Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 376
  • 722
  •   3
Отговори
# 495
Вече изказах мнение за Ани на лични, но ще го направя и тук.
Не се подвеждайте, ходила съм преди много години, нулева познаваемост.
Все пак нищо не пречи да пробвате ако имате излишни пари. Така или иначе всеки човек има различни възможности пред себе си и ясновидеца казва някои от тях преплетени една с друга, а ние очакваме да се случи точно онова, което сме чули без да осъзнаваме, че вече сме направили избора си и няма как да ни се случат всички онези  неща, които са ни предрекли.
Аз обаче предпочитам да заложа на човек, който вижда избора, който ще направя, а не пропуснатите възможности Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 22:02 от nikitita

# 496
nikitita, моля
препоръчай ни такъв човек, който вижда избора, който ти ще направиш.
Била ли си при такъв ясновидец?
 baby_neutral

# 497
Имате ли впечатления от Евелина Лютова?

# 498
Днес говорих с Ани Кръстева.Вземала по петдесет лева и можело да гледа и по телефон.Струва ли си цената обаче?

# 499
Днес говорих с Ани Кръстева.Вземала по петдесет лева и можело да гледа и по телефон.Струва ли си цената обаче?

Ако е тази от Ст.Загора ( макар че на визитната картичка на въпросната  бяха изписани  100 вида дейности, в които твърди за себе си, че е компетентна ,както и 4 имена-с тире,последното  беше Джонджорова-Лодкарджиева и тя наистина добре извозва,който си плати) в сграда на бизнес център е,та, ако е тя-по-добре дари тези пари на човечец  в нужда,ако държиш да ги изразходиш.
Лелята е за сборника"1001 глупости",но преди ти загубваше времето срещу 40 лв,явно е преценила,че е време за още.
Нека  пожелаем  на нея и на цялата оператор-колегия стабилен икономически възход!

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 03:35 от ryannn

# 500
Благодаря ти,ryann.Същата е,прати ми и сметката си.

Между другото,момичета,относно предсказанията на Пепа,май никак не е точна.Защото с моя човек се срещнахме и говорихме и поизяснихме много неща.И още срещи ще има.Никога не сме били толкова близки.Поне аз така ги усещам нещата.Дано не се лъжа.

# 501
 wavey newsm06  Lina1, много се радвам- и за това, че добре се развиват нещата при тебе, а и- че тази злобарка не е познала!!! dance dazzler1  Това препотвърждава колко е важно да запазим самообладание в трудни моменти, да се опитаме да мислим позитивно и да се опазваме от влиянието на съмнителни познавачи. Hug
И още нещо- потвърждава и тази странна, но явно имаща основание мисъл- че някои "операторки", както сполучливо ги нарича наша съфорумка, се опитват да се утвърдят, като казват мрачни и негативни прогнози. Или- че нещо друго правят чрез тези мрачни прогнози, и аз не знам какво, не искам и да го мисля #Puppy dog
Може би не е лошо да се опитаме да направим списък с такива- отправящи негативни послания. Тази Пепа например ще е първата. И аз бих добавила едно лице, но още малко време ми трябва да се уверя, че не е познала в негативната си прогноза bash  
Хубав ден ви желая, ето, и слънцето се показва вече по смело- нека слънце огрее мечтите на всички!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 502
Оооо,аз бих добавила и Марияна Николаева.Тя директно си ми каза:няма да стане,не се и надявай.И толкова много хора тогава ми казаваха няма да стане,че аз машинално отговарях:знам.

Ако трябва да бъда искрена,Ники Узунов ми каза,че до края на май ще си изясним отношенията.Стана неочаквано.Нищо не предвещаваше,че ще се срещнем по негова инициатива.Е,не си говорихме за любов,но оправихме много недоразумения,забъркани от трети човек.А това за мен е много.

# 503
Днес понеже е последния ден от май месец мога да кажа, че Ники Узунов и Пиналски НЕ ми познаха. Или поне не познаха месеца. Двамата ми казаха едно и също нещо за през май, но то не се сбъдна. Може и да се сбъдне, но няма да е в срока, определен от тях. За сега няма никакви изгледи да се сбъдне прогнозата им.

# 504
и при мен е така, но срока го смени. Макар, че отново се свързах и с Емилия и тя отново ми потвърди нещата казани й от преди няколко месеца. Така че аз спирам да чакам сроковете определени от който и да е.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 09:43 от dob1

# 505
Здравейте момичета,
имате ли някаква информация за 2-те дами. Някои консултирал ли се с тях?
http://astrosence.com/bg/id105198/neli-koleva

http://www.nomerologia.com/%d0%bd%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%be% … 0%ba%d0%be%d0%bf/

Ако имате сбълъсаци с тях, моля споделете? Simple Smile

# 506
Здравейте,някой скоро да е ходил при бабата на Азис или другата жена,която гледа в тази къща?Някакви впечатления???

# 507
Здравейте,някой скоро да е ходил при бабата на Азис или другата жена,която гледа в тази къща?Някакви впечатления???
Здравейте на всички. От доста време не съм писала но ви чета всеки ден.Някой от вас може да се сетят за мен.За бабата на Азис не мога да кажа нищо, но за жената която се казва леля Иванка мога да кажа  и да дам съвет защото съм ходила лично при нея.Леля Иванка живее във долната улица от бабата на Азис и гледа на кафе.Когато ми гледа много точно ми каза нещата и ситуацията която ще стане и тя стана.Но моят съвет към всички е , ако сте далече от Костинброд не си заслужава пътя.Гледането трае 5-10 минути на кафе.През цялото време те държи за ръката и ти говори.По тел. не става и за друг човек не може, носех чаша от кафе на щерката но не стана гледането за нея.Взима колкото оставиш.Желая успех на всички.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 05:44 от veronika70

# 508
Писах на Ники Узунов. Засипах го с въпроси. Дано отговори поне на някои от тях.
Чакам. Притеснено ми е за това, което ще ми каже. Моля да ми стискате палци Praynig

# 509
Здравейте на всички. От доста време не съм писала но ви чета всеки ден.Някой от вас може да се сетят за мен.За бабата на Азис не мога да кажа нищо, но за жената която се казва леля Иванка мога да кажа  и да дам съвет защото съм ходила лично при нея.Леля Иванка живее във долната улица от бабата на Азис и гледа на кафе.Когато ми гледа много точно ми каза нещата и ситуацията която ще стане и тя стана.Но моят съвет към всички е , ако сте далече от Костинброд не си заслужава пътя.Гледането трае 5-10 минути на кафе.През цялото време те държи за ръката и ти говори.По тел. не става и за друг човек не може, носех чаша от кафе на щерката но не стана гледането за нея.Взима колкото оставиш.Желая успех на всички.

Леля Иванка е врачката,която посещавам от една година насам.Много е позитивна и е една от малкото,които казват ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт