Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Знаете ли нещо за Светлина? Коментирана ли е тук? Четох в интернет за нея, но нещо не ми вдъхва доверие

Да, писано е за нея в този форум  ТУК

# 136
Извинявам се, че нахлувам в темата,
но познавате ли някой/някоя, който по телефона да ме консултира по САМО един въпрос, НО който да познава. Живея извън БГ, и всяка кореспонденция и т.п. е много трудоемка. Изчетох две теми от вашите, но не успях да селектирам даже и една. Затова моля вас за помощ.

# 137
Пак ще попитам,знае ли някой нещо за Гюла от Трилистник?Много ще съм благодарна ако някой сподели нещо за нея.Дали има въобще телефон за връзка с нея?Чух че била добра в развалянето на магии(премахването на отрицателна енергия).
Благодаря ви предварително

# 138
Разговарях с маг Дари. Мила жена
Не ми каза много подробности за това, което питах, но вярно описва нещата.

# 139
Такааа.... прогнозите на Ани от Пловдив за една моя приятелка не се сбъднаха, напротив, случи се точно обратното. Няма да влизам в подробности, защото не е моя работа, тя ако иска ще разкаже.
Да попитам друго аз, някой да каже нещо за Радостин от Асеновград? Гледа на захар като Ванга.

# 140
Такааа.... прогнозите на Ани от Пловдив за една моя приятелка не се сбъднаха, напротив, случи се точно обратното. Няма да влизам в подробности, защото не е моя работа, тя ако иска ще разкаже.
Да попитам друго аз, някой да каже нещо за Радостин от Асеновград? Гледа на захар като Ванга.

Става само с предварително записване,предната нощ преди сеанса с врачуването спиш върху захар , завита в кърпа от плат или в хартия и никога в найлон, защото тогава биваш върнат-не ставало.Не е простак или силно невъзпитан,по-скоро роднините му, които се занимават със записването не са особено любезни.Ходих преди доста време, но после му затрих телефона, защото повече няма да го ползвам.Нямам адрес, но беше до месокомбината на Асеновград,
Има една такса за "общо" гледане , а ако искаш да ти говори и за здравето ти ,се плащаше още толкова.Бях с още 3ма души-назова поразително точно имената на роднините им, живи и починали, беше точен за здравословни проблеми като констатация.
Нещата, които предрече , че ще се случат в бъдеще не се сбъднаха при нито един  от четирима ни.
Отдели около 15-20 мин на човек,като към 17тата минута , стринката , която завежда контролно-пропусквателния режим пред постройката , в която той приема, започна да чука  кодово  и много юнашки  /здрава ръка имаше тази жена!/ по  вратата и да дава знак , че не ти се полага повече раздумка.
Впрочем, раздумка всъщност няма-15те минути минават предимно в изтреждане на родословното ти дърво-имаш баба Стоянка....нямам...имаш, но не си спомняш...тя ти е прарарабаба,загинала е при полет с хвърчило,което й е направил братовчед й Рангел преди 6 поколения.
Имаш дядо  Петкан .....обичал е лукчета, да му запалиш свещ...
И тамън да зададеш въпросите заради, които всъщност  си бил път до там, стринката вече потропва по портата ,за да си излезеш.
Като цяло-има сякаш дарба да ти каже какви са здравословните ти проблеми,но човек или си ги знае, или това може да бъде установено от лекар в града, в който живее.
Може би , би могъл  да бъде полезен в някаква степен при проблем с уточняване на диагнозата, но събитийно-прогностично, на базата на опита на 3ма души,освен мен, мога да кажа, че не си струва разходите за път и врачуване,ако човек наистина цели да намери отговори на важни за него въпроси, особено за развитие на проблеми и ситуации в бъдещето и ако използва захарта за кафето си няма да е чак супер загуба.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 19:42 от ryannn

# 141
Благодаря за отговора   bouquet
На мен ми го препоръча много свят човек и за да ми го препоръча той, помислих, че наистина може би си струва. Препоръча ми го по-скоро, за да ми каже дали в действителност имам направена магия.
Вече не знам.... Sad при кого да отида, за да разбера в крайна сметка какво се случва с мен.

