Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички от форумът.Прегледах почти всички теми,но неоткрих координати на Гюла от Трилистник.Моля ако някои има телефон за връзка с нея да го пусне тук.Предварително ви благодаря

Аз съм ходила преди доста време при нея. Нищо не ми позна, това което ми каза трябваше отдавна да се случи.... развитие никакво... Освен това казва на всеки че има магия...

# 106
Здравейте момичета,някоя от вас може ли да ми каже за жена от Люлин или Надежда,която се занимава с таро.

# 107
Цитат на: 0783 в Пет., 22 Февр. 2013, 13:38
Здравейте на всички от форумът.Прегледах почти всички теми,но неоткрих координати на Гюла от Трилистник.Моля ако някои има телефон за връзка с нея да го пусне тук.Предварително ви благодаря

Аз съм ходила преди доста време при нея. Нищо не ми позна, това което ми каза трябваше отдавна да се случи.... развитие никакво... Освен това казва на всеки че има магия...

Благодаря ти Lindzi_  за отговора,но все пак дали имаш неин телефон?

# 108
Забравих да попитам,Гюла с такса ли работи или колкото и оставиш?

# 109
За съжаление нямам телефон, ходих направо пред дома й , тогава беше колко оставиш, но за магия да ти разваля беше 50 лева. Но това е било преди 5-6 години може би....

# 110
  • София
Здравейте момичета,някоя от вас може ли да ми каже за жена от Люлин или Надежда,която се занимава с таро.

Аз ходих два пъти при Ани от Люлин 5 и съм доволна ,бях пратила две други съфорумки , от които едната е доволна , едната не , така че ти си прецени , ако искаш ще ти дам телефона.

# 111
  • София

При този Данчо от Ягодово мислех и аз да ходя, но после ми казаха мнение от сорта, че е измамник от ромски произход, но не знам....не съм ходила.
А да питам тази Данка, на която телефона й е публикуван в анкетата

Данчето/Данка е в една от циганските махали в София.
Говорили сме доста и за нейните катинари.

Тази в анкетата е някаква друга жена, телефона не е същия като на тази Данка от София.

# 112
 Някой скоро да е ходил при мрачната Цветанка Рангелова и да има впечатления дали все още се вихри като вкарва на групи от по няколко души и говори  люто на всеки пред другите или ненадейно  е вкарала елемент на цивилизованост?Разбира се, интересуват ме и впечатления за познаваемостта и актуалната й  такса.
Благодаря:)

# 113
До
danisev Колко парички ще преведете на Надя след консултацията по телефона, има ли стандартна такса?

# 114
Някой консултира ли се вече с Надя?

# 115
Относно Милка и Лили - дайте координатите им да ги прибавим към анкетата. Доколкото прочетох от написаното разбирам, че и двете имат дарба.
 Момичета, мисля че говорите за Лили с тел. 0899777788. Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички.  bouquet

# 116
Относно Милка и Лили - дайте координатите им да ги прибавим към анкетата. Доколкото прочетох от написаното разбирам, че и двете имат дарба.
 Момичета, мисля че говорите за Лили .Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички.  bouquet
Да не би да става дума за една пълничка девойка, която е близо до  Black&White  bar  i сладкарница Неделя на Сливница?

# 117
 Момичета, мисля че говорите за Лили .Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички.  bouquet
Да не би да става дума за една пълничка девойка, която е близо до  Black&White  bar  i сладкарница Неделя на Сливница?
Пълничка е, но не е на Сливница, на пресечка на Стамболийски е, като се идва от Се. Неделя се пада в ляво.Не си спомням номера на блока или улицата.

# 118
На мен ми трябва актуален телефон на баба/леля Дана от Пловдив, ЖК Тракия, гледа на кафе. Преди го имах и съм ходила, но май си го е смениял, дано е жива и здрава женицата, но сега искам пак да япосетя, но не мисля че е редно да се тропна ей така без да й се обадя преди това.
Ако някой го има моля да ми го прати!

# 119
 Имаме ли нещо в базата данни за Фидес-публикували са неведнъж статии за нея( предполагам, рекламни). Би било полезно, ако няко й има реални впечатления да сподели.
Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт