Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
За Лили!!
Ами след толкова време, мисля че минаха поне 3-4 години от последното ми ходене. ДА, доволна съм момичета!! Случиха се доста неща през този период, които излязоха и бяха видяни и коментирани с голяма точност!! Опитвам се  да записвам винаги и тъкмо съпоставях нещата с Ани, Емилия, Латина и Цецка - до тук за минало и настояще се припокриват 5те на 90 %, надявам се и нещата, за бъдеще да се случат!! На едно мнение са и за здраве, и за бизнес, и за любов при мен!! Което до някъде е критерий за познаваемост, поне прогнозите са едни и същи, пък с Господ напред...

Тя се беше стреснала малко, някой мъж и е звънял за час, но и обясних, че телефона и го има тук, че съм споменала за нея, да не се чуди, ако има интерес и и звънят!!! Така че, споделете, ако някой отиде!!

# 166
  • София
За Лили!!
Ами след толкова време, мисля че минаха поне 3-4 години от последното ми ходене. ДА, доволна съм момичета!! Случиха се доста неща през този период, които излязоха и бяха видяни и коментирани с голяма точност!! Опитвам се  да записвам винаги и тъкмо съпоставях нещата с Ани, Емилия, Латина и Цецка - до тук за минало и настояще се припокриват 5те на 90 %, надявам се и нещата, за бъдеще да се случат!! На едно мнение са и за здраве, и за бизнес, и за любов при мен!! Което до някъде е критерий за познаваемост, поне прогнозите са едни и същи, пък с Господ напред...

Тя се беше стреснала малко, някой мъж и е звънял за час, но и обясних, че телефона и го има тук, че съм споменала за нея, да не се чуди, ако има интерес и и звънят!!! Така че, споделете, ако някой отиде!!
Къде живее тази Лили и каква и е таксата? На какво гледа и колко време отделя?

# 167
За Лили!!

Благодаря ти, Relish!!!

# 168
Лъки, много хубаво си подредила анкетата  Peace Браво! Така всичко се вижда много добре, и името и телефона и града  smile3501 Всичко е точно и ясно!

# 169
Някой да е разговарял или ходил при Надя.Нови мнения има ли.

# 170
за съжаление неможах да ида при Цеца.а толкова исках-за Марчело никой не говори.за него мога да кажа от опит-гледане нищо не познава.но за развал,не на магии съм много доволна-да уточн, ходила съм преди 6 години

# 171
Някой да е разговарял или ходил при Надя.Нови мнения има ли.

Хаидеее споделяйтее Simple Smile
Между другото ми каза че ще си взема изпита, доста се съмнях тъй като нямах време да се подготвя.... ее взех го с отличен

# 172
Между другото ми каза че ще си взема изпита, доста се съмнях тъй като нямах време да се подготвя.... ее взех го с отличен

smile3501 за взетия с отличен изпит

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 11:53 от Lucky_star

# 173
До всички, които ме питат на лични как могат да променят гласа си в анкетата
Промяната става по следния начин: За да промените своят глас натиснете най-отдолу в дясно на анкетата  опция "изтрий глас". Ще можете да гласувате наново, но имайте предвид, че гласовете, които сте дали преди се изтриват автоматично при натискане на "изтрий глас". Затова е необходимо да въведете наново вашите гласове до момента и към тях прибавяте и новия си глас.

# 174
Някой успя ли да отиде при Лили??? Че чакам с нетърпение отзивите!!! Grinning

# 175
  • София
Някой успя ли да отиде при Лили??? Че чакам с нетърпение отзивите!!! Grinning

И аз .

# 176
Момичета, сега намерих една моя стара бележка и ми стана любопитно!!
Докато татко беше болен и цялото семейство бяхме супер обезпокоени, писах писмо до Данка в. "Ретро" с въпрос дали всичко ще бъде наред с него и другия ми личен проблем!! Та се сетих, че ми беше отговорила във вестника, че всичко ще е наред и ще преодолее болестта! Относно другия въпрос - нищо!!
Та се чудя дали е тази Данка от анкетата????

# 177
А някой да има впечатления от Ана Кръстева (май така се казваше) от Стара Загора? Една позната ходила при нея преди около 10 години, тя пишела на листчета докато говорела. Та моята позната скоро си намерила листчето и видяла с точност дати на събития, които са се случили. Брак, раждане на дете, неприятности.

# 178
А някой да има впечатления от Ана Кръстева (май така се казваше) от Стара Загора? Една позната ходила при нея преди около 10 години, тя пишела на листчета докато говорела. Та моята позната скоро си намерила листчето и видяла с точност дати на събития, които са се случили. Брак, раждане на дете, неприятности.

Точно такава ми трябва на мен сега - искам да ми каже кога ще се омъжа, дете кога и т.н. Даже само и тези двете да ми каже ми стига.
Айде давайте координати който е ходил или чувал за нея!!!

# 179

Точно такава ми трябва на мен сега - искам да ми каже кога ще се омъжа, дете кога и т.н. Даже само и тези двете да ми каже ми стига.
Айде давайте координати който е ходил или чувал за нея!!!

Айде и аз да се наредя на опашката отново  Grinning Дайте повече информация за тази жена , ако е възможно

Общи условия

Активация на акаунт