Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
А някой да има впечатления от Ана Кръстева (май така се казваше) от Стара Загора? Една позната ходила при нея преди около 10 години, тя пишела на листчета докато говорела. Та моята позната скоро си намерила листчето и видяла с точност дати на събития, които са се случили. Брак, раждане на дете, неприятности.

Точно такава ми трябва на мен сега - искам да ми каже кога ще се омъжа, дете кога и т.н. Даже само и тези двете да ми каже ми стига.
Айде давайте координати който е ходил или чувал за нея!!!

Айде и аз да се наредя на опашката отново  Grinning Дайте повече информация за тази жена , ако е възможно

И аз само при тази не съм ходила Rolling Eyes и аз чакам  за координати:D

# 181
А някой да има впечатления от Ана Кръстева (май така се казваше) от Стара Загора? Една позната ходила при нея преди около 10 години, тя пишела на листчета докато говорела. Та моята позната скоро си намерила листчето и видяла с точност дати на събития, които са се случили. Брак, раждане на дете, неприятности.

Ето какво е писано във форума за нея

Цитат на: ryannn
Ако е тази от Ст.Загора ( макар че на визитната картичка на въпросната  бяха изписани  100 вида дейности, в които твърди за себе си, че е компетентна ,както и 4 имена-с тире,последното  беше Джонджорова-Лодкарджиева и тя наистина добре извозва,който си плати) в сграда на бизнес център е,та, ако е тя-по-добре дари тези пари на човечец  в нужда,ако държиш да ги изразходиш.
Лелята е за сборника"1001 глупости",но преди ти загубваше времето срещу 40 лв,явно е преценила,че е време за още.
Нека  пожелаем  на нея и на цялата оператор-колегия стабилен икономически възход!

ТЪРСИ ТУК

# 182
Здравейте, момичета! Не съм писала никога, но Ви следя редовно. Прочетох за Милка от с. Караисен и искам да я посетя. С две приятелки сме се уговорили да ходим дотам на 23.03., живот и здраве. Тръгване от Пловдив. Има още 2 свободни места в колата, ако някой има желание - да пише на лично да направим организация   bouquet !

# 183
  • София

Az se svirzah s neq i vzima mai 50 lv. Utre , ako me podsetish, shte potursq v poshata mi i shte ti dam email Simple Smile

# 184
  • София

Az se svirzah s neq i vzima mai 50 lv. Utre , ako me podsetish, shte potursq v poshata mi i shte ti dam email Simple Smile

tova namerih:
Аз съм номер 1 - давам ти координати на Ани Кръстева - 0888 / 86 18 33 или 042 / 600 573. На мен ми взима 30 лв., но аз я посещавам редовно / веднъж в годината/ и съм нещо като ВИП клиент. Прави се предварителна уговорка по телефона за прием. Когато отидеш, казваш само името и рождената си дата, без друга информация и тя започва да говори и същевременно да пише на лист, който после ти дава. Не се занимава с магии, не говори за дати на смърт и др. подобни и не лекува. Ако питаш за друг човек, трябва да разполагаш с рождената му дата и името. Понеже сега писах много, ще пусна още един пост с информация, за това какво ми е познала.

Utre shte potursq neiniq meil.

# 185
Здравейте  Simple Smile

На някой отговориха ли от horoskopche - Галина Георгиева?

Поздрави

# 186
buratino 29 какво стана,ходи ли при Надя.Сподели-доволна ли си.  bouquet

# 187
Здравейте  Simple Smile

Поздрави

На някой тя познавала ли е?

# 188
Здравейте момичета! Някой чувал ли е за жена известна под името Вива? Ще ви бъда благодарна, ако някой ми даде нейни координати (може и на лични)  Praynig

# 189
Ако някоя от вас е ходила лично при Сирма, моля да ми пише на лични!

# 190
  • София

Да, и мен личния контакт живо ме интересува.

# 191
Здравейте момичета Hug
доста прочетох по темата и се спрях на Цеца от Надежда.Ще пиша допълнително за нея
Имам впечатления от Ина до Женския пазар....казва общи неща,но нищо конкретно.С три думи не съм доволна

# 192
Здравейте  Simple Smile

Поздрави

На някой тя познавала ли е?

Привет!

Снощи намерих отговор в пощата си на зададен от мен 1 безплатен въпрос... За това питам някой получил ли е отговор и дали е познала  Grinning При мен отговора е свързан с идващото лято, така че не мога да кажа Wink  Бих си направила цялостна консултация с нея, но ми се ще първо да събера малко инфо Rolling Eyes

поздрави Simple Smile

# 193

Да, и мен личния контакт живо ме интересува.
и мен също

# 194
Здравейте,момичета.Някоя от вас може ли да ми каже колко е тарифата на Ели Загорова и къде се намира тя?Ходилите при нея ако могат да споделят по какъв начин гледа тя- всичките ли карти използва?

Общи условия

Активация на акаунт