Ясновидци/врачки - тема 16

• 190 000
  • 740
  •   2
Отговори
# 270
Да, да са здрави, весели, щастливи!   bouquet

# 271
Скъпа Лъки,
Най-хубави пожелания за пролетта - здраве, късмет и парички! Simple Smile
Благодарности за списъка с телефони - бях загубила този на Лили, и едно лошо същество на име "Мерче" тук отказваше да го даде Laughing

Благодаря ти за пожеланията!  Hug
Относно списъка от анкетата - добавям всеки телефон, който някой сподели във форума или на лични, но само след съгласието му. В конкретния случай с телефона на Лили не трябва да ми благодариш на мен, а на съфорумката, която го сподели с всички нас. 

# 272
Здравейте момичета,
Днес ще ви дам информация за окултната операторка Маг Сибила. Предавам разказа на мой много добър приятел, който познава по-голямата част от тези деятелки като собствените си джобове.

Възпълната дама обикаля магазините и купува камъчета за по левче, които препродава за по 200. Това си е способност! Други способности: яде кюфтетата по две, върти с бясна скорост вилицата, има страхотен усет за облекло и тоналност на боята за коса. Ако това ви урежда....
Друго там просто нЕма.

Влюбена в Митьо Пищова, как още не е успяла да му направи любовна магия, та да се съберат?
Някъде в първите теми ми приседна залъка, когато видях страхотния й тоалет - шатрата на цирк Балкански. Очаквайте скоро палто от човешка кожа, но дано все пак да не одере някоя от нас.
Уверете се сами за кво иде реч и после някой да не каже, че нещо си измислам:

http://rossen76.snimka.bg/dating/mag-sibila.307702.8868130.big

Ако на някоя е познала нещо, това е пълна случайност. И аз имам 50% вероятност да ви кажа дали имате леля. Но няма да ви искам пари.

# 273
Отлична нагледна информация за същността й. Twisted Evil
Другата, която е намерила пазарна ниша в бранша, но вече се е издокарала като фолк-дива, е Мария Асенова - заедно с "ясновидските" способности има и "лечителски", и то не се срамува да каже, че се отнасят и за онкологични заболявания!

# 274
Но външният вид на Божидара Христова с нищо не издава шарлатанката - а няма НИКАКВИ спсобности за ясновидство или лечение - тук в тема 14 също имаше такова мнение; и моето е от страшен личен опит с Божидара

# 275
направо не знам ако нямат срам от хората , то поне как не ги е страх от Бог.не бива да се подиграват с чуждото нещастие.

# 276
Значи, че мислят че няма господ

# 277
Господ има и негова работа е да ги съди.аз просто изразих мнение , защото не намирам за правилно да се възползват от хорските проблеми и да изкарват лесни пари

# 278
Много хубаво си го написала - за безсрамието им. Надявам се да ги накаже - а те си мислят само за настоящите си свои нужди - лапане, пари - такава им е ценностната система

# 279
това за мен са деградирали личности.дори да мислят само за настоящия момент , явно са лишени от съвест , щом залъгват хората , че могат да им помогнат , ограбват ги и заспиват след това спокойно.ясно е , че има хора , които действително имат някаква дарба , но има и много измамници като вече описаните.

# 280
Много хубаво си го написала - за безсрамието им. Надявам се да ги накаже - а те си мислят само за настоящите си свои нужди - лапане, пари - такава им е ценностната система

Бих добавила "наглост" и "безочие". Но момичета, нали и ние имаме очи? Като ги погледнем, не ни ли става ясно? Все пак би трябвало да има някакво излъчване? Някои от майсторките на спорта излъчват само смрад и злоба, а ние какво? Пълним им гушите. Но ще дойде момент, в който ще свърши и тяхното царство. Този форум все пак си има цел!

# 281
аз споделих опита си с една врачка от София.не споменах в поста си , че ми направи впечатление нейното излъчване.беше много особено и дори странно.впоследствие от данните , които й казах , и едно изречение за проблема успя да разнищи цялата ситуация.единственото й провинение е , че ми поиска пари за ,,разваляне''.оказа се , че работи в някакъв офис и шефката й обира пари от такива ,,разваляния''.а другите , дори и да нямат такова излъчване , като съм им поискала ,,услугите'' , ше им плащам.все пак , аз самата съм се набутала при тях , не са дошли и не са ми казали: ,, ела да ти предскажа бъдещето''.

# 282
Здравейте  Simple Smile

Един запис и от мен,следвайки традицията създадена по този повод  Laughing

Продължавам да чета темата по части,както сте я написали до тук.С четенето съм до 7-ма част,иска ми се по-бързо да я прочета,за да включа по-активно,но имам доста ангажименти,така че каквото такова.

Аз все още търся някой,който да ми помогне за развалянето на гадните магии и съм в процес на сериозно проучване,защото наистина вече не се издържа,вярвайте ми !!!

Успех на всички   bouquet

# 283
Ако мога да ти предложа едно мнение по въпроса ти: само Роберт Йовчев има истинските паранормални способности да каже има ли магия и да я развали; ако няма никога не лъже - не се интересува от парите, има си огромен брой пациенти, благороден човек е

# 284
Ако мога да ти предложа едно мнение по въпроса ти: само Роберт Йовчев има истинските паранормални способности да каже има ли магия и да я развали; ако няма никога не лъже - не се интересува от парите, има си огромен брой пациенти, благороден човек е

Благодаря за инфото,ще го имам в предвид като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт