Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
observer Благодаря ти за споделеното мнение.  Hug

ivona_echi Да, определено сега и съм още повече за Лили.  Hug За теб помня като дата мисля 15.03 ... ще чакам да се похвалиш само с хубави неща  Wink

Едно странично въпросче, имате ли напредстава дали Лили приема през седмицата, понеже аз работя на смени. Тази седмица съм по лекари и незнам дали ще намеря време да я посетя  Confused .

Много Ви благодаря момичета и чакам да се похвалите само с положителни развития  Hug  bouquet

# 511
dessito, посетих я през седмицата. Звънни й и ще се уговорите за ден и час. Лили е млада майка, и може да има някакви ангажименти покрай детенцето. Успех  Simple Smile

# 512
Излишно ли е да споменавам, че самият Иисус е имал неограничени свръхестествени способности - бидейки въплъщение на Бога, дали не трябва да си припомним че апостолите също са притежавали такива способности, за да могат да разпространяват Божието слово! В стария завет, излишно ли е да споменавам по-какъв път е ставала "кореспонденцията" на Бог с избраните от него - Ной, Моисей и т.н. Отделно, замисляли ли сте се, защо Господ е допуснал да съществуват тези хора? Щом той ги е създал, дали пък случайно не е вложил някакъв смисъл в това?

В Библията е указано откъде идват всички тези неща. Цитатът от Библията, даден от мен по-горе, за сведение, е от Моисеевите закони - не разбрах какво точно искате да кажете за Св. пророк Моисей.
Апостолите имат тези способности, за които говорите, чрез благодатта. Това не са толкова абстрактни неща. Ясно е казано че тя се предава на Петдесетница (слизане на св. Дух), в кръщението (пак Св. Дух) и от Учителя - в днешно време имаме ръкоположение. Много от светиите са можели да се придвижват на далечни разстояния, да предсказват бъдещето. Например, Св. Серафим Саровски, Св. Йоан Кронщадски. По принцип в православието правилото е да не се говори за "свръхестествените" умения и дори да се бяга от тях. За това си има причини, които сега няма да излагам, но лесно може да ги откриете. Но уменията от Бога се постигат с пост, молитва и вяра, с много благочестие. Това че не сте запозната с нещата и имате някакъв повърхностен поглед съвсем не изчерпва тематиката. Повече няма да пиша тук-целта ми не е да дразня някого. Човекът има свободен избор-така е създаден. Желая хубав остатък от неделния ден на всички.  newsm51

# 513
Много четох, но така и не ми стана ясно. Василиевите молитви по-силни ли са от Киприяновите? Малко в страни от темата, но към тях ме насочиха ясновидци.

# 514
maria71, отново най-учтиво ще те помоля проповедите си да отнесеш в друг по-подходящ форум. Разделът е ограничен до 50 страници. Намекнах ти, да не разводняваш темата. Ако добре си овладяла писането (копи-пейст), хубаво е да се научиш и да четеш. Благодаря за разбирането ти.
N.I., доколкото ми е известно, Василиевите молитви помагат повече при уроки, страх, житейски несполуки, докато Киприяновите - за разваляне на магии. Смята се, че Василиевите молитви са по-силни и помагат при по-тежките случаи. Молитвите и на двамата светци задължително се четат от свещеник, като е препоръчително да са съпроводени и с пости. Чичо Гугъл можа да ти даде по-точна информация. Бях срещала обстойни православни форуми, където има много информация по темата.

# 515
Здравейте,момичета!

Някой да е чувал за тази жена ?
Аз съм чувала откъслечни неща за нея,вече не си спомням от кой и къде.

Дали има нещо вярно в написаното в статията :

http://www.obiavi.info/obiava/441749.php

# 516
http://www.obqvi.me/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md=details&id=69330

и още има в гугъла - във вестниците за платени обяви - за широка публика Simple Smile

http://www.dalaverki.com/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md … ils&id=240374
http://www.struma.bg/news/3904/1/1/Lokomotivniyat-mashinist-zet- … n-karam-vlak.html

Много съмнителна е тази много широка реклама - истинските екстрасенси не се рекламират, а доволните хора предават впечатления+координати на близки и познати
"Далаверки+ Laughing

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 18:26 от ivona_echi

# 517
Излишно ли е да споменавам, че самият Иисус е имал неограничени свръхестествени способности - бидейки въплъщение на Бога, дали не трябва да си припомним че апостолите също са притежавали такива способности, за да могат да разпространяват Божието слово! В стария завет, излишно ли е да споменавам по-какъв път е ставала "кореспонденцията" на Бог с избраните от него - Ной, Моисей и т.н. Отделно, замисляли ли сте се, защо Господ е допуснал да съществуват тези хора? Щом той ги е създал, дали пък случайно не е вложил някакъв смисъл в това?

