1363089866
[b
майя иванова[/b], Цецка е по-скоро за забавление Wink сигурно всички таиме спомени, когато се събираме по момичешки и уж си гледаме на кафе или карти. Малко несериозно, ако става дума за важен проблем. По-скоро бих направила консултация с Анелия (таро и астрология), Емилия (таро и психология) или Пепа

Значи Пепа отпада. Още по-добреч, че изневиделица ме налегнаха зравословми проблеми-за мен и член от сем. ми.-за което Лили ме предупреди, ама кой да вярва???
Аз не бях ходила на ясновидка от 3-4 г, защото се наслушах на глупости!  И в общи линии не ги вземам много на сериозно.
ИЗВИНЯВАМ СЕ на момичето, (не си спомням името, утре ще го търся,)което беше дало линк, че в Б-я има страшно мн. ясновидки, там се цитираше на 1000 човека колко се падат.
Майка ми е разказвала, че в София "едно време" са били няколко, за съжаление всички починали, ама при тях познаваемостта е била почти 99.9%
А сега какво?????????????? Исписваме страници и 16 теми за да се чудим при кого да отидем???!!!
Пак да питам за Робърт- има ли смисъл да се ходи при него? Hug

# 575
Сорри, Цецка!

# 576
Здравейте! Искам да ви попитам заслужава ли си да посетя Анелия понеже искам да си направя хороскоп?Познава ли?

# 577
sonusfaber, опитът ти с Диди е впечатляващ. Даже тайно ти завиждам Wink но към момента, когато имах нужда от подобна помощ, тя не беше от споменаваните или обсъжданите ясновидки. Вярвам, че ако попаднеш на подобен даровит човек, ще споделиш с нас. Очаква ни прекрасна пролет Simple Smile
zuzuuu, срещата на обществено място някак си ме притеснява. Надявам се тази Симона да не е от тези операторки, които се опитват да внушат наличието на магия или незнайни ритуали. Колко струва една консултация с тази дама? Има ли други, четящи този форум, които са ползвали услугите й?
майя иванова, на твое място бих опитала. Все пак 20 лв. не е кой-знае колко голяма сума. Обърни внимание и на положителните резултати в анкетата, а също така и мнението на sonusfaber и други съфорумци.
peperydka, защо очакваш да повтаряме едни и същи дискусии? Уважавай труда на останалите участници, които са споделили опита си. Прегледай форума и ще откриеш разнозначни мнения за Анелия/Ани. Малко ме озадачаваш с въпроса си: хороскоп-познаваемост  Rolling Eyes. Става дума за астрология все пак Wink

# 578
За Динка от Банишора , спомената сега като Диди и много похвалена-вероятно заслужено- е писано назад в темите и беше твърде неприятно-освен за непознаваемост се споделяше за изключително грубо отношение, нечистоплътност( описанието беше конкретно и доста потрисащо, няма смисъл да го реставрирам, мир на праха на жената), но отново ставаше ясно, че има силно недоволни с посочени конкретни причини за това , а сега се появи и някой, който е бил впечатлен пък  в обратната посока.Така че...

# 579
sonusfaber, опитът ти с Диди е впечатляващ. Даже тайно ти завиждам Wink но към момента, когато имах нужда от подобна помощ, тя не беше от споменаваните или обсъжданите ясновидки. Вярвам, че ако попаднеш на подобен даровит човек, ще споделиш с нас. Очаква ни прекрасна пролет Simple Smile
zuzuuu, срещата на обществено място някак си ме притеснява. Надявам се тази Симона да не е от тези операторки, които се опитват да внушат наличието на магия или незнайни ритуали. Колко струва една консултация с тази дама? Има ли други, четящи този форум, които са ползвали услугите й?
майя иванова, на твое място бих опитала. Все пак 20 лв. не е кой-знае колко голяма сума. Обърни внимание и на положителните резултати в анкетата, а също така и мнението на sonusfaber и други съфорумци.
peperydka, защо очакваш да повтаряме едни и същи дискусии? Уважавай труда на останалите участници, които са споделили опита си. Прегледай форума и ще откриеш разнозначни мнения за Анелия/Ани. Малко ме озадачаваш с въпроса си: хороскоп-познаваемост  Rolling Eyes. Става дума за астрология все пак Wink

на мен Симона ми поиска 30 лв.не знам по телефона дали взима нещо.аз сама предпочетох срещата наживо.дадох телефона й на тези , които ме питаха , но засега никой не ми е споделил отзиви и не знам дали някой от този форум се е свързал с нея.що се отнася до магия , тя ми каза , че това била една от причините за моя проблем.аз не й повярвах , защото предложи да я развали.оказа се обаче , че и за това е била права.въпреки всичко на мен друг човек ми помогна да се отърва от това нещо.

# 580
Зузу, а ти окъде разбра за тази Симона?

# 581
Зузу, а ти окъде разбра за тази Симона?
съвсем случайно я намерих.няколко дни след като ми се случиха неприятностите , реших да ида на врачка.бях на гости при роднини в София и написах в гугъл: ясновидка в софия , видях нейното име в някаква обява , беше оставен телефон за връзка и реших да й звънна.

