Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 424
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте и от мен    Hug И аз да споделя за Хайрие от Боян Ботево, ходих преди две години при нея, похвалиха ми я приятелки на който беше познала голяма част от бъдещето. И така отиваме аз и една приятелка влизаме и тя ми вика много късно идваш ти имаш вързан късмет и трябвало да ми "бае", за жалост нищо не се получи а инак нищо не ми каза нито за бъдеще нито за минало. Но на приятелката ми позна, каза и, че ще замине в чужбина и , че нещата при нея ще потръгнат, че ще си купят къща и така стана  Thinking  Надявам се да съм ви полезна   bouquet

Аз й се обадих във връзка с алкохолизма на мъжа ми, но ми каза, че трябва да отида лично. Някой да е ходилл прие нея с подобен пробем?

# 526
Прочети по-горните ми постове .
Преди време ,когато ходихме първия път на чичо ми помогна с алкохола/пийваше си  доста ,  сега не е така/ .
Моя съвет е да отидеш , ако имаш възможност , разбира се .
И аз ще ходя отново ,поне на мен вчера така ми каза.
Следващата седмица трябва да има развой на казанато от нея и нейната помощ .
Ще пиша дали нещата се случват , но в интерес на истината снощи спахме по-спокойно от 6 месеца насам . Незнам какво направи , но имахме една наистина спокойна нощ . Ако искаш пиши на лична , мога да разкажа колко сериозен е нашият проблем .

# 527
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте, аз още си чакам прогнозите от Н. Узунов, но има доста време до срока.
Да ви пусна едно весело линкче за гледане на кафе Simple Smile
http://www.argostars.com/blog/archives/10657

# 528
А каква е тарифата на Хайрие?

тук Хайрието не я хвалят много http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?p=39846
то... колкото хора-толкова и мнения.....

ТЕЛЕФОНЪТ Е НЕТОЧЕН ИЛИ НЕПЪЛЕН newsm78

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:21 от looloo

# 529
Здравейте, била съм при Хайрие от Боян Ботево преди няколко години, тогава много ми помогна за разрешаването на конкретен проблем. Нямаше такса. Мога да кажа, че тогава останах много доволна.

# 530
037092524 -директно набираш . Точен е , нали на него самата аз съм звъняла.
Хайрието наистина познава и не само това , тя помага . Няма тарифи отново се повтарям , кой колкото и остави .
Ако наистина някой е имал проблем може също да потвърди , че тази жена го е разрешила.
Това мога да кажа аз от личен опит .

# 531
zelenooka, Това кой колкото остави какво означава приблизително.......5..., 10, 20, ....30.......друго?
Попадала съм и на лекари и на лечители които уж нямат тарифа, оставям колкото преценя и след мен нацупени физиономии понякога.

Ако не е тайна ти колко остави?

# 532
Здравейте момичета, аз откога бях писала за Хайрие. И аз се присъединявам към доволните от позиция на времето.

# 533
  • Бургас
къде точно живее тази Хайрие

# 534
Здравейте!
А знаете ли кой най-точно би могъл да познае,дали на човек му има направено нещо - било магия,било нещо друго,като от сорта да ме му върви или да не е с даден човек и т.н.? На мен някой ми беше споменал,че Марияна Николаева познава за такива неща,но тук прочетох доста негативни коментари за нея!

# 535
А Хайрие гледа ли в събота и неделя?

# 536
037092524 -директно набираш . Точен е , нали на него самата аз съм звъняла.
Хайрието наистина познава и не само това , тя помага . Няма тарифи отново се повтарям , кой колкото и остави .
Ако наистина някой е имал проблем може също да потвърди , че тази жена го е разрешила.
Това мога да кажа аз от личен опит .

В интерес на истината аз не съм звъняла, а мъж ми, който каза, че от две места (каквото и да значи това) е пробвал да се свърже ....Нищо.
Пак ще пробваме. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 16:34 от looloo

# 537
Хайре се намира на централния път в село Боян Ботево. Всикчи я знаят там и няма как да не я намерите.
Аз съм ходила в събота. За неделя не знам - най-добре се обадете предварително на телефона.
И да, точно тя познава дали ти е направено нещо, за да не ти върви и ти бае, както и ти казва какво да направиш, за да се развали.
На мен ми баеше, тогава нямах човек до себе си и бях изпаднала в отчаяние. Точно когато тя каза тогава го срещнах.

# 538
Отговарям :
Хайриe почива само в сряда .
Парите са кой колкото и остави , да ! Аз лично и оставих 20 лв.
Селото се намира лесно , ако пътувате от София , когато се стигне в началото на Горски извор се хваща пътя за Мин. бани и само направо. Така ще стигнете до село Боян Ботево , но преди това има едно село , което се заобикаля. Стига се до бензиностанцията в селото и се хваща в дясно пътя , а не през самото село . Този път ще ви отведе в селото на Хайрие. Къщата и лесно ще намерите понеже има много коли спрени на пътя . Една жълта ограда има покрай къщата и пътя .
Това видях аз като ходих и ви казвам , че не е трудно .Има табели , а и хора , който може да питате .

# 539
Здравейте, искам да попитам, ако някой ще ходи скоро при Хайрие, дали не иска да си поделим разходите по пътя, тъй като съм без кола и не знам как да стигна от софия

Общи условия

Активация на акаунт