# 142
ryannn, както винаги много цветущи обяснения  Joy Joy Joy
сещам се за една варненска гледачка, при която ходих - Мадлен
пред вратата й се редят ужасно много хора, незнайно защо  според мен
по същия начин говори за здраве, разни букви.....
много малко научих за това, което ме интересуваше
всъщност направо си е нищо

# 143
Благодаря за отговора   bouquet
На мен ми го препоръча много свят човек и за да ми го препоръча той, помислих, че наистина може би си струва. Препоръча ми го по-скоро, за да ми каже дали в действителност имам направена магия.
Вече не знам.... Sad при кого да отида, за да разбера в крайна сметка какво се случва с мен.

На никой от нас не говореше за магии.Постарах се да споделя максимално подробно картината там,ако това евентуално може да помогне на хора, които трябва да пътуват , за да стигнат до него  и търсят информация от вече посетили го.
Сега се сетих, че записването ( поне миналата година) ставаше само след 13:30 и не преди петък.

# 144
Аз час вече имам, записах си, но просто се чудех дали ще си струва, защото за него, както и за Веска от Джулюница почти нищо не се среща в нета. Което да ви кажа от една страна може и да е добре. От прехвалени врачки и баячки направо ми омръзна.

П.П. На мен Асеновград ми е близо, пътя не ме притеснява. Притесняват ме безкрайните надежди и бръщолевини.

# 145
Аз час вече имам, записах си, но просто се чудех дали ще си струва, защото за него, както и за Веска от Джулюница почти нищо не се среща в нета. Което да ви кажа от една страна може и да е добре. От прехвалени врачки и баячки направо ми омръзна.

При нас четиримата не си струваше, ти може да прецениш, че за теб си е струвало.
Няма кой друг да ти даде категоричен отговор в това отношение, но ти желая успех!

# 146
Благодаря   bouquet

Живот и здраве да се срещна с него, после ще разкажа как е минало.

# 147
RYANNN пиши по-често! Ти внасяш цвят в черно-белия  ни форум  Hug Толкова се забавлявам с твоите постове  Peace

# 148
` ........като към 17тата минута , стринката , която завежда контролно-пропусквателния режим пред постройката , в която той приема, започна да чука  кодово  и много юнашки  /здрава ръка имаше тази жена!/ по  вратата и да дава знак , че не ти се полага повече раздумка.
Впрочем, раздумка всъщност няма-15те минути минават предимно в изтреждане на родословното ти дърво-имаш баба Стоянка....нямам...имаш, но не си спомняш...тя ти е прарарабаба,загинала е при полет с хвърчило,което й е направил братовчед й Рангел преди 6 поколения.
Имаш дядо  Петкан .....обичал е лукчета, да му запалиш свещ...
И тамън да зададеш въпросите заради, които всъщност  си бил път до там, стринката вече потропва по портата ,за да си излезеш.
ryannn   bouquet  bouquet  bouquet
Отдавна не бях влизала в темата, защото не откривах това, което ми трябва, но сега надниквам и постът ти направо ме усмихна, а определено продължава да не ми е до смях! Заслужаваш да ти плащаме да ходиш при врачките само за да може после да пишеш и да те четем!  Hug  Hug  Hug

# 149
Поздравявам всички, които си  имат и ценят чувството за хумор, дори когато става дума за мракобесия-по-полезно е и  от вит C на ампули и е признак на умност.
Впрочем, нека е ясно, че макар и информацията, която споделям от ужасно много време ( лоша работа) тук да не е поднесена само сухо и делово, казаното винаги е напълно искрено и е като снимка на действително видяното.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 22:01 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт