Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 210

Ако velmar333 чете това моля да ми пише - ВАЖНО Е

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 22:42 от Lucky_star

# 211
Пак казвам - от Себа съм доволна, но само и единствено за здраве. НЕ съм я питала нищо друго и не мога да кажа доколко познава за любов, бизнес или нещо друго

# 212
Колеги дайте някаква ясновидка дето прави разваля магии от Пловдив, спешно е.
Някоя от вас допитвала ли се е до ясновидки за събиране на разделени влюбени или подобни неща?

И мен ме интересува, че ми е спешно.

Ако се намери някой да ни помогне ще е страхотно Simple Smile

# 213
Някоя от вас допитвала ли се е до ясновидки за събиране на разделени влюбени или подобни неща?

[/quot

Мен също ме валнува,ако някои има инфо да сподели. И преди да сте ме упрекнали,че се интересувам от това-всеки живее с болката си и тарси начини независимо какви са, а аз го правя защото мъжа ми ме остави с малко бебе и не заради др. жена,а заради родителите си . Надявам се да ме разберете правилно.

# 214
# 215
От доста време се допитвам до Сирма. Повечето пъти въпроса ми е свързан със срок. Знаете, че трудно се познава точното време, но от всички възможни до които съм се допитвала - при нея най се получават нещата /изключвам Ани от Пловдив, защото астрологията е друго нещо/
Като анализ на ситуация - не мога да кажа колко са точни при Сирма нещата, но за време съм доволна.

# 216
От доста време се допитвам до Сирма. Повечето пъти въпроса ми е свързан със срок. Знаете, че трудно се познава точното време, но от всички възможни до които съм се допитвала - при нея най се получават нещата /изключвам Ани от Пловдив, защото астрологията е друго нещо/
Като анализ на ситуация - не мога да кажа колко са точни при Сирма нещата, но за време съм доволна.

Тази Сирма откъде е и с какво точно се занимава?

# 217

[/quot

Мен също ме валнува,ако някои има инфо да сподели. И преди да сте ме упрекнали,че се интересувам от това-всеки живее с болката си и тарси начини независимо какви са, а аз го правя защото мъжа ми ме остави с малко бебе и не заради др. жена,а заради родителите си . Надявам се да ме разберете правилно.

Разбирам те перфектно през какво минаваш тъй като същото изживявам и аз. Неможел да им се противопоставя повече и да спори с тях и да се опитвал да ги обеди да сме заедно Sad

# 218
Аз съм чувала за Али Шуган. Ходил ли е някой?

# 219

Къде е това?

# 220
Да аз. Ако прочетете публикациите ми ще видите и мнението ми за него. PeaceНе искам да се повтарям и да отегчавам другите със повтарящ се отговор.

# 221
Извинявайте са спама, но това което ще прочете по долу е много хубаво казано и много вярно. Поствам го, защото знам, че всеки един от нас тук във този форум има някакъв проблем и е тръгнал да търси решение. Като на едни проблемите са по големи става въпрос за здравето, защото не мисля че има нещо по-голямо от това, но и на голяма част са свързани с любовта, както е и при мен. Написаното по долу, дава пример, че Господ е с нас и по-малките беди ни се случват, за да не се случат по-големи. Може би всички трябва да отворим душите си и да приемем, това което се случва като път към нещо по-добро ........ Още веднъж се извинявам за дългия пост....

Аз: Боже, може ли да те питам нещо?
Бог: Разбира се.
Аз: Обещай, че няма да се ядосваш … … …
Бог: Обещавам.
Аз: Защо позволи днес да ми се случат толкова много неща?
Бог: Какво имаш в предвид?
Аз: Ами, събудих се късно.
Бог: Да.
Аз: Колата ми запали след цяла вечност.
Бог: Добре.
... Аз: На обяд ми объркаха сандвича и трябваше да чакам.
Бог: Хъм.
Аз: По пътя за дома батерията на телефонът ми падна, точно като ми звъннаха.
Бог: Добре.
Аз: И за връх на всичко това, когато се прибрах исках само да си накисна краката в новата ми вана за масаж. Но тя не работеше!!! Днес нищо не беше както трябва! Защо направи това?
Бог: Да видим сега, ангелът на смъртта беше до леглото ти тази сутрин и трябваше да изпратя един от ангелите си да се бие за живота ти. Оставих те да спиш през това време.
Аз (смирено): О-о-о.
Бог: Не позволих колата ти да запали, защото имаше пиян шофьор на твоя път, който щеше да те удари, ако беше излязъл на пътя.
Аз: (засрамен)
Бог: Човекът, който ти направи първия сандвич днес беше болен и Аз не исках да се разболееш и ти, защото знам, че не можеш да си позволиш да отсъстваш от работа.
Аз(смутен): Добре.
Бог: Телефонът ти се развали, защото човекът, който ти се обаждаше щеше да свидетелства фалшиво за твоите думи в този разговор, а Аз не исках дори да говориш с него, за да бъдеш защитен.
Аз (нежно): Ясно, Боже.
Бог: О, и тази вана за масаж, тя щеше да даде на късо и щеше да повреди цялата инсталация в дома ти тази вечер. Не мисля, че искаш да стоиш на тъмно.
Аз: Съжалявам, Боже.
Бог: Не съжалявай, просто се научи да ми се доверяваш … във всичко – в доброто и в лошото.
Аз: Ще ти се доверя.
Бог: И не се съмнявай, че моят план за твоят ден е винаги по-добър от твоя.

# 222
момичета, знаете ли нещо за Светлина, приема в гр. Дебелец до Търново, но мисля, че и в други градове. Днес разбрах, че на 03,02 ще е в Дебелец и понеже ми е близо се чудя дали да отида. Дайте инфо за нея, ако знаете нещо.

Светлина е сестра на Мария Мъглова. Двете са пълни шарлатанки. Метода им на работа е един и същ. Чувстваш се сякаш се намираш на поточна линия в комунистически завод: Влизаш, а тя говорейки бързо с цел да ти "вземе акъла и страха" те убеждава, че имаш много проблеми ( не знам някой да ходи при такива хора, ако няма проблем) и "Ауууу много лошо, но виждам магия. От там ти идват проблемите!". От страх да не избягаш, те държи с едната ръка, а с другата ръка  ти посочва за твоя проблем какво трябва да направиш и съответно колко трябва да платиш. На иконата пред теб ти казва да сложиш дължимата сума за посещението си, докато се усетиш къде си и какво става с теб, вече са те завлекли до една стена с ценоразпис след което те избутва грубо през вратата и ти дава заповеди да си запишеш час и дата за следващото посещение, защото " Ако не ти разваля магията смърт те чака и много зло виждам в живота ти". Докато се осъзнаеш какво става с теб и вече си на улицата, където излизайки от хипнотичното състояние, в което са те вкарали, се чудиш как може да си такъв идиот и с какъв акъл за 2 минути даде толкова пари, за да слушаш скороговорки, приказки от"1001 нощ" и убеждения, че способностите й са толкова много, че са за Нобелова награда. А всъщност ти се чувстваш като нобелов лауреат за "наивност" и въобще не се гордееш с това

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 09:44 от Lucky_star

# 223
Да аз. Ако прочетете публикациите ми ще видите и мнението ми за него. PeaceНе искам да се повтарям и да отегчавам другите със повтарящ се отговор.

Да ти кажа, нищо не успях да открия. И пак продължавам да питам има ли някой от Пловдив и региона, който да е добър в ясновидството.

# 224
Здравейте момичета, бях питала за една жена в темата но никой не се отзова.  newsm78 Отдавам го на това, че никой не я е посещавал и нямате мнение за нея. Казва се Румяна Чешмирова от село Крушето. Ходих при нея, но човека който е писал статията и е създал доста главоболия. Жената е много мила но ме помоли, след известно време да я потърся понеже има много проблеми на този етап. Като отида ще дам отзиви.
А сега за Себа от Шемшево. Разделих се преди доста години с мой приятел. Имахме 6 год. връзка. Бях на 15 и така до 21. Много мъка преживях и отидох при нея да ми каже какво ще се случи с нас ще се съберем ли, защо така се случиха нещата. Много се чака, трябва предварително записване. Вниманието, което ми обърна беше за 15 мин. не повече. Каза, че септември месец ще се съберем, че родителите му имат вина за случилото се. Явно обаче не оточни , коя година на септември хехех  newsm62 Родителите му много ме обичаха и тежко преживяха раздялата ни.
Съжелявам виждам, че всички сте много доволни от нея, но аз не съм. Имаше и още някои неща, които ще ги пропусна но нямаше никаква истина във казанато. За мен ще си загубите времето и парите. И аз бях чула, че преди е познавала но дарбата и е намаляла доста.

Общи условия

Активация на акаунт