Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 625
  • 740
  •   2
Отговори
# 585
Момичета, привет!! При Лили разбрах , че доста от вас ходиха и са доволни!!

При Милка никой ли не отиде?? Аз съм много впечатлена от нея, утре мисля пак да ида!! И ще споделя...дали нещо ново има!! За сега предвиденото раздвижване при мен и моя човек не е станало....но съм и далеч от сроковте, които ми дадоха и Цецка, и Лили, и Анелия, и Емилия, та даже и Галина!!

Знае ли човек...понякога стават и чудеса!!! Пък а дано.... при положение , че всички видяха положително развитие, остава да се въоръжа с търпение и да чакам... Април имам час при Роберт Йовчев!!

# 586
При Милка никой ли не отиде?? Аз съм много впечатлена от нея, утре мисля пак да ида!!

А пък аз никак не съм впечатлена.
За миналото ми нищо не позна, въртя сука, каза има магия, и предложи да я разваля срещу много пари, за мен 140 лв са си много, сори! Да не говорим, че съдейки по познаваемостта й за миналото, подлагам на съмнение и способностите й да направи нещо за разваляне на така наречената магия.

бтв, става дума за Милка от Редута.

# 587
Пит, съжалявам, че си разочарована!! Странно....уфффф....абе тамън реша, че някой става и пак...нищо!! Жалко, чаках отзиви! Е, дойдоха... newsm78

# 588
Пит, съжалявам, че си разочарована!! Странно....уфффф....абе тамън реша, че някой става и пак...нищо!! Жалко, чаках отзиви! Е, дойдоха... newsm78
Relish, нали си нейна клиентка от много време-би трябвало да имаш съвсем преки и проверени  впечатления за познаваемостта й относно твоето бъдеще(този аспект на предсказанията им , лично за мен ,е  безпардонният критерий за полезност).Познала, уцелила или не при други, не променя факта дали съзряните  от нея ( или от която и да е друга)бъдещи събития в следите от изпитото от теб кафе,впоследствие  реално се случват в твоя живот или си остават само утайка от ненаучна фантасика в чаша за многоклиентска употреба.
Ако ти си се уверила, че теб те "хваща" и вижда, завъртай палец на дъното на чашата и радвай се, докато  те сполита  сбъдваемост- иначе абонаментът ,при която и да е, е излишен.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:01 от ryannn

# 589

Е, недей се корка!  Simple Smile
При теб е имало добър резултат, похвалила си се.
Аз съм решила да ходя при Цеца, ма да видим кога ще стане.
Не съм от хората дето ги редят на конвейер врачките, но се ядосах че пак не случих на човек. А имах добро усещане за нея и реших да му се доверя. Здраве да е!

# 590
Мдааа....Ryann.....така е, за 3-4 години станаха доста неща, които ми предсказа...и за които ме предупреди!! Бях ви писала и за болестта и смъртта на баща ми...Докато дори и самите ние незнаехме все още за коварната болест!! Относно работа също, предвиди дори кражба, факт - стана!! Видя и омотването ми в двойна връзка, помогна ми да разкарам ненужния, проблемен мъж, нямаше надежда да се отърва...повярвайте!! Тоя щеше да ме тормози доживот!! (много тегаво беше, там щеше да ми хвърчи главата!!) Видя и вината ми....за раздялата ми с този, който бях избрала!! Супер точно и подробно!! Опита се да помогне, но....засега незнам какво ще стане... Почти не вярвам, че нещата ще се получат....уповавам се на това, че нашите фаворитки (посетих 5-6 от тях) са на едно мнение като развитие  ...и то положително!! Но....надеждата последна умира!!  ooooh!

# 591
Здравейте! Включвам се отново след доста време, за да споделя мнение за познаваемостта на Цецка, даже преди малко гласувах в анкетата за нея Simple Smile Когато ходих при нея, все още я нямаше включена в анкетата. Видях съответно и негативните мнения на хора, ходили след мен, явно при всеки е различно. При мен на този етап познаваемостта е 100% т.е. всичко, казано в рамките на 2-3 месеца, вече е факт. Позна развитието на проблема, който тогава ме тормозеше, позна за далечно пътуване извън страната, за което тогава имахме по-скоро желание, но не и реални намерения, позна за здравословни проблеми на мои близки, за които разбрах в последствие, позна за предстоящи разправии между мои близки, за които тогава само подозирах. Може би тогава да  е била, както казвате "в кондиция", не знам. Явно не при всеки се получава. Но определено мисля скоро пак да я посетя и тогава пак ще споделя мнение.

# 592
Здравейте момичета Simple Smile На 23.03 тръгваме за Милка от Караисен. Има ли желаещи от София или от Пловдив да идват с нас Simple Smile

# 593
Днес ми дойде музата за писане. Очертава се дълъг пост, но ме извинете!

Рядко чета темите. Сега претупах 16-та. Имам какво да споделя по няколко запитвания.

Ще започна с баба Дана от Пловдив. Миналата година я посетих. Ще е адски полезна за учениците, развиващи теми по литература. С много думи нищо да не кажеш - ей това е при нея. Повече няма да отида. Не ми беше полезна по никакъв начин. Разтягане на локуми.

