Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 972
  • 740
  •   2
Отговори
# 240
Ейййй този сайт е много гот: http://www.anesway.info/li4ni.php
Трябва да кажа, че се припокрива с прогнозите на Ани от Пловдив и на Вергиния при които ходих преди месец-два.

bouquet

А за Мария Станкова от Пловдив, ЖК Тракия, не знам дали е същата, но се намира в блока, където има Алфа банк и магазин за кожени облекла Лутър. Ако е тя аз лично не съм много доволна, в смисъл да позна за миналото, но бъдещето е гола вода поне при мен. Но както сме отчели тук във форума, на едни хора им познават едни ясновидци, други на други.

# 241
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

Включвам се и за да споделя, че аз бях другата жена, на която Цеца-Надежда, Пепа-Хаджи Димитър и Марина-Графа предсказаха смърт на един близък човек, мой колега.

За съжаление се оказаха прави! Човекът наистина е починал.

Съжалявам  Cry
Не исках аз да разкривам пред всички, че на теб Цеца ти беше предсказала смърт на близък, както при мен. Редно е, след като си ми споделила това на лични, ако искаш да го разкриеш да го сториш ти. Много се надявах при теб предсказанията да не се изпълнят, но... такъв е живота. Моите съболезнования!

# 242
Момичета, а вие питате за този човек и тя ви казва смърт. Или дори без да питате ви казва тези неща.
Аз никак не искам да ходя някъде да научавам такива неща  Sad предпочитам да не ги знам.

# 243
Момичета, а вие питате за този човек и тя ви казва смърт. Или дори без да питате ви казва тези неща.
Аз никак не искам да ходя някъде да научавам такива неща  Sad предпочитам да не ги знам.

Аз не я бях питала за близкия ми, който почина. Ходя при нея по други въпроси. На картите ми обаче излезе "смърт" и тя дори ми описа как изглежда човека. Аз дори не съм споменавала за него. Но след като тя ми каза какво вижда, аз тогава й казах за състоянието му. При мен беше така.
На мен тя единствено видя път в чужбина, когато дори не съм мислила за такъв вариант. Но тя беше категорична. Аз за себе си мога да кажа, че съм доволна и предсказанията й са станали точно така, както тя ми е казала. Но при мен има малко разминаване във времето. Имаше неща, които се случиха доста след изтичането на периода,  който тя виждаше. Но станаха!!! А това за мен е най-важно.
При другата съфорумка не мога да ти кажа. Нека тя да напише, ако желае.

# 244

При мен и трите видяха, че човекът е зле, без аз да казвам. Марина и Пепа ми казаха какво ще се случи след съответния въпрос от моя страна. Цеца си го каза директно без да я попитам, след като видя, че е зле...следващите думи ѝ бяха какво ще се случи...

# 245
Здравейте момичета. Искам да ви попитам колко струва консултацията по скайп с Емилия .И много ли се чака. Виждам, че има много доволни  и от Цеца. Колко се плаща при нея. И по телефона ли се записвате.Благодаря.

# 246
Здравейте момичета. Искам да ви попитам колко струва консултацията по скайп с Емилия .И много ли се чака. Виждам, че има много доволни  и от Цеца. Колко се плаща при нея. И по телефона ли се записвате.Благодаря.

При Емилия консултацията по скайп е 10 лв за 30 минути. Да, чака се много при нея за час.
При Цеца - 20 лв за гледане на кафе и карти. Записването става по телефона

# 247
  • София
ЧЕСТИТА  БАБА МАРТА   и от мен .Нека всички сме живи и здрави , а останалото все някак ще се нареди  и дано да се нареди така като ние искаме.Успех на всички!

# 248
Благодаря ти Лъки.  Hug

# 249
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Искам да ви споделя, че съм с много добри впечатления от леля Данка, от Модерно предградие. Не говори много, но при мен някои неща позна. На приятелката ми, не гледа на кафе, а само на снимки и също доста неща й позна.

# 250

... omissis ...

При другата съфорумка не мога да ти кажа. Нека тя да напише, ако желае.

Бях отишла за съвсем различен проблем. Тя реши, че съм при нея защото не мога да имам деца, а това не беше вярно. Рече и отсече, че ще мра щото мъртвец ме тегли в гроба. Ако може да бъде успокоение за другите "зомбита" като мен, все още мърдам, хапя и за някои хора съм прекалено жива.

# 251
Guanyin  за коя от всичките става въпрос? Коя ти го е казала това?

# 252
Честита Баба Марта! И аз питам за кого от всичките става въпрос. Някой по-горе питаше за Емилия- до около 20 март е в България и не знам дали ще прави консултации, гледам, че отсъства от Скайп.
А Ели Загорова и Ели Маринова дали е една и съща персона? И аз се интересувам от нея.

# 253
Момичета, друга за която мога да ви дам информация е астроложката Галя от черноморието.

Жената е интелигентна, начетена и учтива. Отделя много време за разискване на хороскопа, който е изчерпателен. Вижда се, че има познания по астрология.
При мен се получи фал, обаче. Видя ясно събития, с точни дати, но не ги разчете правилно. Иначе добре уточнява часа на раждане и описва характерите без грешка.
За края на месеца имам предвидено от нея събитие, изключително важно за мен, ще ви кажа дали е разбрала нещата.

А скоро ще ви разкажа за ходжите - тези почти несъществуващи в родината ни екземпляри.
Имам и новини от Маг Сибила. За тези, които я мислят - не се притеснявайте, добре е, дебелее, благодарение на вашата мъка.

# 254
Категорично смятам, че която и да е неграмотна леля или кака с аматьорски спретнат сайт за печелене на никъде недеклариране доходи на територията на кухнята си нямат абсолютно никакво право и работа да изтърсят на човека пред тях, че той ще се спомине до месец или не знам си какво!
Какво точно му дават с това?!Да допуснем, че сред купищата глупотевини, които са надрънкали или пък дори са познали там, че наскоро е ял мусака, ама нещо е била пресолена-какво точно му дава на човека като му завре некролога в лицето, без изобщо той да е казал,че иска такава информация.Аз лично ги осведомявам предварително, че не желая да ме информират за смъртта ми или за болести, за които си нямат хабер, не могат да им произнесат  имената и т.н.!Има си други начини за добиване на информираност по тези въпроси.
Да предположим, че те всъщност са изключително даровити и виждат само реално предстоящи събития-ако смъртта е неизбежна....какво ти дава това уведомление, освен тотален и безмислен ужас?Ванга, която е смятана за златен стандарт в ясновидството в България от много хора-и разбира се , куци и сакати врачки твърдят, че са й наследнички,братовчедки,че им говори от оня свят при  пълнолуние и т.н-та, тя е смятана за голямата работа-никога не е казвала на човек, че ще умре!
Ако  някоя си врачка  вижда смъртта ти , но твърди , че следвайки нейните инструкции ще избегнеш това разтърсващо събитие, темата става малко по-друга , но не и  по-малко спорна, като се имат предвид морала и финансовите намерения на спасителката в огромния брой случаи.

Общи условия

Активация на акаунт