Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 451
  • 722
  •   2
Отговори
# 540
  • и тук и там :)
Здравейте!
И аз прочетох за Ани Кръстева в интернет.Аз съм от Стара Загора,но не съм чувала за нея?На какво гледа?

гледа на име и рождена дата, приема в бизнес центъра срещу сладкарница Неделя.
Ти къде прочете за нея в интернет? Или само тук във форума.

Здравейте, чак сега ми остана време да докладвам за ходенето ми при Ани от Ст.Загора  Simple Smile
Като цяло познава горе-долу за настоящето ти разказва повече за характерите на хората за които се интересуваш описва ги точно, после ти казва някои неща за теб без много конкретики също ОК и на мен лично ми каза 2 неща за бъдещето които предстои да видим дали ще се случат, но първото е чак след 7 месеца.

Обаче ми каза че имам магия която за да се развали /което в интерес на истината са ми го казвали и друг път и съм съгласна че е така/ ще ми струва 300лв #Crazy  .
Първоначално казах ОК/не бях платила още/ но после като размислих реших да я разпитам по-подробно какво точно ще се прави и в един момент тя спря да ми вдига телефона и така .........  повече не съм й звъняла. И честно казано нямам намерение да й звъня повече!!!

# 541
Здравейте, аз още си чакам прогнозите от Н. Узунов, но има доста време до срока.
Да ви пусна едно весело линкче за гледане на кафе Simple Smile
http://www.argostars.com/blog/archives/10657

Колко време отнема до получаване на отговор? Писах му на 31-ви май... Все още не ми е отговорил....

# 542
Някой разполага ли с телефона на леля Иванка? Тя дали приема хора в събота и неделя?

# 543
Сега Хайрието ли е новата звезда?   newsm78
А уж си говорехме да не ходим по ходжи . / за християните става дума/
Вчера направих безуспешен опит да посетя Себа от Шемшево. Оказа се, че точно в този ден и в тези часове не гледа.
Като отидох и застанах пред високата порта, едно прозорче на голямата къща се открехна и един глас попита:
"Кого търсите?" -помислих да се обърна и веднага да си тръгна, щом не "вижда" кого търся как пък ще види другото. #Crazy Ама рекох си тази може да не е самата Себа. И и казвам: "Себа търся".
А тя:" Аз съм Себа, за какво ме търсите?"   #Crazy Не и ли светва лампичката на "знаячката " за какво мога да я търся. Казах и. Последва нов въпрос."От къде си? " #Crazy Реших  да  и дам последен шанс и и отговорих.
"Днес не гледам !" и прозорчето се затвори.  
Обърнах очи нагоре и казах " Благодаря Ти Господи, спаси ме за пореден път!"

# 544
Хора, християните не трябва да ходят при ходжи, но вие си знаете най добре.

# 545
И аз знам, че християните не трябва да ходим при ходжи и изобщо при хора с турска вяра....

# 546
И защо да не трябва да ходим при мюсюлмани?Сестра ми,която живее в мюсюлманска държава,знаете ли колко пъти е ходила при такива хора.Те не се наричат естествено ходжи,но са й помагали многократно.За децата,нещо като нашето баене,четат от корана едни сури се казват.По тяхната вяра неща напълно неизвестни за нас,но са й помагали....Не ми се впуска в подробности...Затова предлагам,който има желание да разкаже кой какво му е предсказал и дали му се сбъднало,а нека всеки сам си реши къде да отиде Simple Smile.

# 547
  • София
Здравейте, пиша Ви тук някой да ме отрезви, защото съм много обезверена и отчаяна. Съпругът ми има от много години проблем с алкохола. Не се напива всяка вечер, но има една гадно тайно и хронично пиене през деня. Има си психически проблем и от десет години пие хапчета за нервите, които намали да голяма степен, но не издържа на напрежението през деня и залита към бира или малки водки. Сега от две седмици  е почти в постоянен запой и се изнесе при майка си и баща си. В момента водя преговори с него пак да започнем да ходим при неговата психиятърка и паралелно с това са обадих на една дузина врачки и гледачки. Всички ми обявяват някакви неща, билки, капки, картини и какво ли не още да му слагам в яденето или в кафето, и искат бесни цифри, но мен ме е страх да не го натровя с нещо. НЕ знам какво да правя вече. Вчера звънях на Христо ХРистов и той ми обяснява за нещо подобно да му слагам и ми иска 130 лв , аз му казах, че ще му звънна по-късно, и като се започна един пазарлък, че смъкна до 75 лв. И с още няколко подобни говорих или си писах за два дни, но много ме е страх така тайно. Моля, ако някой може да ми помогне или посъветва, ако е някой е бил в подобна ситуация нека ми пише. Извинявам се за дългия пост.

# 548
marieliani, Християните не трябва да ходят по ходжи, защото така се свързват с друг егрегор.
Ако си кръстена в християнската вяра би следвало да се обръщаш за помощ към християнския Бог и така да се свързваш с егрегора на християнството. Но то разбира се си е твоя работа къде и при кого ще ходиш.

# 549
GERBER,има една хранителна добавка Кудзу,която е за лечение на алкохолизъм.Много клиенти бяха доволни от нея.Обаче сега не съм проверявала дали я има.

# 550
  • София
GERBER,има една хранителна добавка Кудзу,която е за лечение на алкохолизъм.Много клиенти бяха доволни от нея.Обаче сега не съм проверявала дали я има.

А дали е одобре на от ХЕи и разни там институции?

# 551
Продаваше се в аптеките.

# 552
Здравейте, не знам кое е редно и кое не, но е факт, че мюсюлманката Хайрие ми помогна, а Анелия Лечева ми навреди.

# 553
Извинявам се за дългия пост.
Много от нас са тръгнали по врачки и баячки не от много хубаво...от отчаяние, от болка. С надежда нещо или някой да помогне или пък ако не поне да те поутеши, да ти даде надежда, защото надеждата е, което ни държи в този живот.
Този Христо Христов е от ясновидци, нали? Каквото и където и да правиш при този не ходи! Казвам го от личен опит. С нищо няма да ти помогне. Мисля, че за него ще чуеш повече негативни мнения, отколкото хвалби.

Стискам ти палци и разбирам болката ти. Продължавай да се бориш и да търсиш.
Но според мен едва ли ще помогнеш ако и мъж ти не съдейства, ако не осъзнае, че има проблем...Двамата ще се справите по-лесно.

Стискам ви палци. Успех.

П.П. Ако чуя нещо ще съобщя.
Била съм при Стефка от Ген. Тодоров, при Ани от Пловдив, при една жена от Пловдив-Мария Дафова-там не ходете, при въпросния Христо-твърдо НЕ, при Севинч-НЕ ходете

# 554
Момичета да споделя, че казаното ми от Емилия се случи точно така както ми го каза. Каза ми,че ще имам проблеми и те се появиха. Точно  и явно. Хем бях предупредена за това.  Не ми се искаше да повярвам,че ще станат нещата по този начин, но ето,че това е вече факт. И ако бях я послушала може би нямаше да се случи точно така, не че можеше да го избегна,но поне  нямаше да е такъв удар.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 17:03 от dob1

Общи условия

Активация на акаунт