Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 828
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
RYANNN пиши по-често! Ти внасяш цвят в черно-белия  ни форум  Hug Толкова се забавлявам с твоите постове  Peace

Така е Simple Smile

# 151
ryannn, както винаги много цветущи обяснения  Joy Joy Joy
сещам се за една варненска гледачка, при която ходих - Мадлен
пред вратата й се редят ужасно много хора, незнайно защо  според мен
по същия начин говори за здраве, разни букви.....
много малко научих за това, което ме интересуваше
всъщност направо си е нищо

По повод Мадлен-аз лично съм доволна от нея.Познала ми е доста неща.Да говори с букви,но казва и имена.Но при всеки е различно.  bouquet

# 152
А сега дай координати на Мадлен-на какво гледа,къде ,със записване ли е ....Благодаря!

# 153
Позакъснях с включването  Grinning

# 154
Здравейте, момичета искам да питам среща ли ли сте прогноза какво ще се случи в България, защото това което е в момента мисля че, не е малко ама не мога да намеря дали някоя ясновидка го е предсказала защото, явно е добра. Съгласете се че в крайна сметка не очаквахме такова нещо или поне аз така си мисля.
Поздрави

# 155
# 156
Здравейте, момичета искам да питам среща ли ли сте прогноза какво ще се случи в България, защото това което е в момента мисля че, не е малко ама не мога да намеря дали някоя ясновидка го е предсказала защото, явно е добра. Съгласете се че в крайна сметка не очаквахме такова нещо или поне аз така си мисля.
Поздрави

да, ще е интересно... аз също се изненадах, дълго време никой  не реагираше на безобразията в държавата.

# 157
много странно че  никои не го е видял а, сега ще изкочи някои аз го предсказах да не ходим там пак

# 158
  • Sofia
Здравейте,
от доста време чета вашият форум изумена съм, от факта че доста хора търсят това, което и аз, а именно човек, който НАИСТИНА може да помогне, следейки вашия форум мога самод а кажа,че посетих доста от подочените ТУК имена, няма да споделя,че проблема ми е тежък и че търся ИМЕННО някой, който може да помага....та сега на кратко от близо половин година следя форума и съм посетила някой хора: ХАЙРИЕ от Боян Ботево - четейки тук останах с впечателние, че това е решението на проблема ми - посещение 1ви път - едва ли не ме убеди, че имам адкса магия (за което знам и не се съмнявам впредвид моя живот) та накрато " ела селд един месец....носи еди какво си....ще ти помогна....та връщам се аз от София чак до Хасково из селата никакъв ефект мн съм разочарована незнам защо останах с положителни впечатления от този форум че ше съм доволна...та да ви осведомя не става тази Хайрие..... след много обикаляне мога да кажа ефект макар и временен имаше единствено след посещението ми при Зарифе от с. Яворница е верно това е на м***** си (извинявам се за нецензурната дума но си е факт) имаше ефект Наистина макар и минимален....обиколила съм всички наистина....мноо търся човек който наистина да помага....та так по същество наскоро чух от познат който доста е закъсал (мъж пру това) за човек от Асеновград който наистина помага и разваля магии....много МОЛЯ всички МАМИ от Форума от АСЕНОВГРАД търся координати на въпросния Андриан (който е лекар) казват, че е контактува с ВАНГА прерових нета никакви координати....МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ОТ АСЕНОВГРАД КОЙТО МОЖЕ ДА НАМЕРИ АДРЕС И ТЕЛЕФОН...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.....от 100 години мисля да се включа... благодаря предварително....дано съм била полезна Simple Smile

# 159
  • Sofia
ще чакам отзиви мерси Simple Smile за всичко които ме питаха на лс и аз търся координати Praynig

# 160
  • Sofia
Някой консултира ли се вече с Надя?
Хайде, момичета, пишете отзиви, който вече се е консултирал с Надя. Да видим дали ще е поредния "кьор фишек"

# 161
Здравейте отново! От 11 Февр. не бях писала, но ме тръшна грипа и не ми беше до РС-то! Сега малко статистика - до момента 100% познаваемост на Ани и Искра! Стефка от Ген. Тодоров също потвърди някои неща, които вече са факт!   bouquet

# 162
  • София
утре ще  ходя при ЦЕЦА-само да не  се  откаже мъжа да  ме води

Кажи какво стана с ходенето при Цеца ?Успя ли да замъкнеш мъжо  hahaha и ако си успяла казвай как беше и доволна ли си?

# 163
Цитат: Момичета, мисля че говорите за Лили с тел. 0899777788. Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички. bouquet

Така, ДА, това е Лили и това е телефона!! Утре сутринта в 10.00ч съм при нея и после ще споделя!!
От доста време не съм ходила и ще ми бъде интересно дали ще види новите неща, които ми се случиха последните 3-4 години!! И за сегашната ми ситуация!! Пък за бъдещето ще видя дали поне ще се покрие с Ани, Емилия, Милка и Цеца!!

Хубава вечер, споделете за Милка и Лили, дали има доволни!!

Би ли споделила дали си доволна от посещнието си при Лили? Благодаря!

# 164
до Ryannn, изчисти си кутията моля!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт