Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Откъс от:
"Как да разпознаем шарлатанина?"

За съжаление в днешно време една от най-доходните и модерни професии в България е да си екстрасенс. Такава дарба обаче се дава свише на хора, които по някакъв начин са доказали своята святост и безкористност. Дарбата им е дадена с единствената цел да помагат на хората, както го е правила Ванга. Без да търси внимание и популярност, без да търси благодарност и с цялата си всеотдайност е посветила живота си на хората. За да даде дарба Бог на някого да лекува, той трябва да е от "тревата по-нисък", да умее да обича, да съчувства и да е скромен.
Но все по-често се появяват мними "наследници" на дарбата й, със съмнителна дейност и способности, което е меко казано подло!

"Бог дава дарбата безплатно и ти също трябва да я даваш на хората безплатно".

# 286
Безплатно е възможно, ако работи нещо друго, за да се издържа. Но дори тогава нали влага време и енергия, която трябва да се възстанови.

Ако се е посветил само на лечителството и наистина помага на хората, нали ще има нужда от средства за задоволяване на насъщни нужди - храна, подслон, дрехи - за да може да живее и работи - без натрупване на богатство за сметка на хората. Затова повечето истински екстрасенси имат принцип "от всеки според възможностите".

Големият принцип на взаимността между хората, между даващия и вземащия.

# 287

"Бог дава дарбата безплатно и ти също трябва да я даваш на хората безплатно".

Дори Св. Иван Рилски - не се е хранил с камъни и не е седял гол и без вода в пещерата - хората са му носили храна, дрехи, вода и завивки, а сега, в днешно време в България те са огромното перо от нашите разходи;  за съжаление работим само за храна и консумативи, и пак парите не достигат.

# 288
Здравейте ,
не съм влизала във форума скоро.
Бях споделила , че съм се консултирала
с Емилия.
Скоро се чух отново с нея , защото ви споделих , че
тя много точно ми вижда нещата.
Чух се и с Ани от Пловдив.
В момента прогнозите и на двете съвпадат и започва
раздвижване в полза на тяхните прогнози.
Но до пълното развитие има още поне половин година ,
за тогава очаквам и края на драмите в които съм се
навлякла.
По принцип се доверявам на нормални хора  имащи дарба  ясновидство.
Тази дама с огнено червените коси е щастлива , когато около нея
има храна , но не и хора на които да помага.
Желая на всички ви здраве !

# 289
Момичета,  направих нова тема за ясновидците, от които не сме доволни. Може да се добавят нови в анкетата по всяко време.
Вижте новата тема   „ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЯСНОВИДЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ”

В темата освен тези, които присъстват в тази анкета, съм добавила и много от негативно коментираните в темите назад.

# 290
Много хубаво решение - така ще е по-ясно и прегледно newsm10

# 291
Много хубаво решение - така ще е по-ясно и прегледно newsm10

Наистина поздравления за темата   bouquet

# 292
Имало нова тема, а аз чак сега откривам и се записвам.
Гледахте ли предсказанията на Николета в " Горещо" за родните политици?

ivona_echi Peace
Във Вселената няма безплатен обяд, не сте ли го разбрали вече?
Никой с нищо не е длъжен на никой. Хората с ясновидска дарба правейки ви прогнози, най-малкото ви отделят от личното си време, дори и нищо да не познаят. Отделят част от своята енергия и сили, за това най-лесно е да се плати с пари, но трябва да се плати с нещо, защото те са ви дали част от себе си. Не платите ли, после Вселената ще възстанови равновесието, като ви отнеме нещо......после хората се оплакват "защо на мен се случи, аз само добро правя..........", ами много просто имаш неплатени дългове.
Толкова за дарбата, и че трябва да се практикува безплатно, всеки има глава на раменете си, да преценява сам как да постъпи.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 00:04 от ani27

# 293
Гледахте ли предсказанията на Николета в " Горещо" за родните политици
Беше шокиращо конкретна Shocked  Замисли ме... дали може да се вярва на 100% за всичко това? Звучеше безпощадно - тя политиката си е мръсна игра и картинката не е розова, но все ми се искаше да чуя, че някой е чист.

