Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,
някоя да е ходила на восъколеене, да е останала доволна и да сподели координати,ако желае  bouquet

Вярвате ли,че чрез восъколеенето може да се отстрани направена магия?

# 301
ivona_echi Peace
Във Вселената няма безплатен обяд, не сте ли го разбрали вече?
Никой с нищо не е длъжен на никой. Хората с ясновидска дарба правейки ви прогнози, най-малкото ви отделят от личното си време, дори и нищо да не познаят. Отделят част от своята енергия и сили, за това най-лесно е да се плати с пари, но трябва да се плати с нещо, защото те са ви дали част от себе си. Не платите ли, после Вселената ще възстанови равновесието, като ви отнеме нещо......после хората се оплакват "защо на мен се случи, аз само добро правя..........", ами много просто имаш неплатени дългове.
Толкова за дарбата, и че трябва да се практикува безплатно, всеки има глава на раменете си, да преценява сам как да постъпи.

Но и аз казвам същото - под взаимност разбирам получаващият да плати в рамките на възможностите си; и че дори Иван Рилски не е лекувал без взаимност - хората са се отплащали;
Но ти каза всичко по-добре Hug

# 302
Повечето хора нямат нищо против да си платят колкото им е поискано, каквито и лишения да им струва , защото има места , на които се искат наистина юнашки суми.
Като говорим за "взаимност , обаче, остава въпросът какво получаваш насреща като си платиш поисканата сума.

# 303
ivona_echi Моля те сподели за Лили след посещението ти. Интересува ме и каква такса взима.
Чудя се дали да ходя при Лили или Цеца от Надежда, май съм по склонна към Лили понеже ми е по близо, но ще чакам отзиви.

Да, ще напиша утре следобед - но за таксата - през 2007 беше 15 лв,, Relish пише тук че "май е 20-25 лв" - тя беше ходила след този си пост - написах й ЛС с молба да ми пише - за утре да зная, но не е влизала във форума тази вечер. Така че утре ще дам май 40-50 лв. да не се изложа, пък после ще видим как е прието при Лили - нали не се пита "Колко Ви дължа?"

Сега - преди Лили никой не ми е познавал (при Р. Йовчев отидох по-късно) - ама нищо, Лили ме учуди - беше истински екстрасенс; като истинските екстрасенси е била в кома след катастрофа; в нета имаше статия, че при такива ситуации би могло - не във всички случаи, да се изравни честотата на ел.магнитното поле   на двете полукълба на мозъка, и тогава се появявали екстрасензорни способности.

За способностите - преди да сме проверили прогнозата за бъдещето, за способностите на екстрасенса съдим от познаването му за миналото - при Лили беше 100 %, както и прогноза за близко бъдеще от 6-7 мес.

Само - написах го тук, не каза лошите неща за бъдещето - каза част от тях завоалирано. Мисля, че е доловила страха и нежеланието ми да ги чуя. Утре смело ще я питам да ги каже, ако има.

Иначе - деликатна, добронамерена, не е алчна. Една млада жена - приветлива, с непринудена скромност, има малка дъщеря - вече около 7 г. май.

Но за избора между двете - не знам нищо за другата дама Цеца, не съм чувала дори.

Роберт Йовчев познава бъдещето дори по дати, и чете мисли - от опит го казвам, но се притеснявам от такъв джентълмен с моите вечни неуспехи - затова по женски ще посетя Лили.
Иначе ходя при него като при отличен диагностик и лечител.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 03:26 от ivona_echi

# 304
Като говорим за "взаимност , обаче, остава въпросът какво получаваш насреща като си платиш поисканата сума.

Точно така - при "взаимност" трябва пациентът/клиентът да ПОЛУЧИ това, което му е било предложено; за парите - когато екстрасенсът е истински, той чете и мисли, и не изисква нещо извън възможностите на дошлия при него човек в нужда - я виж зверските нагло обявени цени на Мария Асенова, на Селена и др.

# 305
Като говорим за "взаимност , обаче, осило дори евтинотава въпросът какво получаваш насреща като си платиш поисканата сума.

Точно така - при "взаимност" трябва пациентът/клиентът да ПОЛУЧИ това, което му е било предложено; за парите - когато екстрасенсът е истински, той чете и мисли, и не изисква нещо извън възможностите на дошлия при него човек в нужда - я виж зверските нагло обявени цени на Мария Асенова, на Селена и др.
Кеазим Ходжа от Овча Купел  ми поиска 600 лв.Като залитнах ме ориентира,  че това е  благородно и  евтино.Колегите му взимали по 2-3 хиляди и ме увери, че тази малка сума (600)щяла да бъде крайна.После , без да му мигне полузатвореното по други причини око, ме осведоми, че иска още 200...
Взаимност нямаше никаква.

