Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 036
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! пиша , за да споделям още впечатления.относно Галина , за която е писано тук.днес се обърнах към нея с молба да ми отговори на един въпрос чрез карти таро.въпроса отново беше свързан с моя любовен проблем.тя каза същото като Симона - клевети , лоши думи по мой адрес , на които той е повярвал.относно бъдещето прогнозата на Симона не беше лоша , а за Галина не мога да кажа.защото тя предложи да обсъдим подробно проблема ми по скайп като по-лесен начин.

# 226
Ryannn, приятно ми е да се запознаем.

Явно съм стреснала момичето, не се отпусна с мен и това си е. За да не създавам кармичен дълг, по едно време бях решила да й лея куршум, та да може горката да се съвземе и продължи славната си кариера и да мога така и аз да се радвам на купона. Но така се случи, че не ми остана време ....

А ти прогнозира ли й нещо хубаво?

# 227
Ryannn, приятно ми е да се запознаем.

Явно съм стреснала момичето, не се отпусна с мен и това си е. За да не създавам кармичен дълг, по едно време бях решила да й лея куршум, та да може горката да се съвземе и продължи славната си кариера и да мога така и аз да се радвам на купона. Но така се случи, че не ми остана време ....

А ти прогнозира ли й нещо хубаво?

И  на мен:)
Иначе, тяхната кариера няма прекъсване, ако ще Земята да се затрие...
Аз бая й попредсказах( нямаше ни прошка, ни измъкване)-основната тема бяха свижданията, които си организира с интернет потребители от сайтове за запознанства,с кого имала шанс за интимни радости и т.н.Стоя твърдо зад предсказанията си, но е редно тя да се консултира и с други  специалисти от едно заведение в София, свързано с цифрата 4.
Добре че ясновиждащата не обладава  способности да усети доброто ти желание да й лееш куршум, после нямаше да се отървеш  от нея ,докато не отвориш куршумолеярна.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:35 от ryannn

# 228
Момичетаааа  Joy следя темата с интерес:) Коя ли "гадателка" също попрочита това онова и после използва нашите истории.  Money  #2gunfire Наистина ли новите врачки правят и стРиптииз? Може би като са съблечени, по-добре ни хващат аурите:)хахахах. Изключително се радвам,че съм с вас!  Heart Eyes ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!:)

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:12 от neli.to

# 229
  • плевен
Здравейте.Искам да споделя с вас нещо.Попаднах на една обява в Продавалник,че еди коя си(не споделям име и имейл защото незнам дали е удачно,но ако искате ще ви кажа коя е ) отговаря безплатно на имейл.Писах и питах за конкретен човек и още един въпрос,а отговорът беше еднозначен:"този човек има тежка магия да е сам,трябва да се развали незабавно",а да не говорим,че той има жена в момента.Отговаряла безплатно,да бе да...иска да си избие парите,та дори и да спечели от чуждата болка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 230
Сега си спомням, че първата ясновидка с която се консултирах беше и единствената, при която физически се представих. Това беше преди повече от 15 г. За съжаление тя е единствената, чието име не мога да цитирам публично. Това което мога да направя, е да го кажа на лични.

В същност момичета, пиша ви от рая небесен, или поне така си мисля, тъй като тя ми предсказа смърт до 12 месеца. От тогава винаги имам босилек под ръка, за всеки случай. В последствие се коригира, имало начин да се избегне - слава Богу, ей, в самия момент щях да се просна в несвяст и да потвърдя предсказанията.

Това, което почти ме закопа на времето беше фактът, че имах достоверна информация за въпросната и наистина тя не беше самозванка, а от малка беше развила способностите си. И никак не й е било лесно. Знам, че е контактувала с Ванга. От тогава мисля, че дори да имаш способността да разговаряш с мъртвите, не е казано, че те ще ти говорят истината. А има и друг елемент - може да са си чисти халюцинации. Но определено жената си вярва.

Позна датата на смъртта на един мой роднина, даже имаше спор, но тя излезе права. Отидох за едно, а се оказа че съм пътничка и после 6 месеца вървях като ударена с мокър парцал. Каза ми да направя едни неща, знам ли, може пък и да ми е спасила живота, защото ги направих. 40 дни по-късно ми каза, че опастността е минала. За основния ми въпрос, причина за посещението ми, не позна абсолютно нищо. Таксата й беше стандартна, не ми поиска допълнително заплащане за ритуала, който ми препоръча.

Ryannn, ти си я коментирала, но общо взето почти не й видях името във всичките 16 теми.

Методът й е cool reading, демек не гледа на нищо, искаше само дати и снимки.

# 231
Наистина ли новите врачки правят и стРиптииз? Може би като са съблечени, по-добре ни хващат аурите:)хахахах.

Еееее, neli.to, не става винаги. Тва са блага за малцинството, трябва да си късметлийка! Аз нямах това удоволствие.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 02:09 от Guanyin

# 232
Сега си спомням, че първата ясновидка с която се консултирах беше и единствената, при която физически се представих. Това беше преди повече от 15 г. За съжаление тя е единствената, чието име не мога да цитирам публично. Това което мога да направя, е да го кажа на лични.

В същност момичета, пиша ви от рая небесен, или поне така си мисля, тъй като тя ми предсказа смърт до 12 месеца. От тогава винаги имам босилек под ръка, за всеки случай. В последствие се коригира, имало начин да се избегне - слава Богу, ей, в самия момент щях да се просна в несвяст и да потвърдя предсказанията.

Това, което почти ме закопа на времето беше фактът, че имах достоверна информация за въпросната и наистина тя не беше самозванка, а от малка беше развила способностите си. И никак не й е било лесно. Знам, че е контактувала с Ванга. От тогава мисля, че дори да имаш способността да разговаряш с мъртвите, не е казано, че те ще ти говорят истината. А има и друг елемент - може да са си чисти халюцинации. Но определено жената си вярва.

Позна датата на смъртта на един мой роднина, даже имаше спор, но тя излезе права. Отидох за едно, а се оказа че съм пътничка и после 6 месеца вървях като ударена с мокър парцал. Каза ми да направя едни неща, знам ли, може пък и да ми е спасила живота, защото ги направих. 40 дни по-късно ми каза, че опастността е минала. За основния ми въпрос, причина за посещението ми, не позна абсолютно нищо. Таксата й беше стандартна, не ми поиска допълнително заплащане за ритуала, който ми препоръча.

Ryannn, ти си я коментирала, но общо взето почти не й видях името във всичките 16 теми.

Методът й е cool reading, демек не гледа на нищо, искаше само дати и снимки.

Хм,действително се наложи да предскажа доста неща на Карла , в допълнение към таксата, която й платих, за да  гледа тя на мен, но от споделеното от теб няма как да отгатна коя от всичките операторки ще да  е това.За жалост, това е масов стил.Държа да кажа нещо много важно, обаче, особено за чародейки, които раздават дати на смърт , насрочват погребения,печатат некролози,  преструват се на апарат, извършващ ядрено-магнитен резонанс и т.н.
Забелязах, че дори някоя да познае, уцели или действително да види поразително точно събитие или особеност от личния живот на непознат за нея клиент, за която изобщо няма как да знае-фактът, че е видяла или познала това, изобщо и никак не значи, нито гарантира, че другите неща, които е казала или предрекла, при това в съвсем съшия разговор са или ще станат истина!
Това го проверявах много методично, след куп посещения, с точни записки , проследяване и т.н. а не просто вятърничаво обикаляне (макар че , реално до момента е именно такова).
Та, това, което искам да кажа е, че ако някой си позволи, без изобщо и да го питат, да ви осведоми как ей сега до не знам си колко завъртания на Земята ще се споминете, колкото и брутално шокиращо да е, не се връзвайте, дори в съшия разговор врачката да е познала, че гащите ви са на шишарки!Не искам да пиша безкрайно дълго, но тези дати не висят  окачени някъде си  като етикет с цена на шкембе чорба и има определени майсторки, които се зареждат и хранят с колосалната енергия, която се отделя от човек от шока,  когато бива прострелян от врачка със зловещо предизвестие за надвисналата му смърт или адска болест.
Впрочем, за пореден път казвам, ако не искате да минавате през горното, не посещавайте "офиса" на ромското мракобесие Рени Анастасова, което не различава ретината от дебелото черво, но много добре знае как да се нахрани като предизвика гореописания шок.
Друга, която знам, че "черпи" с дати на отлитане към свят без сметки за ток и подмята предметни магии по недвижимите имоти на подирили я за помощ хора, за да ги "намира" и обезврежда впоследствие срещу цената на два климатика е неанализираната тук Цветанка Георгиева/баба Цеца/, на която нямам телефон.

А, и впрочем, ок, ако уцелят , че се задава смъртта на някой около вас, при положение, че не сте искали тази информация-какво хубаво получавате от изтърсването й?!
А, на теб, нова, умна, духовита и грамотна приятелко, пожелавам искрено да си здрава и да имаш още дълги и щастливи години пред себе си, независимо от онези дрънканици!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 03:15 от ryannn

# 233
 Момичета! Честита Баба Марта!!! Да сте ми живи, здрави и много, много щастливи !!!

Преди доста страници и аз писах за Рени Атанасова. Срещата беше за мен съвсем неочквана (трябваше да изчакам приятелка в Търговския дом срещу Съдебната палата и нещеш ли в един от магазините пише ЯСНОВИДСТО). Влизам. Гледам доста смугла жена, питам: "Къде е ясновидката?" "Аз съм, кажете" Ами-викам-да ми гледате.
 Тука вече идва вица. Сядам. Жената ме пита работите ли? Аааа викам си щом 1-я въпрос е тоя, следващия ще е какво работите, а на него не искам да отговарям, та и казвам: "не. не работя". Следва нов въпрос: "А омъжена ли сте?" Тука вече подскачам и скривам ръце под масата, щото халката ми е доста големичка и всеки средно виждащ човек ще е забележи. Rolling Eyes
 И следва предсказанието: Имате черна магия за смърт. Тук вече правя плах опит да кажа, че скоро съм била на лекар и нищо ми няма, никога не съм боледувала от нещо повече от настинка, даже глава не ме боли.
Тя обаче си знае нейното: то затова никога няма да се омъжиш Mr. Green , затова никога няма да си намериш работа  Sick.
Тук вече бушоните почват да ми пушат и я питам що за магия е това?-веществена, ментална и т.н. Като викна срещу мен :"Ти какво сметка ли ще ми държиш"?
Цетралния ми бушон вече дафе на късо и казвам що не, преди 1 година завърших курсове при Елена Вакуленко и скоро се виждахме, тя ме е учила нищо да не приемам на доверие. Twisted Evil
Тука е страшното:въпрос след въпрос за да разбере доколко я познавам. Е, разбра. В крайна сметка се оказа,че с предишната и клиентка сме като 2 капки боза и тя хванала нейната енергия. Embarassed Толкова за магийте за каквото си помислите (смърт, любов, здраве)
Извинете за дългия пост, ама като се сетя за тази и още някоя и друга хем ми е смешно, хем ме хваща яд #2gunfire
Още веднъж ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ! !

# 234
Мммм.....фина работа, брей!Ти стоиш директно пред смуглия разфасоващ поглед, ама нея още я тресе енергията на предишната клиентка,която й се привижда вместо  теб,та не може да се гмурне в далечината на бъдещето ти,докато си пред носа й.Разбира се, това  не се отнася  и за таксата която е платила предишната посетителка и трябва да си платиш наново, докато тя  продължава да "гледа" на ималата късмета да си е вече тръгнала жена .
Иначе, няма проблем ей сега да ти каже кога ще умреш.
Не ще да е случайно,че туй тайнство се извършва баш в "Търговския" дом.
Да я хванеш таз за "енергията", а че.....

# 235
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 236
Марчела, какво става около теб, следях ти историята. Как си?

Здравей Guanyin, извинявай за късния отговор. Добре съм що годе Wink напоследък не съм много активна във форума но скоро ще почна да пиша пак. Иначе чета всичко.
Чакам и се надявам за развитие по моя въпрос (засега нищо ново освен че аз се обадих на момчето преди няколко дни  Laughing) , но на мен нещата не ми изглеждат все едно има промяна. Може би прекалено бързам. В същото време и проучван все още нови варианти и неоткрити таланти  Wink

Hug честита баба Марта на всичко   bouquet

# 237
Преди доста страници и аз писах за Рени Атанасова. Срещата беше за мен съвсем неочквана (трябваше да изчакам приятелка в Търговския дом срещу Съдебната палата и нещеш ли в един от магазините пише ЯСНОВИДСТО). Влизам. Гледам доста смугла жена, питам: "Къде е ясновидката?" "Аз съм, кажете" Ами-викам-да ми гледате.
 Тука вече идва вица. Сядам. Жената ме пита работите ли? Аааа викам си щом 1-я въпрос е тоя, следващия ще е какво работите, а на него не искам да отговарям, та и казвам: "не. не работя". Следва нов въпрос: "А омъжена ли сте?" Тука вече подскачам и скривам ръце под масата, щото халката ми е доста големичка и всеки средно виждащ човек ще е забележи. Rolling Eyes
 И следва предсказанието: Имате черна магия за смърт. Тук вече правя плах опит да кажа, че скоро съм била на лекар и нищо ми няма, никога не съм боледувала от нещо повече от настинка, даже глава не ме боли.
Тя обаче си знае нейното: то затова никога няма да се омъжиш Mr. Green , затова никога няма да си намериш работа  Sick.
Тук вече бушоните почват да ми пушат и я питам що за магия е това?-веществена, ментална и т.н. Като викна срещу мен :"Ти какво сметка ли ще ми държиш"?
Цетралния ми бушон вече дафе на късо и казвам що не, преди 1 година завърших курсове при Елена Вакуленко и скоро се виждахме, тя ме е учила нищо да не приемам на доверие. Twisted Evil
Тука е страшното:въпрос след въпрос за да разбере доколко я познавам. Е, разбра. В крайна сметка се оказа,че с предишната и клиентка сме като 2 капки боза и тя хванала нейната енергия. Embarassed Толкова за магийте за каквото си помислите (смърт, любов, здраве)
Извинете за дългия пост, ама като се сетя за тази и още някоя и друга хем ми е смешно, хем ме хваща яд #2gunfire
Още веднъж ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ! !
Тая има кой да я наказва! И преди съм писала за нея и нищо хубаво не мога да кажа!
Въобще, ако искате да психясате и да си платите за това - идете при Рени Анастасова!

# 238
Запис, че ви изпуснах.

# 239
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

Включвам се и за да споделя, че аз бях другата жена, на която Цеца-Надежда, Пепа-Хаджи Димитър и Марина-Графа предсказаха смърт на един близък човек, мой колега.

За съжаление се оказаха прави! Човекът наистина е починал.

Общи условия

Активация на акаунт