# 294
  • София
ivona_echi Моля те сподели за Лили след посещението ти. Интересува ме и каква такса взима.

Чудя се дали да ходя при Лили или Цеца от Надежда, май съм по склонна към Лили понеже ми е по близо, но ще чакам отзиви.

# 295
Гледахте ли предсказанията на Николета в " Горещо" за родните политици
Беше шокиращо конкретна Shocked  Замисли ме... дали може да се вярва на 100% за всичко това? Звучеше безпощадно - тя политиката си е мръсна игра и картинката не е розова, но все ми се искаше да чуя, че някой е чист.

Конкретна?Бойко имал голямо его и не искал да пусне кокала...( силно ясновидоство се иска за таз висша диагностика),Станишев...раздели името му на две срички-стани/шеВ...и каза, че, ето-това показвало, че искал да бъде  " шеФ"....То , че тя е тотално неграмотна е видимо  и от други галактики, ама нека поне публиката да не е .
София и други градове били облъчвани от "техника", сложена от "американците" и затова на хората им се доспивало на протестите....Много спокойно си беше там, чудно място за подремване!
На  конкретен въпрос за служебното правителство не можа да каже нито една дума, но поясни, когато я попитаха за въпросното правителство, че .... щели да влезнат много млади хора..оказа се, че има предвид влизане  в парламента( по време на служебното правителство, за което беше разговора,  нов парламент няма) и щяло да има "поне" две "руски партии".
Обикновено разказва много по-забавни неща-как баща й я праснал главата  с тухла....или пък беше щанга-все забравям предмета, а е важно, понеже тя при това прасване добила "дарбата" си.Също е много хубаво как псувала свещеник в църква и имаше и нещо много мило за съседите й, което сега ми убягва.Ама, така е, докато човек не си цапардоса главата с достатъчно тежък предмет  му се губят виденията.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 01:04 от ryannn

# 296
... omissis ...
единственото й провинение е , че ми поиска пари за ,,разваляне''.оказа се , че работи в някакъв офис и шефката й обира пари от такива ,,разваляния''.а другите , дори и да нямат такова излъчване , като съм им поискала ,,услугите'' , ше им плащам.все пак , аз самата съм се набутала при тях , не са дошли и не са ми казали: ,, ела да ти предскажа бъдещето''.

Развалянето в определени случаи може да струва наистина скъпо. Давам пример: проверете сами колко струват 5 гр.истински шафран на близалки. А това може да бъде само една от съставните части.

Проблемът съществува при положение че развалячката се изплюе в 10 гр. шарена сол и ни завие така приготвената смес в носна кърпичка (употребявана), да си я носим в чантата, а за тази си дейност ни поиска 300 лв.

Заплащането не е проблем, врачките също се хранят (а Мария Асенова има нужда и от тонове силикон), но при положение, че таксата им не е като за световно плюскане.

Вярно е, ние се бутаме да ни гледат, но те пък казват, че знаят как се прави. И ако се окаже, че нещо в ясното виждане кьоравее, тогава съществуват предпоставки за малка съдебна дискусия. Грешката че се бутам не е моя, защото на табелката не пише "шамари", пише "аз ще ти кажа какво ще стане".

Лично аз се вбесявам когато една самозванка, нарекла се ясновидка ти надрънка куп глупости, а не когато се консултирем с тароложка, която просто не е могла да ти разчете картите. Ясновидка ли е, трябва да вижда ясно. Иначе нещо е неясно ....

# 297

Ясновидка ли е, трябва да вижда ясно. Иначе нещо е неясно ....

Или всичко е съвсем ясно...

# 298
Ryannn, права си, Николета беше по-скоро категорична, отколкото конкретна Thinking Но изсипа за нула време информация, каквато не ми прилича на нейна си измислица. Тя по принцип звучи остро и не така мътно-общо като при повечето й колежки, доколкото съм ги засичала по тв-то.
Да, гледала съм миналото "Горещо" с нея - потресаваща история с бащата и някаква тухла ooooh!, тогава си казах, че нравът и хулиганският й език идват от тия безрадостни случки.

# 299

Ясновидка ли е, трябва да вижда ясно. Иначе нещо е неясно ....

Или всичко е съвсем ясно...

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт