Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 409
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Писах на Ники Узунов. Засипах го с въпроси. Дано отговори поне на някои от тях.
Чакам. Притеснено ми е за това, което ще ми каже. Моля да ми стискате палци Praynig

Недей да очакваш кой знае от отговорите.Ще ти отговори доста кратко. И аз преди няколко дни му зададох доста въпроси, но ми отговори с едно изречение.

# 511
Здравейте,някой скоро да е ходил при бабата на Азис или другата жена,която гледа в тази къща?Някакви впечатления???
Здравейте на всички. От доста време не съм писала но ви чета всеки ден.Някой от вас може да се сетят за мен.За бабата на Азис не мога да кажа нищо, но за жената която се казва леля Иванка мога да кажа  и да дам съвет защото съм ходила лично при нея.Леля Иванка живее във долната улица от бабата на Азис и гледа на кафе.Когато ми гледа много точно ми каза нещата и ситуацията която ще стане и тя стана.Но моят съвет към всички е , ако сте далече от Костинброд не си заслужава пътя.Гледането трае 5-10 минути на кафе.През цялото време те държи за ръката и ти говори.По тел. не става и за друг човек не може, носех чаша от кафе на щерката но не стана гледането за нея.Взима колкото оставиш.Желая успех на всички.

Леля Иванка е врачката,която посещавам от една година насам.Много е позитивна и е една от малкото,които казват ще стане.
Ancholina, защо чак сега споделяш зе нея, като си доволна и от една година я посещаваш! Ние се чудим вече къде да отидем при човек, който наистина си заслужава вниманието!? Shocked

# 512
Здравейте,някой скоро да е ходил при бабата на Азис или другата жена,която гледа в тази къща?Някакви впечатления???
Здравейте на всички. От доста време не съм писала но ви чета всеки ден.Някой от вас може да се сетят за мен.За бабата на Азис не мога да кажа нищо, но за жената която се казва леля Иванка мога да кажа  и да дам съвет защото съм ходила лично при нея.Леля Иванка живее във долната улица от бабата на Азис и гледа на кафе.Когато ми гледа много точно ми каза нещата и ситуацията която ще стане и тя стана.Но моят съвет към всички е , ако сте далече от Костинброд не си заслужава пътя.Гледането трае 5-10 минути на кафе.През цялото време те държи за ръката и ти говори.По тел. не става и за друг човек не може, носех чаша от кафе на щерката но не стана гледането за нея.Взима колкото оставиш.Желая успех на всички.

Леля Иванка е врачката,която посещавам от една година насам.Много е позитивна и е една от малкото,които казват ще стане.
Ancholina, защо чак сега споделяш зе нея, като си доволна и от една година я посещаваш! Ние се чудим вече къде да отидем при човек, който наистина си заслужава вниманието!? Shocked
Че е позитивна е хубаво, но лично мен ме интересува в каква степен нещата,които казва,после действително се случват.
За цяла една година трябва да имаш впечатления в каква степен предречените занапред събития стават реалност след разговора -би ли споделила, а така също и координати за връзка с нея?
Със сигурност и други  хора се интересуват.
Благодаря

# 513
ryannn,имаш ли мнение за Евелина Лютова и Копринка от София?  bouquet
Някой друг посети ли Цвети от Пловдив?

# 514
Оооо,аз бих добавила и Марияна Николаева.Тя директно си ми каза:няма да стане,не се и надявай.И толкова много хора тогава ми казаваха няма да стане,че аз машинално отговарях:знам.

Ако трябва да бъда искрена,Ники Узунов ми каза,че до края на май ще си изясним отношенията.Стана неочаквано.Нищо не предвещаваше,че ще се срещнем по негова инициатива.Е,не си говорихме за любов,но оправихме много недоразумения,забъркани от трети човек.А това за мен е много.
Аз мисля,че Марияна Николаева,може да ти е казала,че няма да стане като цяло - т.е. да не вижда в бъдещето,че ще си с този човек.А не,че няма да се срещнете и разговаряте.Не искам да гадая или да изопачавам нещата или пък още по-малко да те отчайвам.Нищо подобно.Просто се замисли и над този вариант.А аз лично ти пожелавам,нещата да се случат както ги искаш ти!

# 515
Аз също реших да се свържа с Никола Узунов след като прочетох тук за него. Ще пиша за резултати.

# 516
MayaN,за леля Иванка съм казала от момента,в който започнах да пиша тук.На някои от потребителите тук,които ми писаха на лични,съм обяснила за тази жена.

ryann,леля Иванка не поставя срокове.Познавала ми е за изпити,за работа.За това,което ме вълнува,казва,че нещата ще стават бавно,много бавно.Познавала е и за срещите ни,и за телефонните разговори.Беше казала,че има недоизяснени неща и трябва да му се обадя,обаче аз-не.Е,така се оказа.Не и правя реклама.Взема,колкото и оставиш.

marieliani,Марияна николаева настоящето и миналото не ми позна.Тридесетте лева халал да и са.

# 517
MayaN,за леля Иванка съм казала от момента,в който започнах да пиша тук.На някои от потребителите тук,които ми писаха на лични,съм обяснила за тази жена.

ryann,леля Иванка не поставя срокове.Познавала ми е за изпити,за работа.За това,което ме вълнува,казва,че нещата ще стават бавно,много бавно.Познавала е и за срещите ни,и за телефонните разговори.Беше казала,че има недоизяснени неща и трябва да му се обадя,обаче аз-не.Е,така се оказа.Не и правя реклама.Взема,колкото и оставиш.

marieliani,Марияна николаева настоящето и миналото не ми позна.Тридесетте лева халал да и са.

Разбирам.Би ли дала координати на леля Иванка?
Благодаря.

# 518
  • София

Разбирам.Би ли дала координати на леля Иванка?
Благодаря.

Dai dai  Simple Smile

# 519
Влизам за да споделя минималния си опит с врачки и гадателки искам да подчертая, че нямам доверие на тези шарлатани. Миналото лято една приятелка ми похвали една жена от Перник аз естествено не повярвах но така на майтап я накарах да попита за мене. След срещата си с тази жена тя ми звънна и ми каза, че ясновидката е казала, че ноември ще срещна нов мъж, спуках се от смях и забравих за казаното. В крайна сметка наистина срещнах нов мъж ноември месец, изобщо не съм очаквала или търсила, имах 10 годишна връзка. Взех, че се замислих и отидох лично да се срещна с въпросната гадателка, скри ми шапката за миналото, но общо взето за бъдещето не ми позна, поне до тук. Не бях сама, а водех с мен и новия си възлюбен и той остана шашнат от това, което му каза позна всичко за него и близките му, но само за миналото. Поискахме да ни лее восък защото се занимава и с това и това удоволствие ни струваше 100лв за двамата. Ако някой го вълнува как се казва тази жена името и е Маруся.
След около два месеца реших да потърся друга гадателка и си избрах Маряна Николаева победителката от ясновдци,  заплатих 30лв с Пей пал да ми гледа по скайп, пълна мошеничка, нищо ама нищо не позна нито дума някой и говореше отстрани защото тя зацикляше не гледаше към мен а на страни. Хвана ме много яд няколко пъти и казах, че не познава ама тя си знае нейното. Пълна мошеничка, но сметнах че щом са я давали по БТВ не може да е пълна измамничка, но е точно такава.

# 520
Здравейте отново ,
миналата седмица търсих информация за Анастасия Христова - така и не получих такава , но след уговорка по-телефона , с нея се свързах на skype .
Поиска само датите на раждане на мен и съпруга ми , изпратих и снимка . Това , което ми каза беше абсолютната истина .
Тя позна за всичките ми проблеми в момента , каза доста от миналото и много за бъдещето ми /съответно остава да чакам за бъдещето /
За гадаенето започна още по skype , без да ми беше определила цена . След това аз я попитах какво ще ми струва , а тя каза само 30 лв.
Освен това ми каза за негативните въздействия и каза , че при лична среща с нея ще ми обясни всичко с най-дребната подробност и съответно тогава ще и заплатя .
Изглежда много мила и симпатична дама .
Сега се глася да ходя за среща с нея и обещавам да Ви пиша какво е станало .За ясновидството , което ми направи на skype мога да ви кажа , че позна ! Simple Smile

# 521
Освен това отново  съм решила да пътувам до Боян Ботево при Хайрие . Така ще сравня нещата. До сега единствена  Хайрие e , която всичко до грам ми позна , разреши един проблем с детенцето ми , помогна на чичо ми да спре алкохола и извади сестра ми от самота и депресия . Само 2 месеца , след като бяхме при нея сестра ми срещна любовта на живота си и се омъжи , а до тогава беше все сама и много странна .
Сега е момента , в които имам много проблеми и се опитвам да намеря най-добрия начин да си помогна .
Ще пробвам всичко !
Преди Хайрието гледаше и баеше , сигурно и сега е така . Лощото е , че по-телефона не гледа , но всеки може да и се обади ако проблема е много сериозен е възможно да каже и направи нещо с обаждането ви . Това е нейния номер 037092524
При нея няма определени тарифи , кой колкото и остави . Тя наистина не иска пари , който е ходил знае това .
Единственият недостатък е , че трябва да се отиде много рано сутринта , за да не се чака много . Понеже при нея има много хора и аз си спомням , че чакахме наистина много .

# 522
И за Хайрие и за Анастасия Христова (Маг Асия) отново има твърде много противоречиви мнения в нета. Още не се е намерил някой, за който всички поне тук в този форум да са единодушни.

# 523
Здравейте и от мен    Hug И аз да споделя за Хайрие от Боян Ботево, ходих преди две години при нея, похвалиха ми я приятелки на който беше познала голяма част от бъдещето. И така отиваме аз и една приятелка влизаме и тя ми вика много късно идваш ти имаш вързан късмет и трябвало да ми "бае", за жалост нищо не се получи а инак нищо не ми каза нито за бъдеще нито за минало. Но на приятелката ми позна, каза и, че ще замине в чужбина и , че нещата при нея ще потръгнат, че ще си купят къща и така стана  Thinking  Надявам се да съм ви полезна   bouquet

# 524
Здравейте , днес бях при Хайрие за втори път /споменах ви по-рано , че и преди съм ходила /.
Тръгнах много рано сутринта и в 8 часа ме прие , веднага след мен и приятелката ми .
Направихме си една приятна екскурзия , защото е много красиво... всичко е зелено Simple Smile
   А , сега бързам да ви пиша ... 
Още с влизането ми каза , защо съм отишла сега , нямаше никакво отклонение от истината .
Дори мисля, че е по-добра от преди ...
Каза , ми да отида още веднъж , защото проблема ми е много сериозен и наистина е така. Тя ми каза колко болници сме обиколили и през какви мъки сме минали докато пак стигна до нея.
3а сега  обеща , че нещата ще се наредят до няколко дни , а следващия път когато отида ще си дойдело всичко на мястото . Аз и повярвах , защото не остана нещо, което не ми позна .
На приятелката ми също казала всичко ,сега ще изчакаме другата седмица да видим дали ще и дадaт виза за Америка и дали ще замине . Ще ви пиша за да ви информирам за новите и случващи се неща .
Хаирие е на номер 1 място в мойта класация от врачки и магове !

Общи условия

Активация на акаунт