Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 167
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
За  Васил  Васко  и аз не съм  чувала ,за Румен от Вълчи дол -да  ходила съм при него.Знам и за ходжа от Девня  но не съм ходила. Галя  незнам  дали е  Бонева  -живее в кв Аспарухово  , гледа на кафе.

# 166
За  Васил  Васко  и аз не съм  чувала ,за Румен от Вълчи дол -да  ходила съм при него.Знам и за ходжа от Девня  но не съм ходила.
Благодаря, lardero и buratino29! Може да бъркам името. Млад бил човекът, някъде от региона. Там е работата, че и аз не знам. Ако науча нещо повече, ще пиша   typeuu А този Румен разваля ли магии и подобни неща?

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 15:35 от radostina12

# 167
ЗА Румен от Вълчи дол   доколкото знам  не  разваля  магии ,само  гледа  и има  познаваемост -говори с имена.Дава  насоки  какво да  правиш  за да  се  оправят нещата  -някой става  други не съвсем.

# 168
Очертава се да изгрее нова звезда  Mr. Green

# 169
Честно казано не съм чувала нищо за Галя Бонева.Освен интервю във вестника нищо друго не намерих.Пиши от къде имаш инфо за нея.  bouquet

Тази жена е лечителка, не ясновидка. Информацията ми да дадоха на лични, но са я посещавали преди доста време. Затова реших да питам за нея тук

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 18:16 от Lucky_star

# 170
В  нета  има много  оскъдно  инфо за Галя  Бонева , ако  някой има лични  впечатления  моля  да  сподели.„
 Да  попитам  има ли  някой  от  Хасково  или  околията  ,издирвам  координати  на  Татлъ ходжа.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 18:19 от buratino 29

# 171
В  нета  има много  оскъдно  инфо за Галя  Бонева , ако  някой има лични  впечатления  моля  да  сподели.„
 Да  попитам  има ли  някой  от  Хасково  или  околията  ,издирвам  координати  на  Татлъ ходжа.
Аз съм от Хасково. Чувала съм за този ходжа, мисля, че е възрастен. Търси го в квартал  "Република". Там би трябвало да го познават и да те насочат.

# 172
  • София - Варна - Бургас
VAJNO
Цитат
..........................................................................................

Mr. Green без думи

VAJNO, ако обичате, освободете място в Пощенската си кутия, за да ви пратя отговор.

Извинете за спама.
  Peace

# 173
Благодаря akuma  ако има  телефон или  някакви  други  координати  ако  знаеш  пиши  ми  на  лични.Чувала  съм че в  Хасково има  много  ходжи  и  всеки  би се  представил  за  него--искам да съм сигурна  ако  ще  тръгвам  защото  ми е  много далеч

# 174
Гледам, че се интересувате от ходжи. Някой знае ли нещо за този екземпляр?

гр.Асеновград,
кв.Долни Воден
ул."Драва"№28
тел:0889561614
Почивен ден-петък
Работно време:8.00 - 17.00
ЕЙВАЗ ТАИР ЧАКЪР-ходжата

Ето и още врачки за отзиви:

Фатме, село Тънково,Бургаско

Неда, гледа на кафе, някъде около зала Универсиада

Ани Кръстева - 0888 / 86 18 33 или 042 / 600 573 , Стара Загора (даже имала и офис, в който приема)

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 21:31 от Lucky_star

# 175

гр.Асеновград,
кв.Долни Воден
ул."Драва"№28
Почивен ден-петък
ЕЙВАЗ ТАИР ЧАКЪР-ходжата

Ани Кръстева - 0888 / 86 18 33 или 042 / 600 573 , Стара Загора (даже имала и офис, в който приема)

По повод за Ейваз Чакър, писала съм и преди за него. Аз съм ходила  преди 2 години.Не мога да кажа че ми помогна, но не ми и навреди.Аз лично не мога да  го препоръчам.Взима колкото му оставиш.Имаше хора който  бяха там и споделиха че са доволни от него.То и аз самата не мога да кажа кой ми помогна точно, защото бяха много.Но важното е че накрая успях и развалих магията която беше направена.

# 176
Искам да попитам. Защо мистър Морисън не е включен в анкетата. Тези който са във форума от дълго време знаят за кой питам.Аз лично съм много доволна от него.

# 177
По повод за Ейваз Чакър, писала съм и преди за него. Аз съм ходила  преди 2 години.Не мога да кажа че ми помогна, но не ми и навреди.Аз лично не мога да  го препоръчам.Взима колкото му оставиш.Имаше хора който  бяха там и споделиха че са доволни от него.То и аз самата не мога да кажа кой ми помогна точно, защото бяха много.Но важното е че накрая успях и развалих магията която беше направена.

Благодаря ти! Всъщност за него ми писаха и на лични. Казват, че дядо му е бил много добър в тази област и помагал много, но Ейваз нямал неговите способности. Това ми го казваха много съфорумки. Така, че нека всеки си прецени сам за себе си.

Ето и още една жена, която ми попадна в нета. Моля, ако някой е ходил при нея нека сподели с нас какви са впечатленията  за нея  Hug

Станка Ангелова
088 5408779
088 9887367
гр. Златица, ул. "Александър Стамболийски" №11
гр. София, бул. "Христо Ботев" №123

Искам да попитам. Защо мистър Морисън не е включен в анкетата. Тези който са във форума от дълго време знаят за кой питам.Аз лично съм много доволна от него.

За следващата тема ще се добави и той, само трябва да се подсети вафличка, когато дойде времето за нова тема

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 23:22 от Lucky_star

# 178
От този форум в предишни постове разбрах за Даниела Тодорова - номеролог, има сайт и посочен телефон за връзка,имейл и скайп име. Писах и, но вече цяла седмица нямам отговор. Дава ли консултации, прави ли прогнози?Някой свързвал ли се е с нея и знае ли нещо?

# 179

гр.Асеновград,
кв.Долни Воден
ул."Драва"№28
Почивен ден-петък
ЕЙВАЗ ТАИР ЧАКЪР-ходжата

Намерете си бърз кон,яхнете го и препускайте  надалеч от майстор Ани от Стара Загора!

Общи условия

Активация на акаунт