# 306
Ryannn, защо не отидеш при Роберт Йовчев - нямаме по-силен екстрасенс/паранормални способности от него в България - и при тези способности от никого не е взел такива суми, а кой колкото прецени - мой позвати дават около 50 лв, при тежки случаи - около 100, той чете мисли, и има случаи да отказва парите, ако човекът е притеснен
Принципът е колкото решиш в дадения си финансов момент.

Ужасно - циганска им, мародерска работа на тези помияри ходжи. И никога не съм чула да имат способности, а само големи лъжливи усти.
Ryannn, нали не си му дала нищо/не си отишла при този нагъл хитрец-кожодер?
Не виждам Кеязим Ходжа в списъка на Лъки - ще й напишеш ли да го включи? Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 04:05 от ivona_echi

# 307
Момичета,
някоя да е ходила на восъколеене, да е останала доволна и да сподели координати,ако желае  bouquet

Вярвате ли,че чрез восъколеенето може да се отстрани направена магия?

Аз не вярвам - и восъкът, и кристалните кълба, и всички /евент. скъпи - като  шафран/ материални пособия за отстраняване на лоша лепната енергия/магия  са необходимите помощни средства за съсредоточаване/събиране и насочване на енергията от по-слабите екстрасенси. По-силните нямат нужда от помощни средства.

А пък шарлатаните - за тях тези неща са параван - атрибути на "истинския магьосник", а зад бутафорния декор магьосникът го няма.

# 308

като истинските екстрасенси е била в кома след катастрофа;

Може ли едно пояснение, понеже не съм чела статията?
Ако не си била в кома, не можеш да бъдеш истински екстрасенс, така ли?

# 309

като истинските екстрасенси е била в кома след катастрофа;

Може ли едно пояснение, понеже не съм чела статията?
Ако не си била в кома, не можеш да бъдеш истински екстрасенс, така ли?

На мен лично една от операторките( понеже любознателно ги разпитвам как са добили чутовните си умения) ми поясни, че нея вълшебството я прихванало след вадене на зъб.
Явно  има  богатсво от методи ма интронизация.Оттогава гледам по друг начин на възможностите на денталната медицина.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 05:16 от ryannn

# 310
Здравейте! Извинявам се , че толкова късно пиша , но компютъра ми беше развален ..
Относно Надя, хммм...какво да ви кажа, първите две неща които каза направо в десетката, но развитието не се случи така както тя каза...... Мисля, че има някаква дарба, но не е на 100 %

Кажете ми малко повече за този Роберт Йовчев

# 311
Като говорим за "взаимност , обаче, осило дори евтинотава въпросът какво получаваш насреща като си платиш поисканата сума.

Кеазим Ходжа от Овча Купел  ми поиска 600 лв.Като залитнах ме ориентира,  че това е  благородно и  евтино.Колегите му взимали по 2-3 хиляди и ме увери, че тази малка сума (600)щяла да бъде крайна.После , без да му мигне полузатвореното по други причини око, ме осведоми, че иска още 200...
Взаимност нямаше никаква.

кои са тези ,,колеги'' на въпросния ходжа , които искали по 2-3 хиляди ??? има ходжи , които взимат много по-малко от 600 лв , понякога дори правят отстъпки на клиентите си.по мое мнение и този Кеазим , и споменатите негови ,,колеги'' са поредните шарлатани.това ме подсеща за един друг ходжа , който в личния си сайт беше публикувал ,,метод за гадаене'' , преписан от интернет , и магиите , за които разказваше , пак беше ги чел от един окултен форум.

# 312
  • София
ivona_echi Благодаря, ще чакам днес да мине консултацията и да споделиш. Аз съм много близо до Разсадника и ако ме удовлетворява, като цена посещението ще отида и аз.

За Цеца, не съм ходила при нея. Прочетох мненията на тези, които са я посещавали  и останах с впечатлението, че има доста доволни.

# 313
Някой може ли да ми каже тая Лили гледа ли по телефон или скайп

# 314
Тертер, Лили не гледа по телефон или скайп, само на място, питах я, защото съм от провинцията и ми е далече.

Общи условия

Активация на акаунт