Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Много свежо - наистина освежаващо и ободряващо - ето, вече имаме защита срещу магия! Praynig thumbsup
а самото казване на молитва стабилизира и усилва биополето, според някои автори Peace

Това иронично ли?  newsm78

# 391
Дано не разсърдя някой...просто реших,че ще е интересно:))) Като шпионин съм:) Хахаха, и Ви докладвам:)   bouquet

Отлично изпълнена мисия newsm08

# 392
Много свежо - наистина освежаващо и ободряващо - ето, вече имаме защита срещу магия! Praynig thumbsup
а самото казване на молитва стабилизира и усилва биополето, според някои автори Peace

Не! Едновременно забавно и полезно е - и ще си го ползвам това крадено от теб ноу-хау  bouquet

# 393

Не! Едновременно забавно и полезно е - и ще си го ползвам това крадено от теб ноу-хау  bouquet

Simple Smile Радвам се, да не забравиш да споделиш сънищата си:)  Rolling Eyes

# 394
Да - ще започна от тази вечер - а относно езиците - нали бавно мисля нещо тези дни:
първо мислех  newsm78- четене в оригинал 1 бр. + превод 1 бр. четене;
Ноо-о, после се сетих, че злосторниците сред нас са сред нашите близки и по-длечни познати - сънародници, значи - достатъчно е по 1 бр.четене - преводът!  #2gunfire
Инфо - първи доклад - след 3 дни Grinning

# 395
Ще чакам с нетърпение, а сигурно и останалите момичета  Grinning

# 396
Да - ще започна от тази вечер - а относно езиците - нали бавно мисля нещо тези дни:
Ноо-о, после се сетих, че злосторниците сред нас са сред нашите близки и по-длечни познати - сънародници, значи - достатъчно е по 1 бр.четене - преводът!  #2gunfire

Точно обратното - силата е в арабските букви. Преводът ти е даден е за да разбереш какво говориш.
А за Ванга - ползвала е кукли, легени и повои.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 23:31 от Guanyin

# 397
Шъ се оттегля към канапето Simple Smile
Благодаря ви, че бяхте с мене (туй американските коментатори ли са го измислили първи, или европейските ooooh!)
Най-хубави неща за утре !  Hug  (А, най-разсмиващият коментар днес беше за плащането с парите на ксерокс)
Р.Р. 1. Значи - вариант "А" - и двете (молитви), дядо попе;
       2. Ще се дообразовам - за помощните средства при правенето на магии; предимство - имам ЧЕРЕН котарак - мой си е!

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 23:32 от ivona_echi

# 398

Точно обратното - силата е в арабските букви. Преводът ти е даден е за да разбереш какво говориш.
А за Ванга - ползвала е кукли, легени и повои.
В кръга на шегата-като от стоки за 1 лв.Поне човек не остава с подозрението, че носи продуктите за вечеря-чушки, черен пипер , кокошки, както е в други чародейски пунктове.

# 399
Когато  аз  ходих при Сабри  нещата не  бяха  сложени  на  никакви  купчинки  ,извади  един лист  от  един  прозрачен джоб  за  документи   изряза   наряза  го  ,изряза  от там  правоъгълна  хартийка /муска/ видях че  всичките  бяха  еднакви  ,сгъна го на  триъгълник  и  т н  и  готово.Говори си  нещо  мяташе  една  броеница  и т н.Каза че  имам магия  и т н ,даде  муската и  каза  сега нещата ще се  оправят ще  потръгнат и т н./За информация  проблема  ми  не  е  нито  любовен,  нито  с мъжът ми  ,нито  здравословен - в  работата  е / какво имам впредвид  по лоши , ами  в деня в който  ходих  вечерта синът ми  катастрофира , след  няколко  дни   колата  се  запали   сама ,изгоря  цялата , нещата  в работата  започна  всичко  наобратно ,правиш неща  ,чакаш нещо  мъчиш  се ,и  в последният момент всичко се  проваля , разваля  и т н ------е  какво  да  очаквам  по  лошо  от  това --освен да  мра  вече.Надеждите  и  очакванията  ми  бяха  -да се  развали  магията  и  по-малко  ,по  малко  нещата  да  започнат  да  влизат в  релси---Да  ама   не.При  тебе нещата  може и да се  случат ,дано  да  се  случат   и  надеждите  ти да се  оправдаят , но  при мен  не  стана  така .

# 400
  Mислите ли, че това е истинския превод на този език? newsm78
А ако не е? newsm78 Знаем ли какво казваме? newsm78
Беопасно ли е? Thinking

# 401
Внимавайте  с  превода ,  не се  опитвайте  да  го четете  на  български  защото  е  опасно, пък и  не се  знае  колко  е  точен  превода.Ще  ви  кажа  нещо  което  съм  чувала  /вече  от  няколко  човека/ че  арабските  сури  трябва  да се  четат  на  арабски  или  там  на  езика  на  който  е  написано  ,първо  че силата  им  тогава  е много  голяма  и  второ  че  в  превод  може да не  означава  същото  и  другото  нещо  което  искам  да  ви  споделя  че  в  Корана  имала  ЕДНА  / сбъркана  буква , дума  незнам  точно/  и  само  вещите  в  занаята  ,истинските  ходжи   я  различавали  и   нея  пишели  в  муските---всички  други  по  невежи  и  всякакви  там  самозвани  ходжи   я  използвали  и  затова   в  по голямата  част  муските  не ни  помагат  ,а  ни  вредят ,при  някой може  да  е  имало  някакъв  краткотраен  ефект.

# 402
Досега     съм видяла  помощ  от  един  единствен  ходжа  в България  ,но  човека  вече  е  покойник.Мир на  праха  му , прекланям се  пред  дарбата  му.Това  е  Тефик ходжа  от Долни  Воден ,Асеновград --стария  ходжа ,преди  повече  от  12 години  потърсих  помощта  му  за  много  сложен здравословен проблем  за майка  ми/беше много  зле ,даваха и  една две седмици живот  ,занесохме  я на  ръце  до  там ,не можеше да стои , да  ходи   и т н --диагнозата беше  рак , незнам какво  направи  този  човек за по малко  от 10 минути ,даде някакви муски,до  седмица  майка ми се  вдигна  започна да се  храни  ,започна да  става ,жива и  здрава  си  е  и  да  днес  -няма никакви  болежки  и оплаквания.

# 403
Внимавайте  с  превода ,  не се  опитвайте  да  го четете  на  български  защото  е  опасно, пък и  не се  знае  колко  е  точен  превода.

На мен ми звучи някак объркано и.... допотопно

# 404
кое ти  звучи  объркано  и  допотопно  ---превода  или  това което  аз  съм написала. ами  пробвай   и  чакай  развръзката -само да не  си  навредиш  повече.

Общи условия

Активация на акаунт