В Библията е указано откъде идват всички тези неща. Цитатът от Библията, даден от мен по-горе, за сведение, е от Моисеевите закони - не разбрах какво точно искате да кажете за Св. пророк Моисей.
Апостолите имат тези способности, за които говорите, чрез благодатта. Това не са толкова абстрактни неща. Ясно е казано че тя се предава на Петдесетница (слизане на св. Дух), в кръщението (пак Св. Дух) и от Учителя - в днешно време имаме ръкоположение. Много от светиите са можели да се придвижват на далечни разстояния, да предсказват бъдещето. Например, Св. Серафим Саровски, Св. Йоан Кронщадски. По принцип в православието правилото е да не се говори за "свръхестествените" умения и дори да се бяга от тях. За това си има причини, които сега няма да излагам, но лесно може да ги откриете. Но уменията от Бога се постигат с пост, молитва и вяра, с много благочестие. Това че не сте запозната с нещата и имате някакъв повърхностен поглед съвсем не изчерпва тематиката. Повече няма да пиша тук-целта ми не е да дразня някого. Човекът има свободен избор-така е създаден. Желая хубав остатък от неделния ден на всички.  newsm51

Отвъд конфесионалните прийоми с които си служите, бихте ли ми казала как разпознавате "кое е от бога, и кое не е" ? И още да ви попитам, как вие свързвате темата с предсказването на бъдещето с темата за свободния избор?

# 518
Simple Smile)) отново разводняваме Wink но... ако разполагахме с отговор, щяхме да сме нобелови лауреати, минимум Wink
Лично аз възприемам Исус като Божи месия и полагам усилия да не се ограничавам единствено в християнството. Все пак религиите са създадени, за да се наложи някакъв ред и хигиена във взаимоотношенията ни Wink Книгата на мъртвите е любопитно начало за едно безкрайно пътешествие Simple Smile
Предсказанията (ако са точни) маркират повратни точки на житейски кръстопът. Свободата, кой път да поемем, е в наши ръце... или това е моето светоусещане.
(изключвам случаите, когато изпадаме в обсесивност и слепота - религиозна или под влияние на врачка)

# 519

По принцип в православието правилото е да не се говори за "свръхестествените" умения и дори да се бяга от тях.

Аз съм будистка, мога ли да си позволя да си дрънкам с момичетата?

# 520
  • София
dessitto
Аз също ходих през седмицата  при Лили в 18:00 часа, след гледането си поговорихме малко и тя каза,че в 19:00 часа също има час.

# 521
http://www.obqvi.me/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md=details&id=69330

и още има в гугъла - във вестниците за платени обяви - за широка публика Simple Smile

http://www.dalaverki.com/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md … ils&id=240374
http://www.struma.bg/news/3904/1/1/Lokomotivniyat-mashinist-zet- … n-karam-vlak.html

Много съмнителна е тази много широка реклама - истинските екстрасенси не се рекламират, а доволните хора предават впечатления+координати на близки и познати
"Далаверки+ Laughing

Съгласна съм с всичко казано от теб  Peace

Преди време обаче ми бяха обяснявали за някаква жена точно от Кресна,която помагала точно за разваляне на магии,била туркиня и била в новата част на Кресна.

# 522
Ами тази - виж статията за зетя-машинист, май не е туркиня?
В 12-та тема и една друга съфорумка питаше за жената от Кресна - но тази Наташа, и поне аз не намерих някой да е дал инфо от лично посещение?

# 523
Ами тази - виж статията за зетя-машинист, май не е туркиня?
В 12-та тема и една друга съфорумка питаше за жената от Кресна - но тази Наташа, и поне аз не намерих някой да е дал инфо от лично посещение?

Да,ще погледна.

А аз попаднах на нещо твърде интересно.

Попаднах на нещо като лекция от един ходжа,който обяснява как стои въпроса с магиите в исляма.Попаднах и на друга подобна лекция пак във връзка със същата тема.

И се изумих от това колко те са подготвени за това и как се говори свободно за тая гадост и как тяхната религия обяснява за всичко това.

http://www.youtube.com/watch?v=ykSK0dzIElE

http://vbox7.com/play:5aa47f6c

# 524
Случайно някой да е чувал нещо за Тефик ходжа от с.Долни воден до Асеновград ?
Чувала съм,че той помага и разваля магии.

В същото това село съм чувала,че има един друг  - Ейваз ходжа,за който доста хора казват,че по-скоро вреди и прави магии,така че той категорично отпада.

Общи условия

Активация на акаунт