Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 153
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, чета какво сте написали за Себа и се изумявам.Та тя е като баба Ванга.Колко и е таксата и къде всъщност се намира това село? Това чакане обаче много ме притеснява.

# 196

Lucky_star  изчисти  си  кутията.

# 197
idi, няма такса, ко1кото оставиш. Наистина е невероятна жена, когато отидох имаше много хора  и бяха направи1и списък, аз бях 11 по ред. Когато пристигна Себа взе списъка и ме извика .
Шемшево е б1изо до Ве1ико Търново.

# 198
Започвам от днес да посещавам набелязаните от мен ясновидки и магове. Ще ви оставя временно в информационно затъмнение  newsm48  След около 2 седмици ще ви пиша подробно за всеки, при който съм ходила

Обаче не мога да се стърпя да ви разкажа за един "Маг", уж добър ясновидец. Говорих с него миналия вторник по телефона. Уж по телефона не могло, да отида лично в офиса му (жалко наподобяване на офис), че съм имала негативно влияние (в което съм сигурна, че не е истина) и такива неща. Уговорих се с него. Отидох с една приятелка, която влезе заедно с мен. По телефона нямаше никакъв проблем, обаче като отидох ....  имала съм магия и трябвало да се развали, затова не ми вървяло, той бил я видял още по телефона, но искал лично да ме види. Обаче имало проблем, ритуала който трябвало да ми прави се правило само на мъж  #Crazy Изгледах го и му казах, че аз и във вторник си бях жена и не съм си променила пола за дни, защо не ми е казал тогава да не ходя при него, а държеше да отида лично (тук приятелката ми не можа да прикрие смеха си и избухна в смях, от който въпросния Маг се ядоса).  Защо не ми е казал още по телефона, че не става  newsm78 Отговор не последва. Ще ви споделя и кой е този тъй наречен маг, когато напиша за всички. Имайте търпение  newsm03
А за посещението си при Себа го споделих сега ,защото много от вас ме помолиха на лични да кажа от кой съм доволна и искам да гласувам за него. Иииии специално за ПИТ, която също нямаше търпение smile3534
Лек ден и успешна седмица на всички!

# 199

Lucky_star  изчисти  си  кутията.

ГОТОВО

# 200
момичета, знаете ли нещо за Светлина, приема в гр. Дебелец до Търново, но мисля, че и в други градове. Днес разбрах, че на 03,02 ще е в Дебелец и понеже ми е близо се чудя дали да отида. Дайте инфо за нея, ако знаете нещо.

# 201
Здравейте Simple Smile
Има ли някой някакви координати на Яким от Русе .Адрес, евентуално приемно време ... Ходила съм преди много години , но адресът е сменен , а ми се иска пак да отида ...
Мерси предварително   bouquet

# 202
Колеги трябва ми ясновидка, гледачка, която да прави разваля магии от Пловдив, спешно ми е и която да става!

# 203
Моля  тези  които  са  ходили  при  Себа  от Шемшево   да  споделят  как става  записването  чака ли се много -Има ли  познаваемост  , помага ли  как  помага .

За нея искам да гласувам допълнително в анкетата тук. Ако можех да гласувам за нея с оценка от 2-6, щях да дам 7 . При нея не се записва предварително. Отиваш и на място се прави списък, по който можеш и да не минеш обаче. Има много хора и се чака доста. Аз ходих с малката. Изуми ме обаче, когато тя излезе и ме погледна и каза "Защо държите детето в колата? Доведете го и влизайте", а не бях по ред в списъка. Беше ми много неудобно пред другите хора, защото слушах как някои дори са нощували там, за да влязат от първите . За здраве е много добра. Аз съм много доволна от нея.  За личен план не съм я питала.

ето нещо руско и от мен (гледане на кафе) http://teh-nomad.livejournal.com/151813.html

А за здраве, само казва от какво си болен ли или помага по някакъв начин? Тя лечителка ли е или ясновидка? И последно това село  до В.Търново ли е?

# 204
  • София
Тези, които сте ходили при Себа и сте доволни, защо търсите други?  Rolling Eyes

# 205
Колеги дайте някаква ясновидка дето прави разваля магии от Пловдив, спешно е.

# 206
 Ходихме с една колежка от ВТУ преди 5-6г.  Като излязохме, записахме нещата, които ни каза в един тефтер, на който си пишех графици за лекции и т.н. Преди няколко дни давах на една комшийка лекции и други записки и намерих тефтера. като се зачетох си спомних за посещението ми при Себа.

Моята приятелка имаше проблеми със съпруга си. Отидохме там към 4-5ч. сутринта. Имаше много хора, записваш се в списък. След голяяяяяяяяяямо чакане влезе моята приятелка да пита за мъжа си. Себа и казала, че всичко ще ес оправи, любов, цветя и рози. Приятелката ми беше много доволна.
Към днешна дата - разведена, сама, мъжа и ипотекирал апартамента, която тя изплаща в момента..........
Аз като влязох ми каза, че тогавашният ми приятел ще претърпи катастрофа и да се пази. Ще се оженим и 2 деца, но много проблеми заради хазарта му ще имаме и ще сме зле с парите......и т.н.
 Към днешна дата - не сме женени, не сме заедно. Той е жив, здрав и преуспял. Живее в Париж, където има фирма. Аз още не съм омъжена, и деца нямам.

# 207
Здравейте момичета, не съм писала досега но темата за ясновидките ме вълнува доста. не мисля че вярвам на астролози тъй като дават прекалено обобщена информация докато според мен ясновидка би трябвало да вижда без да ви пита дата на раждане и т.н. Не съм ходила при жените които споменавате но ми се случи нещо странно.
Случайно питах една жена за съвет тъй като имам личен проблем с приятеля ми което ме измъчва и тя ми каза че само аз мога да си променя бъдещето и че с него вижда бъдещето ми нещастно но ако го забравя ще срещна някой с който ще съм щастлива. Досега не ми се беше случвало подобно нещо тъй като повечето ясновидки казват само едно нещо. Мисля че има логика че донякъде изборите ни предопределят и съдбата ни

# 208
Някоя от вас допитвала ли се е до ясновидки за събиране на разделени влюбени или подобни неща?

# 209
Някоя от вас допитвала ли се е до ясновидки за събиране на разделени влюбени или подобни неща?

И мен ме интересува, че ми е спешно.

Общи условия

Активация на акаунт