Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,момичета.Някоя от вас може ли да ми каже колко е тарифата на Ели Загорова и къде се намира тя?Ходилите при нея ако могат да споделят по какъв начин гледа тя- всичките ли карти използва?

Коя е тази Simple Smile

# 196
Здравейте,момичета.Някоя от вас може ли да ми каже колко е тарифата на Ели Загорова и къде се намира тя?Ходилите при нея ако могат да споделят по какъв начин гледа тя- всичките ли карти използва?

Здравейте. Аз в предните месеци се интересувах доста за Ели Загорова. Тогава тя беше участник почти във всяко издание на ''Специалистите'' по Нова Тв. Не можах тогава да намеря нейни координати. Оказа се, че от скоро приема и една моя позната е ходила. Тя е много доволна на база минало и настояще. За сбъдване на прогнози е все още рано да се каже. Доколкото разбрах Ели взима 40лв. за таро-косултация, която траела час, час и половина. Приемала в един луксозен хотел на Витошка, но забравих как се казва.

Ако някой я посети, нека сподели отзивите си.

# 197
  • София
Здравейте  Simple Smile

На някой отговориха ли от horoskopche - Галина Георгиева?

Поздрави

На някой тя познавала ли е?

Как да намеря сайта на тази жена?

# 198
Здравейте  Simple Smile
Поздрави

На някой тя познавала ли е?

Как да намеря сайта на тази жена?

Това е сайтът й: http://horoskopcheta.alle.bg

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 19:49 от *Марчела*

# 199
Здравейте  Simple Smile

Поздрави
Аз  имам отговор.Не ми харесва много , но ми се струва че жаната има дарба.

# 200
Здравейте  Simple Smile

Поздрави

В какъв смисъл не ти харесва?

# 201
Здравейте момичета! Някой чувал ли е за жена известна под името Вива? Ще ви бъда благодарна, ако някой ми даде нейни координати (може и на лични)  Praynig

Тази жена Вива дали не е същото лице на което принадлежи имейла: ahat1970@abv.bg
Някой да има отзиви?

# 202
  • София
Здравейте  Simple Smile

Поздрави

Добре, в сайта никъде не видях, че може един въпрос безплатен. Можете ли да ме ориентирате.

# 203
Здравейте  Simple Smile

Поздрави

Добре, в сайта никъде не видях, че може един въпрос безплатен. Можете ли да ме ориентирате.

Ами най-добре я попитай на мейла направо... Явно има промяна. Сега само това пише за таро:
Картите Таро нямат тарифа при мен. Просто ми задавате един добре формулиран въпрос, пишете ми името си и получавате отговор от моя страна"...

# 204
Отговорът не е положителен. Иначе жената е внимателна, има способности според мен. За плащане - не съм плащала нищо.  За карти таро мисля че не плаща, на мен ми предлага нумерологична прогноза след време, но не говори нищо за пари. Което също говори добре за тази жена. Отношението й е изключително човешко.

# 205
А някой да има впечатления от Ана Кръстева (май така се казваше) от Стара Загора? Една позната ходила при нея преди около 10 години, тя пишела на листчета докато говорела. Та моята позната скоро си намерила листчето и видяла с точност дати на събития, които са се случили. Брак, раждане на дете, неприятности.

Az se svirzah s neq i vzima mai 50 lv. Utre , ako me podsetish, shte potursq v poshata mi i shte ti dam email Simple Smile

50 лв...... ехаа, не си губи времето жената. Но ако си заслужава наистина, защо пък не! Благодаря за информацията    bouquet

tova namerih:
Аз съм номер 1 - давам ти координати на Ани Кръстева - 0888 / 86 18 33 или 042 / 600 573. На мен ми взима 30 лв., но аз я посещавам редовно / веднъж в годината/ и съм нещо като ВИП клиент. Прави се предварителна уговорка по телефона за прием. Когато отидеш, казваш само името и рождената си дата, без друга информация и тя започва да говори и същевременно да пише на лист, който после ти дава. Не се занимава с магии, не говори за дати на смърт и др. подобни и не лекува. Ако питаш за друг човек, трябва да разполагаш с рождената му дата и името. Понеже сега писах много, ще пусна още един пост с информация, за това какво ми е познала.

Utre shte potursq neiniq meil.

