Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 129
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм чувала за Али Шуган. Ходил ли е някой?
Да аз. Ако прочетете публикациите ми ще видите и мнението ми за него. PeaceНе искам да се повтарям и да отегчавам другите със повтарящ се отговор.

Да ти кажа, нищо не успях да открия. И пак продължавам да питам има ли някой от Пловдив и региона, който да е добър в ясновидството.

Аз реших да пробвам Али Шуган. Четох добри отзиви че  събира двойки. Аз лично смятам че всички сме различни и може би нещо което работи за едни не става за други и обратното. В момента съм тоста обнадеждена и се опитвам да премахна негативните мисли.
Както и да е след около 10 дни ще ви пиша какви са резултатите.

# 226
Нещо интересно  http://www.area.bg/arkana.php

При мен нещата са точно така, но ми се иска да ми кажете при вас дали е истина или е само съвпадение

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 12:28 от Lucky_star

# 227
Момичета, само да споделя колко съм разочарована от Селена и какъв еmail ми изпрати:

Цитат
Вие сте в опасност, затова ще е по-добре да Ви отговоря, но...не работя безплатно, за съжаление. затова ще Ви помоля да прочетете по-долу стандартното ми съобщение:

ИЗПРАЩАМ ВИ СТАНДАРТНИЯ СИ ОТГОВОР, преценете сам/сама дали е във Вашите възможности да се консултирате с мен...

ПИШЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КИРИЛИЦА!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР!!!

(ако не разполагате с кирилица конвертирайте текста си в ABV поща!!!)

Здравейте!

Благодаря, че се обърнахте за помощ към мен!

За да получите отговор свързан с Вашите въпроси към мен следвайте по-долу инструкциите:

С желание ще отговоря чрез писмо или e-mail на Четири Ваши въпроса, свързани само с двама човека, ако изпратите таксата за услугата от 80 лева с телеграфен запис на адрес:

Задължително е въпросите Ви да са точни, ясни, и абсолютно конкретни! На обобщени въпроси като: "Как ще се развие животът ми?" не отговарям!!!

Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 160 лв. и т.н.

При всички случаи ще са ми нужни трите Ви рождени имена и точна рождена дата (дата, месец, година), както и за човека, за когото питате.

Когато питате за омъжена жена, която носи фамилията на съпруга си, задължително искам фамилията й по баща, т.е. моминското й име.

За българи, живеещи или работещи в чужбина, както съответно и чужденци, таксата за услугата е 100 евро, която се изпраща чрез банков превод

Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 200 евро и т.н.

# 228
Нещо интересно  http://www.area.bg/arkana.php

При мен нещата са точно така, но ми се иска да ми кажете при вас дали е истина или е само съвпадение

Ами незнам при мен в момента е доста деликатна ситуация тъй като наскоро той реши да се разделим заради родителите му
Пише " Неочаквано щастие, стабилност, хармония. Разрешени проблеми и постигане на желанията
 В случай, че до момента животът е вървял щастливо и хармонично могат да се очакват негативни обрати и временни затваряния на щастливия цикъл до следващото завъртане на "колелото""

Дано наистина да е вярно и нещата да се наредят колкото и невероятно да звучи   Laughing   Praynig
Чувствам се като удавник за сламка  newsm78

# 229

Здравейте!

За да получите отговор свързан с Вашите въпроси към мен следвайте по-долу инструкциите:
Задължително е въпросите Ви да са точни, ясни, и абсолютно конкретни!

Напишете и точния отговор, който желаете да чуете, като за това се заплаща допълнително. Ако се колебаете за отговора, то си заплатете за дуалистичния характер.   newsm62

# 230

Здравейте!

Задължително е въпросите Ви да са точни, ясни, и абсолютно конкретни!

Напишете и точния отговор, който желаете да чуете, като за това се заплаща допълнително. Ако се колебаете за отговора, то си заплатете за дуалистичния характер.   newsm62

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И ако живеете в чужбина таксата ви е двойно !!!  Joy колко удобно. Lucky_start ако се колебаем за отговора май ще трябва май да й платим петорно за възможните варианти за отговор и след това към психодиспансера заради развита шизофрения  #Crazy

# 231

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И ако живеете в чужбина таксата ви е двойно !!!  Joy колко удобно. Lucky_start ако се колебаем за отговора май ще трябва май да й платим петорно за възможните варианти за отговор и след това към психодиспансера заради развита шизофрения  #Crazy

Аааааа не! Това вече е в друга област на способностите й. Ще трябва да й плащат за лечителските й умения. А там като се започне от шизофрения  ще ти намери още безброй болести. А ако си от чужбина .... не ми се мисли. Връзвай си кесийката и "ДИМ ДА ТЕ НЯМА"

# 232
момичета, знаете ли нещо за Светлина, приема в гр. Дебелец до Търново, но мисля, че и в други градове. Днес разбрах, че на 03,02 ще е в Дебелец и понеже ми е близо се чудя дали да отида. Дайте инфо за нея, ако знаете нещо.

Светлина-е сестра на Мария Мъглова. Двете са пълни шарлатанки. Метода им на работа е един и същ. Чувстваш се сякаш се намираш на поточна линия в комунистически завод: Влизаш, а тя говорейки бързо с цел да ти "вземе акъла и страха" те убеждава, че имаш много проблеми ( не знам някой да ходи при такива хора, ако няма проблем) и "Ауууу много лошо, но виждам магия. От там ти идват проблемите!". От страх да не избягаш, те държи с едната ръка, а с другата ръка  ти посочва за твоя проблем какво трябва да направиш и съответно колко трябва да платиш. На иконата пред теб ти казва да сложиш дължимата сума за посещението си, докато се усетиш къде си и какво става с теб, вече са те завлекли до една стена с ценоразпис след което те избутва грубо през вратата и ти дава заповеди да си запишеш час и дата за следващото посещение, защото " Ако не ти разваля магията смърт те чака и много зло виждам в живота ти". Докато се осъзнаеш какво става с теб и вече си на улицата, където излизайки от хипнотичното състояние, в което са те вкарали, се чудиш как може да си такъв идиот и с какъв акъл за 2 минути даде толкова пари, за да слушаш скороговорки, приказки от"1001 нощ" и убеждения, че способностите й са толкова много, че са за Нобелова награда. А всъщност ти се чувстваш като нобелов лауреат за "наивност" и въобще не се гордееш с това

Светлина -какъв смехотворно-ироничен творчески псевдоним-е тъмен ромски субект,който чудодейства (изцяло в своя финансова полза) по анцуг и гореописаното разказва  съвсем точно  ситуацията в "офисите" й, както тя увеселително ги нарича.
Мисля,че дълбоката мъгла Мъглова беше в роднинска връзка с друга обирджийка,но при която и от тях да идете да дарявате средства и емоционалната си енергия, разсипията и измата са напълно гарантирани.Единствено в тези области там няма  лъжа и измама-зарекли са се да ви оберат здраво и си държат на замисленото!

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 13:11 от ryannn

# 233
Благодаря, момичета за бързите отговори  bouquet

Явно и тази Светлина е "тъмнина".
Офффффффф  няма ли някой, който наистина да познава и да си срува да се отиде?

# 234
  • София
Момичета, само да споделя колко съм разочарована от Селена и какъв еmail ми изпрати:

Цитат
Вие сте в опасност, затова ще е по-добре да Ви отговоря, но...не работя безплатно, за съжаление. затова ще Ви помоля да прочетете по-долу стандартното ми съобщение:

ИЗПРАЩАМ ВИ СТАНДАРТНИЯ СИ ОТГОВОР, преценете сам/сама дали е във Вашите възможности да се консултирате с мен...

ПИШЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КИРИЛИЦА!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР!!!

Здравейте!

С желание ще отговоря чрез писмо или e-mail на Четири Ваши въпроса, свързани само с двама човека, ако изпратите таксата за услугата от 80 лева с телеграфен запис на адрес:

Задължително е въпросите Ви да са точни, ясни, и абсолютно конкретни! На обобщени въпроси като: "Как ще се развие животът ми?" не отговарям!!!

Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 160 лв. и т.н.

При всички случаи ще са ми нужни трите Ви рождени имена и точна рождена дата (дата, месец, година), както и за човека, за когото питате.

Когато питате за омъжена жена, която носи фамилията на съпруга си, задължително искам фамилията й по баща, т.е. моминското й име.

За българи, живеещи или работещи в чужбина, както съответно и чужденци, таксата за услугата е 100 евро, която се изпраща чрез банков превод

Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 200 евро и т.н.

Какъв е сайта?

# 235
Благодаря, момичета за бързите отговори  bouquet

Явно и тази Светлина е "тъмнина".
Офффффффф  няма ли някой, който наистина да познава и да си срува да се отиде?

Има, но още не сме го намерили  Mr. Green
Е, аз го намерих, но ми е далече Франция да отскачам за едно "гледане"

# 236
Аааааа не! Това вече е в друга област на способностите й. Ще трябва да й плащат за лечителските й умения. А там като се започне от шизофрения  ще ти намери още безброй болести. А ако си от чужбина .... не ми се мисли. Връзвай си кесийката и "ДИМ ДА ТЕ НЯМА"

yes

# 237

Цитат

Здравейте!

Какъв е сайта?

Май имат няколко: http://www.selenabg.com/,както и www.zdravoslovno.biz и http://www.talismani.hit.bg./

# 238
Трява да има някой или някоя където ги бива и дано скоро ги открием. Засега най ме заинтригува жена на която попаднах случайно тъй като ми даде доста неочакван отговор

# 239
Светлина -какъв смехотворно-ироничен творчески псевдоним-е тъмен ромски субект,който чудодейства (изцяло в своя финансова полза) по анцуг и гореописаното разказва  съвсем точно  ситуацията в "офисите" й, както тя увеселително ги нарича.
Мисля,че дълбоката мъгла Мъглова беше в роднинска връзка с друга обирджийка,но при която и от тях да идете да дарявате средства и емоционалната си енергия, разсипията и измата са напълно гарантирани.Единствено в тези области там няма  лъжа и измама-зарекли са се да ви оберат здраво и си държат на замисленото!

Сега разбирам, че анцунга е работното й облекло. Аз явно съм била почетен гост, защото ме прие в панталон тип "шалвар", който може би е официалното й облекло, но всички от Илиянския базар биха й завидяли. Сега вече се почувствах поласкана   bowuu
За Мъглова може би греша, не съм сигурна за роднинската й връзка, но така бях чула.

Общи условия

Активация на акаунт