Рени от Пловдив - стотинката си я прибира, не се лъжете, ще влезете в преразход. Wink И задължително стотинката трябва да е "бяла". Жълтите вече и в аптеките не ги ценят. Ще разкажа за последното ми ходене при нея. За повече от половин час прослушах няколко нейни лични телефонни разговора. Лошо няма. Аз не получих нищо. Думица дори. Накрая ми писна от разкази за личния й живот и стана ясно, че трябва да си вървя. Дойде ред да оставя пари. Бях приготвила 10лв. От кумова срама жената предложи да й дам 5лв, от които тя да ми върне 2,50. Оставих й 10-те - така правя, когато повече няма да посетя някого. Да ме е яд и да се самонакажа за глупостта. Защото не съм усетила шарлатанията при предходните посещения. Да вметна - и на баба Дана оставих доста пари - пъти в повече от 10лв. Да е жива и здрава, необходими са й! Аз съм млада и тепърва ще печеля, а тя живее в нищета и страда от сериозно заболяване. За Рени ще довърша със следното - при предходно мое ходене, на въпрос "кога ще започна работа?", отговори с "Виждам двойка с точка". Ако някой може да ми го разтълкува, добре. Но аз съм проста и как да не се самонакажа!
За жената от Джулюница - преди много години отговаряше на въпроси чрез обикновено писмо, пратено по пощата. Според нея трябваше още преди 12 години да се омъжа за американец и да имам 2 момичета - Мелани и Виктория. Доста е послушала Спайс гърлс си мисля. Ни Артър, ни Мелани, ни Виктория. Още не съм се и венчала.
Хайрието от Боян Ботево, освен да ми плюва на главата, докато седя на земята с глава, забита почти в скута й, файда не видях. Наговори куп щуротии, които не се сбъднаха и няма да ги проима. Може да ми е разгледала някое следващо прераждане, знам ли. Освен лошата миризма на неподмито, друг ярък момент при нея нямам.
Досега пиша само за черния списък. Но имам и сив.
Има една жена в Пловдив. На моменти е. Познава, определено, но е малко като Киндер Сюрприз - не знаеш при кое посещение ще получиш интересна играчка. Ако някой се интересува, мога да разкажа, но сега ще се улея. Иначе се казва Йоана, работи до Здравната каса в Пловдив и гледа на карти Таро. Не питайте за координати и не ми пишете на лични. Рядко си влизам в профила. И не знам кога ще отговоря. Който иска, да проучи от останалите съфорумки от Пловдив, не вярвам да не са чували за нея. Взима пари колкото й оставиш.
Завършвам с обсъждането на Корана. Не знам дали ще е от полза - вероятно е важно текстовете да се четат на арабски. Моят приятел е мюсюлманин и от баба си знае да бае на арабски против уроки. Действа. Той не разбира текста, който си мърмори, но помага. Почне ли да се прозява и да му се насълзяват очите, значи съм урочасана.
Ще пиша малко по-нататък и за една Маг Вая от София, но сега вече прекалявам. Ще разкажа интересни неща. Само не питайте за връзка с нея. Преживяванията ми са от преди доста години и вече нищо не пазя като адреси и начини за връзка. Дори не знам дали обитава земния свят.

# 594
Забравих - "заплюла" съм си Божидар Караджов. В сайта му имаше анонсче за идване до Пловдив. Бяха отразени дати за март тази година. Не ги запомних, че понастоящем нямам пукнат лев и не мога да се срещна с него. После датите изчезнаха и не знам дали не са отминали. Ако някой е имал скорошни свиждания с него, моля да сподели! Гала от "На кафе" вече смело го нарича "Пророк номер 1 на България". Истина ли е?

# 595
Здравейте,на всички от форума!Нов съм тука и моля,ако някой  има мнение и контакт за ходжата от Ракитово нека да сподели.Благодаря ви предварително!

# 596
Здравейте,на всички от форума!Нов съм тука и моля,ако някой  има мнение и контакт за ходжата от Ракитово нека да сподели.Благодаря ви предварително!

в един друг форум бях чела , че приемал и в София , но отзивът за него не беше добър.аз нямам лични впечатления и не мога да кажа нищо по въпроса.

# 597

в един друг форум бях чела , че приемал и в София , но отзивът за него не беше добър.аз нямам лични впечатления и не мога да кажа нищо по въпроса.
Благодаря ти,за мнението ще изчакам и вечерните включвания пък може и да излезе нещо.

# 598

Благодаря ти,за мнението ще изчакам и вечерните включвания пък може и да излезе нещо.
успех! дано е твоят човек

# 599

успех! дано е твоят човек

По-голям мръсник от него не съм срещала. Отидох при него за разваляне на направени черни магии. Оказа се, че той им е авторът и вместо да ми помогне, той ми направи нови и направо щеше да ме изпрати в отвъдното. Добре е, че все пак в един момент се усетих и спрях да ходя, че щеше да ме довърши. Последната процедура, на която ме подложи бяха някакви "масажи"на главата/ в областта на темето/.Направи ми само една процедура, при която аз разбрах, че той изрича някакви заклинания и положението стана много лошо. Добре, че се усетих. Много, ама много мръсен тип-злобен, направо зъл. Има способността да урочасва от разстояние.Много силен черен магьосник.Той е самият Сатана в човешки образ.Бягай далече от него, ако ти е мил живота!

Общи условия

Активация на акаунт