# 206
здравейте! от доста време ви чета.но чак сега се регистрирам.ще споделя досегашния ми скромен опит.проблема , за който питам , е свързан с момче.с него поддържахме прекрасни отношения повече от година.за Нова година уж щяхме да сме заедно,но и негов приятел искаше да дойде.затова трябваше да доведа и аз някоя приятелка.но всички бяха заети и това им го съобщих в последния момент.уж нямаше проблем.на 30ти се видяхме двамата.като че ли имаше нещо нередно,но не повдигнах темата.и точно на 31ви се скарахме.
ето какво казах на врачката: с него поддържахме добри отношения , но изведнъж се отдръпна + моето и неговото име.ето какво ми каза тя: на този човек му е казано нещо лошо за тебе.казано е от мъж.и сега той се чуди защо ти си направила така , както му е казано , че си направила.той не е очаквал от теб.ти и сега може да се виждаш с него,но няма да останеш доволна,въпреки,че сте се срещнали.с никаква жена не се занимава (между другото , опасявах се да не би да има друга , но това не съм го споменавала).около него има много жени , но той досега не е допуснал никоя по-близо до себе си , защото не е могъл да преживее това , което е изпитвал с тебе.каза и че ми е говорил за брак.истината е , че преди време беше повдигнал въпроса не точно за брак , а за съвместно съжителство.за сега не знам , но за момента , в който ходих - началото на януари , после разпитвах , проверявах , събирах информация.оказа се , че тогава наистина не е имало друга.за бъдещето не знам дали познава , защото досега не се е случило нищо от това , което каза.но тя каза и за по-далечно време неща.тази жена е от София.чудя се дали наистина познава , защото аз я питах  и тя каза , че имало магия.не знам защо повдигнах тази тема и очаквах различен отговор... оказа се , че работела в някакъв офис и шефката й събирала тези пари от ,,разваляне на магии''.повече не съм я търсила...

# 207
здравейте! от доста време ви чета.но чак сега се регистрирам.ще споделя досегашния ми скромен опит.проблема , за който питам , е свързан с момче.с него поддържахме прекрасни отношения повече от година.за Нова година уж щяхме да сме заедно,но и негов приятел искаше да дойде.затова трябваше да доведа и аз някоя приятелка.но всички бяха заети и това им го съобщих в последния момент.уж нямаше проблем.на 30ти се видяхме двамата.като че ли имаше нещо нередно,но не повдигнах темата.и точно на 31ви се скарахме.
ето какво казах на врачката: с него поддържахме добри отношения , но изведнъж се отдръпна + моето и неговото име.ето какво ми каза тя: на този човек му е казано нещо лошо за тебе.казано е от мъж.и сега той се чуди защо ти си направила така , както му е казано , че си направила.той не е очаквал от теб.ти и сега може да се виждаш с него,но няма да останеш доволна,въпреки,че сте се срещнали.с никаква жена не се занимава (между другото , опасявах се да не би да има друга , но това не съм го споменавала).около него има много жени , но той досега не е допуснал никоя по-близо до себе си , защото не е могъл да преживее това , което е изпитвал с тебе.каза и че ми е говорил за брак.истината е , че преди време беше повдигнал въпроса не точно за брак , а за съвместно съжителство.за сега не знам , но за момента , в който ходих - началото на януари , после разпитвах , проверявах , събирах информация.оказа се , че тогава наистина не е имало друга.за бъдещето не знам дали познава , защото досега не се е случило нищо от това , което каза.но тя каза и за по-далечно време неща.тази жена е от София.чудя се дали наистина познава , защото аз я питах  и тя каза , че имало магия.не знам защо повдигнах тази тема и очаквах различен отговор... оказа се , че работела в някакъв офис и шефката й събирала тези пари от ,,разваляне на магии''.повече не съм я търсила...

за коя жена става въпрос?

# 208
жената , за която разказах , се казва Симона.на възраст е около 50 годишна.имам й телефона , но не знам нищо повече за нея от това.

# 209
Така... Утре ще видя дали втората стъпка от това което предрече Надя ще се случи. Първата стъпка мина, така както тя каза... Утре вечер дано да не съм много изморена, ще ви информирам какво се е случило.
Междувременно  този астролог в интервю предсказва падането на политически режим през 2013 година
 http://novinarug.com/news/2012/12/20/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0 … %B5-%D0%BA%D1%80/

Пратих му имейл, да попитам за подробности около консултациите.
Някои да знае нещо за него?

Общи условия

Активация на акаунт