# 582
ryann, вероятно си права. Може би подобни коментари са ме отказали миналото лято. Въпреки, че сега в търсачката открих удовлетворително мнение на vaflichka във втора тема, а отрицателните се губят. Както и да е. Мир на праха й. Радвам се, че е помогнала на някого. Всеки трябва да търси своя ясновидец.
zuzuuu, 30 лв са си 30 лв. Дано да ти е била полезна. Но незнам защо интуитивно ми намирисва на поредната Людмила Табакова. Към момента нямам някакви конкретни проблеми, с които да се обърна към нея, а е тъпо да си измислям такива или да си играя. Ще се опитам да накарам една моя приятелка да я "пробва". Ако се навие, ще споделя Wink
Хипотетично се размечтах за един ударен "тестов" екип от ryann, Melissa и sonusfaber, които за наша сметка да изпробват почвата и детайлно да споделят мнението си. Ще получаваме 3-измерна обективна картина и ще отсяваме плявата Wink

# 583
ryann, вероятно си права. Може би подобни коментари са ме отказали миналото лято. Въпреки, че сега в търсачката открих удовлетворително мнение на vaflichka във втора тема, а отрицателните се губят. Както и да е. Мир на праха й. Радвам се, че е помогнала на някого. Всеки трябва да търси своя ясновидец.
zuzuuu, 30 лв са си 30 лв. Дано да ти е била полезна. Но незнам защо интуитивно ми намирисва на поредната Людмила Табакова. Към момента нямам някакви конкретни проблеми, с които да се обърна към нея, а е тъпо да си измислям такива или да си играя. Ще се опитам да накарам една моя приятелка да я "пробва". Ако се навие, ще споделя Wink
Хипотетично се размечтах за един ударен "тестов" екип от ryann, Melissa и sonusfaber, които за наша сметка да изпробват почвата и детайлно да споделят мнението си. Ще получаваме 3-измерна обективна картина и ще отсяваме плявата Wink

ами аз сама предпочетох да се видим и да дам 30 лв.беше си мое решение.не знам с предсказанията си колко ми е била полезна , но за едно от нещата , които ме предупреди беше права , понеже после се разнищи цялата схема , освен ако не е налучкала Grinning сподели после какви впечатления има приятелката ти.между другото , една съфорумка сподели , че въпросната Симона вече не си вдига телефона

# 584
За Динка от Банишора , спомената сега като Диди и много похвалена-вероятно заслужено- е писано назад в темите и беше твърде неприятно-освен за непознаваемост се споделяше за изключително грубо отношение, нечистоплътност( описанието беше конкретно и доста потрисащо, няма смисъл да го реставрирам, мир на праха на жената), но отново ставаше ясно, че има силно недоволни с посочени конкретни причини за това , а сега се появи и някой, който е бил впечатлен пък  в обратната посока.Така че...

Да, казваше се Динка, но всички и викаха Диди! Това което твърдя, е на базата на неща записани от мен, а не на спомени. Казвам това неслучайно, защото съм имал случай в който човек излизайки от среща с нея, почва да ми споделя какво е казала (говорим буквално за минути след сеанса), но видиш ли след като прочетохме и листата, се оказа че нещата са съвсем различни - и като смисъл, и като хронология! Това ме навежда на мисълта, че повечето посещаващи такива хора, просто си мислят че са чули нещо, но дали то е вярно е съвсем друг въпрос. Няма ли го черно на бяло, аз на приказки не вярвам. Хората си измислят постоянно, къде умишлено къде не! Освен това, аз самия казах че много от нещата които е казала на други хора, не се случиха, при мен обаче това не е така! Що се отнася до чисто практическите съвети, мога да ви уверя докторите които ми е препоръчала, буквално бяха последна надежда. Да не говорим че за един човек, всички врачки казваха че ще умре, само Диди беше категорична че няма, и че диагнозата му е грешна. Е, права се оказа!

Що се отнася до лошото отношение, това пак е извадено извън контекста. Сестра и, която вдигаше телефона беше доста неприятно същество, вулгарно направо! Но самата Диди беше добър човек - и това че пушеше като разтрошен кофтор, или псуваше, не означава че е лоша! От моите познати, не знам някои да се е оплакал че му се е карала, или е имала лошо отношение, напротив винаги даваше добри съвети .... друг е въпроса че малко хора ги оценяваха.

И нещо много важно! Диди беше скромна жена, и явно не е имала много дрехи. Но никога не е била мръсна, или е миришела лошо. Пепа или Цеца, не са по-представителни! Освен това, парите които взимаше Диди - с тях помагаше на стари и болни хора. Знам че имаше намерение да прави хоспис, но имаше бюрократични пречки. Коя от днешните "операторки" прави това?

майя иванова странно ми е, мислите ли преди да напишете нещо? Тия 99,9% които цитирате, са меко казано смешни. Поинтересувайте се малко, преди да пишете откровени глупости. Доколкото въобще е правена статистика на тези явления, знам че 60% е премного като познаваемост, да не говорим че и 5% понякога са достатъчно за човек с поне две функциониращи мозъчни клетки.

Общи условия

Активация на акаунт