Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 083
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Така... Утре ще видя дали втората стъпка от това което предрече Надя ще се случи. Първата стъпка мина, така както тя каза... Утре вечер дано да не съм много изморена, ще ви информирам какво се е случило.
Междувременно  този астролог в интервю предсказва падането на политически режим през 2013 година
 http://novinarug.com/news/2012/12/20/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0 … %B5-%D0%BA%D1%80/

Пратих му имейл, да попитам за подробности около консултациите.
Някои да знае нещо за него?

Къде му прати мейл?

# 211
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 212
Така... Утре ще видя дали втората стъпка от това което предрече Надя ще се случи. Първата стъпка мина, така както тя каза... Утре вечер дано да не съм много изморена, ще ви информирам какво се е случило.
Междувременно  този астролог в интервю предсказва падането на политически режим през 2013 година
 http://novinarug.com/news/2012/12/20/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0 … %B5-%D0%BA%D1%80/

Пратих му имейл, да попитам за подробности около консултациите.
Някои да знае нещо за него?

Къде му прати мейл?

Ами намерих в гугъл негов блог и там има имейл... Ще видим какво ще отговори

# 213
Получих отговор, таксата е 30 лв. плаща се по банков път, пише, че може да си задам въпросите по имейла и той да направи анализ или по скайп.

# 214
Привет на всички в сайта. Рядко пиша, не мога с подробности да обяснявам, но искам да споделя един сайт, с астрология и номерология. Предварително трябва в търсачка да си определиш асцедента- по място на раждане и час и след това попълваш данните си и съм изненадана от резултатите.Сайта е безплатен, може да се ползва многократно и е с обстойни данни.Попълва се бланка с лични данни и .....успех на всички. Дано съм ви била полезна!http://www.anesway.info/li4ni.php

# 215
Здравейте момичета,
Преди да се регистрирам прочетох всичките теми. Това, разбира се, ми отне много време. Въз основа на мненията ви се свързах с някои от коментираните тук. От едни съм доволна, от други - ужасена, трети си жаслужава човек да им плаща за увеселителните сеанси ...
Имам за споделяне, но ще го направя след като се ориентирам, тъй като пиша за първи път във форум.
За момента ви моля да бъда приета във вашето голямо семейство.

# 216
Здравейте момичета,
Преди да се регистрирам прочетох всичките теми. Това, разбира се, ми отне много време. Въз основа на мненията ви се свързах с някои от коментираните тук. От едни съм доволна, от други - ужасена, трети си жаслужава човек да им плаща за увеселителните сеанси ...
Имам за споделяне, но ще го направя след като се ориентирам, тъй като пиша за първи път във форум.
За момента ви моля да бъда приета във вашето голямо семейство.

Добре дошла сред нас!

Ще очаквам с интерес да споделиш обстойно за всички, които си посетила.

# 217
  bouquet  bouquet  bouquet Добре дошла.

# 218
Здравейте, изчела съм всичко до тук. Интересуваме има ли някой от Вас, който е ходил при Мария Станкова, от Пловдив в жк.Тракия.
Няколко приятели ползвахме услугите и по различно време. Всички са много учудени от нещата който казва за миналото,определо познава, а  за бъдещето....ще почакаме и ще видим.
Нека ако някой е ходил при нея да сподели мнение,ще бъда благодарна!

# 219
Здравейте  Simple Smile

На някой отговориха ли от horoskopche - Галина Георгиева?

Поздрави

На някой тя познавала ли е?

Как да намеря сайта на тази жена?

Писах на девойката, и получих отговор.
Бъдещето немога да коментирам, но по отношение на минало и настояще - няма нищо вярно, всичко е на точно обратното.

# 220
Добре заварили!

Преди всичко пояснявам, че контактите ми са били само по скайп.

Започвам с първата хронологично консултирана - мадам Карла, playmate за месец ноември 2011 г.
Дамата успя да промени прогнозата си в рамките на една консултация. И въпреки всичко не успя да уцели - случи се третият вариант. Е те на тва му се вика карък!  Laughing

Препоръча ми ритуал със свещи, който не ми струваше допълнителни заплащания. Но понеже съм запозната с аргумента ще ви посъветвам безпристрастно да не хабите надежди и енергии с предполагам стандартно предлаганата от нея магическа дейност - абсолютна безсмислица.
Дамата се държа възпитано, нямаше стриптийз и не поиска аз да й гледам.
Не съм си и мислила да се консултирам отново с нея.

Лично мнение - искрено се радвам за тези от вас, на които е успяла просто да налучка бъдещето. За съжаление, мисля, че тук играе теорията на вероятностите.

to be continued .....

# 221
здравейте пак! по-рано през деня бях толкова ентусиазирана да ви разкажа и моя досегашен опит с врачки , че пропуснах да помоля да приемете и мен към голямото ви семейство.  bouquet

# 222
# 223
Марчела, какво става около теб, следях ти историята. Как си?

# 224
Здравейте момичета,

Преди всичко пояснявам, че контактите ми са били само по скайп.

Започвам с първата хронологично консултирана - мадам Карла, playmate за месец ноември 2011 г.
Дамата успя да промени прогнозата си в рамките на една консултация. И въпреки всичко не успя да уцели - случи се третият вариант. Е те на тва му се вика карък!  Laughing

Препоръча ми ритуал със свещи, който не ми струваше допълнителни заплащания. Но понеже съм запозната с аргумента ще ви посъветвам безпристрастно да не хабите надежди и енергии с предполагам стандартно предлаганата от нея магическа дейност - абсолютна безсмислица.
Дамата се държа възпитано, нямаше стриптийз и не поиска аз да й гледам.
Не съм си и мислила да се консултирам отново с нея.

Лично мнение - искрено се радвам за тези от вас, на които е успяла просто да налучка бъдещето. За съжаление, мисля, че тук играе теорията на вероятностите.

to be continued .....

Без стриптийз, без ти да й гледаш...Тотално разочарование, нищо вече не е същото, криза:(
Завинаги ще запазя свидните спомени от пълната програма, която имах късмета да изпълни, когато аз й платих да си побъбрим за..мен и моите неща.Споходи ме  радостта да ме хвърли в дълбокото още при първия сеанс и добре ,че веднага ми показа снимките си по гащи и т.н., защото имах предварително платена и  записана  и втора "консултация", но за нея тя така и изобщо не  се появи на ....пилона.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:28 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт