Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Цитат: Момичета, мисля че говорите за Лили с тел. 0899777788. Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички. bouquet

Ееееее чак па пълничка??!! Но да....в ляво покрай кафе Лаваца, от Стамболийски, в един дълъг блок е!! Сега ще звънна и ще разбера дали това е тя!!!

# 121
НАДЯ ВЗИМА 20  ЛВ-ДНЕС СЕ СВЪРЗАХ  С НЕЯ

# 122
много  исках на 1 въпрос да ми отговори,но тя ПЪРВО ПАРИТЕ после консултацията Whistling

# 123
Цитат: Момичета, мисля че говорите за Лили с тел. 0899777788. Тя живее на една пресечка на "Стамболийски" след "К. Величков".  Ходила съм преди 2-3 г. за насрояще е супер, за бъдеще 50:50 . (за мен) Успех на всички. bouquet

Така, ДА, това е Лили и това е телефона!! Утре сутринта в 10.00ч съм при нея и после ще споделя!!
От доста време не съм ходила и ще ми бъде интересно дали ще види новите неща, които ми се случиха последните 3-4 години!! И за сегашната ми ситуация!! Пък за бъдещето ще видя дали поне ще се покрие с Ани, Емилия, Милка и Цеца!!

Хубава вечер, споделете за Милка и Лили, дали има доволни!!

# 124
много  исках на 1 въпрос да ми отговори,но тя ПЪРВО ПАРИТЕ после консултацията Whistling

Може би много хора са и звъняли за това да казва веяе първо парите. Аз се консултирах с нея и ми каза че няма проблем след това да и ги пратя....

# 125
утре ще  ходя при ЦЕЦА-само да не  се  откаже мъжа да  ме води

# 126

Може би много хора са и звъняли за това да казва веяе първо парите. Аз се консултирах с нея и ми каза че няма проблем след това да и ги пратя....

Много е вероятно да е точно така.Това се случва винаги при появата на ново име.Всеки  си преценява за себе си, но определено би било по-хубаво  да няма лавинообразно втурване.Не е добре и за нас самите.

# 127

Много е вероятно да е точно така.Това се случва винаги при появата на ново име.Всеки  си преценява за себе си, но определено би било по-хубаво  да няма лавинообразно втурване.Не е добре и за нас самите.

Да, така е

# 128
Имаме ли нещо в базата данни за Фидес-публикували са неведнъж статии за нея( предполагам, рекламни). Би било полезно, ако няко й има реални впечатления да сподели.
Благодаря:)

Ryannn надявам се това да ти даде представа за тази псевдоврачка Фидес

Вероятно е пускана подобна тема, но съм провокирана от написаното от една жена в Интернет. Съпругът й бил тежко болен, ясновидката Фидес, която се е самообявила за световноизвестна (аз за сефте я чувам), й гарантирала 100-процента оздравяване. Да, но съпругът й починал, а Фидес нищо не познала, естествено. Същата тази Фидес твърди в повечето си интервюта, че...внимание...Карамански минал покрай офиса й, погледнал я и отминал, а после негов човек отишъл  и й дал пачка с долари. Само искал да я види.    Joy Не знам кой нормален човек би повярвал на подобна измишльотина. Естествено, логично е да се спекулира с паметта на известни покойници, които няма как да опровергаят глупостите на шарлатантите. Ясно е, че притиснати от безизходицата, хората с проблеми търсят всякакви варианти за спасение и прибягват до услугите на лъжепророчици, които им съдират кожата.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 18:48 от Lucky_star

# 129
Имаме ли нещо в базата данни за Фидес-публикували са неведнъж статии за нея( предполагам, рекламни). Би било полезно, ако няко й има реални впечатления да сподели.
Благодаря:)

Ryannn надявам се това да ти даде представа за тази псевдоврачка Фидес

Вероятно е пускана подобна тема, но съм провокирана от написаното от една жена в Интернет. Съпругът й бил тежко болен, ясновидката Фидес, която се е самообявила за световноизвестна (аз за сефте я чувам), й гарантирала 100-процента оздравяване. Да, но съпругът й починал, а Фидес нищо не познала, естествено. Същата тази Фидес твърди в повечето си интервюта, че...внимание...Карамански минал покрай офиса й, погледнал я и отминал, а после негов човек отишъл  и й дал пачка с долари. Само искал да я види.    Joy Не знам кой нормален човек би повярвал на подобна измишльотина. Естествено, логично е да се спекулира с паметта на известни покойници, които няма как да опровергаят глупостите на шарлатантите. Ясно е, че притиснати от безизходицата, хората с проблеми търсят всякакви варианти за спасение и прибягват до услугите на лъжепророчици, които им съдират кожата.
Thank You!!!
Защо ли не ме облива вълната на изненадата....Мдаммм.Прочетох една от рекламните статии за нея, интуитивно ме отблъсна образа от снимката, която бяха накиприли и ми стана смешно, че централно бяха дали всичките й възможни мобилни телефони, а в самата рекламна статия се подчертаваше как тя не търсела публичност и клиенти...
Луна парк пълен пак...

# 130
Здравейте мили момичета и момчета,обръщам се към всички които са решили да "връщат"така наречените си любими хора.Малко предисловие,аз бях оставена след близо 7 годишна връзка,след раздялата хукнах като всички тук по знайни и не знайни  врачки,баячки ,гледачки,ходжи и каквото се сетите,извършвах какви ли не ритуали БЕЗ РЕЗУЛТАТ към днешна дата,а това беше преди 1 год.
Резултатът който постигнах е ,разбито здраве,никакъв късмет ,разруха по всички флангове,е повярвайте ми сега съм без пари,без работа и дом,как се стигна до тук.........Ами има си обяснение според мен,решавайки да си върна господина и опитвайки се да му въздействам,аз съм рушала себе си нарушавайки всички негови и вселенски закони,другото което си мисля,е че ходейки по такива места ,хората при които ходим не знаем дали ни правят добро или лошо,измукаха ми енергията и сега оправия няма.
Съветът ми към Вас е,оставете ги да си тръгнат,не се занимавайте с глупости тръгнете по своя си път сигурно има нещо по хубаво там. Едно момиче пишеше,траурна лента....еми за какво ли е???Замислете се!!!
Господ да пази Всички Ви!

# 131
Случайно някой да знае дали този Данчо от Ягодово се занимава с разваляне на магии  ?
Защото съм чувала доста противоречиви мнения.Знам,че се занимава с ясновидство.
Но за магиите не съм сигурна.Някой има ли повече инфо и координати евентуално ?

Благодаря предварително !

# 132
Случайно някой да знае дали този Данчо от Ягодово се занимава с разваляне на магии  ?
Но за магиите не съм сигурна.Някой има ли повече инфо и координати евентуално

Тук е говорено за него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686376.330

# 133
Случайно някой да знае дали този Данчо от Ягодово се занимава с разваляне на магии  ?
Но за магиите не съм сигурна.Някой има ли повече инфо и координати евентуално

Тук е говорено за него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686376.330

Благодаря   bouquet

# 134
Знаете ли нещо за Светлина? Коментирана ли е тук? Четох в интернет за нея, но нещо не ми вдъхва доверие

Общи условия

Активация на акаунт