Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 145
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Гледам, че се интересувате от ходжи. Някой знае ли нещо за този екземпляр?

гр.Асеновград,
кв.Долни Воден
ул."Драва"№28
тел:0889561614
Почивен ден-петък
Работно време:8.00 - 17.00
ЕЙВАЗ ТАИР ЧАКЪР-ходжата

Далече, ама много далече от този екземпляр! Дядо му беше много добър ходжа и човек, но той е на светлинни години далеч от него.

# 181
Ей, ама много съм добра в намирането на пишман ясновидци  newsm62  smile3529  smile3530
Вече може да се направи списък с ясновидците, от които НЕ сме доволни. Доста дългичък ще стане  smile3508
 Благодаря на всички, които ми писаха и на лични с мнения за тези, които бях постнала преди.

Да ви кажа за тях:
 1. ЕЙВАЗ ТАИР ЧАКЪР - всички казват, че неговият дядо наистина помагал много и е бил добър в занаята си. Но Ейваз нямал неговите способности;
2.Станка Ангелова - няма доволни от нея;
3. Галя БОНЕВА (Варна) - някои ми писаха , че са доволни от нея, но има и недоволни;
4. Венета (гр.Стражица) - няма доволни от нея;
5. Ани Кръстева ( Стара Загора) - далече от нея;
6. Фатме, село Тънково,Бургаско  - противоречиви мнения получих за нея, има доволни има и недоволни;
Все още никой не е писал за Неда (София), гледа на кафе, някъде около зала Универсиада

Да питам и за друга - казаха ми за някаква жена в Надежда 5 (София). Намирала се в блока зад супермаркета на спирката на автобус 85. Но не казаха нито име, нито точен адрес. Ако някой е чувал за такава жена, моля да сподели

Някой да е чувал за Даниела - 0877551708,  danielavas@abv.bg.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 09:37 от Lucky_star

# 182
Извинявам се,ама нещо не разбрах за Галя Бонева.Тя каква е.Ясновидка и биоенерготерапевт или само едно от двете.И от какво са доволни-лечение или ясновидство.

# 183
Извинявам се,ама нещо не разбрах за Галя Бонева.Тя каква е.Ясновидка и биоенерготерапевт или само едно от двете.И от какво са доволни-лечение или ясновидство.

Доколкото разбрах е и ясновидка и лечителка, но доволните от нея са предимно от лечителските й способности

# 184

http://malinabg.awardspace.com/  "С тези данни отговаря на въпросите,които й се задават,без тя да пита" - и как така хем не пита, хем отговаря на въпросите, които и се задават  newsm78 ГОЛЯМА РЕКЛАМА НЯМА ЩО  hahaha

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=299042

ИНФО ЗА ТАЗИ ЖЕНА МОЛЯ http://www.chudesa.net/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B … 0%BE%D0%BC%D0%BE/

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 12:49 от Lucky_star

# 185
Неда от София, няма никакви способности! "Гледа" на кафе и карти, а за да си осигури че поне още веднъж ще и отидеш, ти прави отключване на късмета с катинарче. Взима по 30лв на посещение, като общо са две посещения, за да види "ефекта" от катинарчето! Живее точно зад офиса на Мост компютърс в кв.Гео Милев. Никакви способности няма, налучква и говори общи неща, като през цялото време следи за реакции. Това което ми каза за бъдещето, не се случи въобще!

# 186
Ей, ама много съм добра в намирането на пишман ясновидци  newsm62  smile3529  smile3530
Вече може да се направи списък с ясновидците, от които НЕ сме доволни. Доста дългичък ще стане  smile3508

Peace
И аз точно за това си мислих. Така ще отсеем от плявата няколкото, които ги бива, ако останаха въобще.

# 187
Ето още едно руско сайтче за безплатни въпроси към гадатели :
http://www.magecam.ru/

# 188
ДО AKUMA ЗА ПОМОЩ Знаеш ли нещо за тази особа?

http://www.chudesa.net/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0% … 0%B4%D0%BA%D0%B0/

# 189
Моля  тези  които  са  ходили  при  Себа  от Шемшево   да  споделят  как става  записването  чака ли се много -Има ли  познаваемост  , помага ли  как  помага .

# 190
Моля  тези  които  са  ходили  при  Себа  от Шемшево   да  споделят  как става  записването  чака ли се много -Има ли  познаваемост  , помага ли  как  помага .

За нея искам да гласувам допълнително в анкетата тук. Ако можех да гласувам за нея с оценка от 2-6, щях да дам 7 . При нея не се записва предварително. Отиваш и на място се прави списък, по който можеш и да не минеш обаче. Има много хора и се чака доста. Аз ходих с малката. Изуми ме обаче, когато тя излезе и ме погледна и каза "Защо държите детето в колата? Доведете го и влизайте", а не бях по ред в списъка. Беше ми много неудобно пред другите хора, защото слушах как някои дори са нощували там, за да влязат от първите . За здраве е много добра. Аз съм много доволна от нея.  За личен план не съм я питала.

ето нещо руско и от мен (гледане на кафе) http://teh-nomad.livejournal.com/151813.html

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 11:49 от Lucky_star

# 191
Lucky_star, чувала съм, разбира се- противоречиви мнения. Една приятелка с колежките си вкупом са ходили при нея в Димитровград- на някои познала, на други- не. От други хора не съм чувала. Аз лично не съм я посещавала.
Направо ми става неудобно, някой като ме пита за майсторка от нашия регион, все не съм ги посещавала. newsm78 Всъщност не ходя много при такива хора, като имам нужда- питам 2 дами от Хасково. Май не съм критерий за тази професионална група от региона... Embarassed

# 192
Lucky_star, чувала съм, разбира се- противоречиви мнения. Една приятелка с колежките си вкупом са ходили при нея в Димитровград- на някои познала, на други- не. От други хора не съм чувала. Аз лично не съм я посещавала.
Направо ми става неудобно, някой като ме пита за майсторка от нашия регион, все не съм ги посещавала. newsm78 Всъщност не ходя много при такива хора, като имам нужда- питам 2 дами от Хасково. Май не съм критерий за тази професионална група от региона... Embarassed

Акума, не се притеснявай. Това, че не си чувала за някого също е информация. Добрите ясновидци нямат нужда от реклама. Ако не си чула нещо за когото и да е , значи не си заслужава. Всяка информация е много полезна, независимо дали знаеш нещо или не. Все пак всички тук сме пръснати из цяла България и нямаме физическа, а и някои финансова  възможност да обикаляме. Дано да сме полезни на съфорумките тук с информацията  Hug

# 193
Luky_star, б1агодаря ти, че споде1и за Себа!
Не ми беше удобно да питам да1и си е посети1а. Беше ми каза1а, че като се върнеш от Франция ще я посетиш. Някои съфорумки писаха, че Себа си би1а загуби1а дабрата с1ед прекаран инс1ут.
Аз останах много дово1на от нея, мис1я , че ти бях споде1и1а, че тя спаси майка ми, а докторите и даваха 6 месеца живот. По същия начин и мен ме извика първа, а на мен ми беше много неудобно да прередя хората.  Г1еда ми без аз да съм иска1а, опитах се да обясна, че искам да види за майка ми, но тя ме прекъсна и продъ1жи. Каза ми много 1ични неща за семейството и живота ми и предсказа неща които трябва да се с1учат тази година. Описа ми какво работя. Много съм дово1на от нея и даже си мис1ех скоро пак да е посетя заради майка ми и да и б1агодаря.

# 194
Здравейте, някой да знае някакви координати на мр. морисън , като изключим скайп, защото немога да го открия там....

Общи условия

Активация на акаунт